Rzeka Narew
#441 OFFLINE
Napisano 25 czerwiec 2017 - 15:23
#442 OFFLINE
Napisano 02 lipiec 2017 - 12:16
Użytkownik DAN666 edytował ten post 02 lipiec 2017 - 12:22
#443 OFFLINE
Napisano 02 lipiec 2017 - 14:33
Witam Panowie wczoraj na Narwi w Gradach Woniecku tzw. PIASKACH zostawilem plecak z przynetami ( woblery,obrotowki ,gumy ) kurtką marrmota niebieska i aparatem canon eos 1000 moze ktorys z Was bedzie miał informacje o znalezisku to bardzo prosze o kontakt. Pozdrawiam Daniel
Witam!! Jade dzis w te okolice ... jak bedzie okzaja to popytam choć w cuda nie wierze szczgolnie tam
Użytkownik Krystianin edytował ten post 02 lipiec 2017 - 14:33
#444 OFFLINE
Napisano 02 lipiec 2017 - 18:49
Witam Panowie wczoraj na Narwi w Gradach Woniecku tzw. PIASKACH zostawilem plecak z przynetami ( woblery,obrotowki ,gumy ) kurtką marrmota niebieska i aparatem canon eos 1000 moze ktorys z Was bedzie miał informacje o znalezisku to bardzo prosze o kontakt. Pozdrawiam Daniel
To pięknie się ogoliłeś, współczuję.
#445 OFFLINE
Napisano 02 lipiec 2017 - 20:26
dzieki Krystian za fatygeWitam!! Jade dzis w te okolice ... jak bedzie okzaja to popytam choć w cuda nie wierze szczgolnie tam
#446 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2017 - 20:42
Wyniki dzisiejszego "sandaczowania"- dwa okonie i niewymiarowy szczupaczek, TYYYYYYLe u mnie sandaczy!
#447 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2017 - 21:19
Wyniki dzisiejszego "sandaczowania"- dwa okonie i niewymiarowy szczupaczek, TYYYYYYLe u mnie sandaczy!
A gdzie kolego wędkujesz ?
Ja jestem na Narwi w ciągu roku około 5-10razy i na wyniki nigdy nie mogę narzekać . Nad Wisłą jest o xxx razy mniej ryby niż w Narwii - nie narzekaj
- tomek307 lubi to
#448 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2017 - 21:21
A gdzie kolego wędkujesz ?
Ja jestem na Narwi w ciągu roku około 5-10razy i na wyniki nigdy nie mogę narzekać . Nad Wisłą jest o xxx razy mniej ryby niż w Narwii - nie narzekaj
88 kilometr rzeki.
#449 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2017 - 21:30
Nie znam takiej wody w Polsce, bym jechał na sandacze i NA PEWNO złowił co najmniej jednego .
Nie wiem, może tych ryb żyje za mało jak na moje umiejętności .
A może właśnie niepewność co do wyników, jest taka pociągająca w sandaczowaniu ?!
- cyprys19 i slawek_deep lubią to
#450 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2017 - 21:53
Nie znam takiej wody w Polsce, bym jechał na sandacze i NA PEWNO złowił co najmniej jednego .
Nie wiem, może tych ryb żyje za mało jak na moje umiejętności .
A może właśnie niepewność co do wyników, jest taka pociągająca w sandaczowaniu ?!
Zgadzam się z Tobą , ta "niepewność" zawsze mnie nakręca.
Najgorzej ,jak po pięciu godzinach orki,bez żadnego kontaktu siedzisz zrezygnowany,zamyślony i zmęczony,a tu nagle niespodziewany strzał i reakcja jest oczywiście dużo opóżniona a ryba nie zacięta!
- Gadget i coma lubią to
#451 OFFLINE
Napisano 06 lipiec 2017 - 22:11
Zgadzam się z Tobą , ta "niepewność" zawsze mnie nakręca.
Najgorzej ,jak po pięciu godzinach orki,bez żadnego kontaktu siedzisz zrezygnowany,zamyślony i zmęczony,a tu nagle niespodziewany strzał i reakcja jest oczywiście dużo opóżniona a ryba nie zacięta!
Właśnie, różne rzeczy się zdarzają.
Przedwczoraj (ostatnie łowienie) zakotwiczyłem się na zbyt krótkiej lince przed przelewem, silny prąd wody dziarsko spychał mnie na kamienie. A tu nagle w rozbujanej łódce ........bach w nadgarstek! Nie wiem jakim cudem zaciąłem to branie, ale udało się, 72 cm całkiem dobrze odżywionego pieska, na razie największy tego roku. W silnym nurcie walczył jak lew. Z całego dnia wędkowania, będę pamiętał najbardziej tą chwilę, reszta ryb i brań zapewne zniknie z mojej pamięci wkrótce.
- cyprys19 lubi to
#452 OFFLINE
Napisano 22 lipiec 2017 - 12:21
Witam, w związku z brakiem zdjęć ryb w tym wątku wrzucam moją skromną
fotkę. Może to żaden okaz, ale spełnił forumowe minimum
. P7160668m.jpg 42,32 KB 30 Ilość pobrań
Pozdrawiam.
- maicke82, pieczywko, jacekp29 i 8 innych osób lubią to
#453 OFFLINE
Napisano 22 lipiec 2017 - 21:09
Brawo Ty , każda na bezrybiu rybcia cieszy
- mariusz79 i slawek_deep lubią to
#454 OFFLINE
Napisano 28 lipiec 2017 - 23:47
Załączone pliki
Użytkownik Łomżyniak edytował ten post 28 lipiec 2017 - 23:51
- Fatso, Gadget, jacekp29 i 9 innych osób lubią to
#455 OFFLINE
Napisano 30 lipiec 2017 - 19:51
- Przemek i Qamil lubią to
#456 OFFLINE
Napisano 30 lipiec 2017 - 20:31
z oczu mu zle patrzy ....
Sugeruję lekturę: http://jerkbait.pl/t...rum-jerkbaitpl/
ze szczególnym uwzględnieniem pkt 4
Użytkownik bartsiedlce edytował ten post 31 lipiec 2017 - 09:02
#457 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2017 - 07:48
Jeśli sumek wrócił do wody,to spróbuję na niego zapolować,okolice 90 kilometra będę batożył z łódki,urlop się kończy,a jak na razie same pistoleciki i garbusy dłoniaki. Wstyd. A woda ciut wyższa w tym roku,powinno być lepiej.
Na pocieszenie,koło mnie,w zarośniętej miejscówce jest od groma szczupaczków,tegoroczne i zeszłoroczne,w miejscu nie do skłusowania,więc niech rosną .
Za to niedaleko rzeki,w jej odciętym starorzeczu,zauważyłem sporo małych,śniętych ryb-okonki,płotki,leszczyki,nawet szczupaczki,coś mi pachnie elektrykami :/ .
#458 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2017 - 11:38
Jeśli sumek wrócił do wody,to spróbuję na niego zapolować,okolice 90 kilometra będę batożył z łódki,urlop się kończy,a jak na razie same pistoleciki i garbusy dłoniaki. Wstyd. A woda ciut wyższa w tym roku,powinno być lepiej.
Na pocieszenie,koło mnie,w zarośniętej miejscówce jest od groma szczupaczków,tegoroczne i zeszłoroczne,w miejscu nie do skłusowania,więc niech rosną .
Za to niedaleko rzeki,w jej odciętym starorzeczu,zauważyłem sporo małych,śniętych ryb-okonki,płotki,leszczyki,nawet szczupaczki,coś mi pachnie elektrykami :/ .
Wiem o którym miejscu piszesz, widziałem Cię ostatnio nad wodą i chwilę rozmawialiśmy. Ja wcześniej w tym wątku wkleiłem zdjęcia siaty z tej wody :/
Użytkownik Qamil edytował ten post 01 sierpień 2017 - 11:38
#459 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2017 - 12:52
Narwiańska bestia 168cm-wczorajszy ,kolegi...
Znajome widoki Niestety info, że na Lubielu zberetowali dwumetrówkę jeszcze w czerwcu złowioną w dodatku w trollu.
#460 OFFLINE
Napisano 01 sierpień 2017 - 14:10
Nasz wrócił do wody (możesz o tym poczytać w wątku sumy 2017), a o dwumetrowym nie słyszałem. i przyznam,że nie widziałem nawet,żeby ktoś trolował.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych