Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

Zalew Siemianówka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5104 odpowiedzi w tym temacie

#3501 OFFLINE   compi

compi

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 274 postów
  • LokalizacjaPodlaskie
  • Imię:Piotr

Napisano 01 maj 2020 - 21:50

A kto Ci oddychać broni czy bronił .
Jak chcesz spokój to na mały proszę lub poza bojki :), sam na dzień dzisiejszy dopiero na koniec września planuję rozpoczęcie sezonu ale już jak wypłynę to 24/7 TROLLING. :)

Od czerwca oddychanie jak teraz w maseczce. No i ta ciągnąca się po wodzie woń spalanego oleju... Już wiem, że będę tęsknił za majem. 😉
  • szydłoś, szczupak1 i S.N. lubią to

#3502 OFFLINE   mentnooki

mentnooki

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 467 postów
  • Lokalizacjasiedlce
  • Imię:ANDRZEJ
  • Nazwisko:KRUK

Napisano 03 maj 2020 - 09:50

1 -ego połowione ilościowo i gatunkowo super ,ale brak jakości.2 -go do 12 tej  już nie tak różowo  11 rybek  .  

#3503 OFFLINE   Majki7878

Majki7878

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 64 postów

Napisano 03 maj 2020 - 09:58

U mnie w dwa dni wyjechało 12 ryb wszystkie z dryfu na odcinku 500-800 metrów , gatunkowo trafił się Bolek szczupak, sandacz, okoń , największą ryba szczupak 85 cm pięknie wybarwiony w doskonałej kondycji

#3504 OFFLINE   Majki7878

Majki7878

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 64 postów

Napisano 03 maj 2020 - 10:13

Wszystkie ryby wzięły na pulse shada 14cm 

Użytkownik Majki7878 edytował ten post 03 maj 2020 - 10:14

#3505 OFFLINE   grzybek38

grzybek38

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 58 postów
  • LokalizacjaBiałystok

Napisano 03 maj 2020 - 16:40

A kto Ci oddychać broni czy bronił .

Jak chcesz spokój to na mały proszę lub poza bojki :), sam na dzień dzisiejszy dopiero na koniec września planuję rozpoczęcie sezonu ale już jak wypłynę to 24/7 TROLLING. :)

bojki na wysokości Rudni zniknęły...

#3506 OFFLINE   grzybek38

grzybek38

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 58 postów
  • LokalizacjaBiałystok

Napisano 03 maj 2020 - 16:52

Po trzech dniach na Siemianówce wróciłem. Na trzy dni relaksacyjnego "łowienia" dwa delikatne puknięcia i koniec. Biała ryba- jedna płoć ok. 13cm. Trolling- nie widziałem (?). W zasięgu wzroku (i lornetki :D ) przez trzy dni widziałem nie więcej niż PIĘĆ wyjętych ryb. Ci co piszą o "pięknym łowieniu" to albo SPECJALIŚCI :clappinghands: , albo... .Jedno jest pewne: grzejnik gazowy przydał się jak w środku zimy :)

#3507 OFFLINE   Majki7878

Majki7878

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 64 postów

Napisano 03 maj 2020 - 17:38

Ja widziałem wczoraj dzieciaki kapiące się na plaży w Starym Dworze ;) Tak po za tym spałem w kamperze przy otwartych drzwiach , bo śmierdziało w nim ciepły śpiwór wystarczył . 

• Stary i wasaty lubi to

#3508 OFFLINE   szwagier007

szwagier007

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 21 postów
  • LokalizacjaBiałystok
  • Imię:Wojtek

Napisano 04 maj 2020 - 06:20

Cześć.
Byliśmy w piątek. Łódek jak dla mnie mało, widziałem dużo, dużo więcej na tym zbiorniku..
Na początku na małym zbiorniku, jeden krótki szczupak. Później na dużym po trzcinowiskach za wyspą, tutaj nic.
Z obserwacji, jak już ktoś coś złapał to były to sandacze. Większego szczupaka nie widziałem żeby ktoś wyciągał. Nie więcej jak pięć ryb wyjętych widziałem, wszystko sandacze, wracały do wody.
Najsmutniejsze: jak ktoś trafił sandacza to w okolicy wszyscy z blach przestawiali się na opad i próbowali. Takim systemem to przez maj rozbiją tymi gumamy gniazda.
Pozdr.
  • Sandi lubi to

#3509 OFFLINE   Rasstaman

Rasstaman

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 60 postów
  • LokalizacjaNarew
  • Imię:Krzysztof
  • Nazwisko:Rasstaman

Napisano 04 maj 2020 - 11:41

A jak z poziomem wody/wodowaniem/pływaniem na silniku? Czy od strony (w okolicy) Cisówki jest jakieś miejsce na zwodowanie pontonu z silnikiem?. Byłem jesienią i ...morze traw, tam gdzie wcześniej woda była

• Robson1981 lubi to

#3510 OFFLINE   arci10

arci10

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 26 postów

Napisano 04 maj 2020 - 20:16

Wszystkie ryby wzięły na pulse shada 14cm 

okoń też?

#3511 OFFLINE   mariossss

mariossss

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 11 postów
  • LokalizacjaBielsk Podlaski
  • Imię:Mariusz

Napisano 05 maj 2020 - 14:30

Wodowanie na "zatoce Emerytów" to już opcja dla wybranych? Wczoraj w odległości kilkuset metrów od miejsca natknąłem się na siatkę, zagrodzony przejazd i tabliczkę "teren prywatny"?

#3512 OFFLINE   kristofer232

kristofer232

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 393 postów
  • LokalizacjaBiałystok
  • Imię:Krzysiek

Napisano 05 maj 2020 - 15:16

Takie dzikie slipy w ogóle powinny być zakazane.Tylko w warunkach siemionki, wiem że nierealne.

Użytkownik kristofer232 edytował ten post 05 maj 2020 - 15:21

#3513 OFFLINE   fred88

fred88

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 221 postów
  • LokalizacjaBielsk Podlaski
  • Imię:Piotrek

Napisano 05 maj 2020 - 19:39

Dzikie slipy mocno nie degradują. No ok, jest kilka miejsc z wyjeżdzonymi trzcinami. Spójrz z innej strony. Gdyby nie te dzikie slipy to slipy przy amfiteatrze, przy wieży widokowej i w porcie były by tak zapchane że nie było by gdzie auta zostawić... A tak każdy ma "swoje miejsce". Koła też mają swoje działki i część ludzi z tych kół właśnie na tych działkach się woduje.
  • beton007 lubi to

#3514 OFFLINE   compi

compi

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 274 postów
  • LokalizacjaPodlaskie
  • Imię:Piotr

Napisano 05 maj 2020 - 20:01

Dzikie slipy mocno nie degradują. No ok, jest kilka miejsc z wyjeżdzonymi trzcinami. Spójrz z innej strony. Gdyby nie te dzikie slipy to slipy przy amfiteatrze, przy wieży widokowej i w porcie były by tak zapchane że nie było by gdzie auta zostawić... A tak każdy ma "swoje miejsce". Koła też mają swoje działki i część ludzi z tych kół właśnie na tych działkach się woduje.

To albo dzikie i ogólnodostępne, albo prywatne/anektowane/ogrodzone. To, że pewnej grupie wędkarzy odpaliło za mocno (jak niektórym mieszkańcom z parkingami pod blokami), nie znaczy że to normalne.

#3515 OFFLINE   Majki7878

Majki7878

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 64 postów

Napisano 05 maj 2020 - 20:04

okoń też?

Sorry tego okonka to złapałem na lucky Johna train balde 9g

#3516 OFFLINE   Bartek1989

Bartek1989

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 500 postów

Napisano 05 maj 2020 - 20:23

Wodowanie na "zatoce Emerytów" to już opcja dla wybranych? Wczoraj w odległości kilkuset metrów od miejsca natknąłem się na siatkę, zagrodzony przejazd i tabliczkę "teren prywatny"?

Przed siatka jest droga "taki mały objazd"
Wisiała kartka ale ktoś zerwał..

#3517 OFFLINE   kristofer232

kristofer232

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 393 postów
  • LokalizacjaBiałystok

Napisano 05 maj 2020 - 20:29

Mi bardziej chodzi o to że w takich dzikich slipach nie ma żadnej kontroli co i ile spływa.Wiekszośc słyszała o zamrażarkach na emerytach. Ale przez mnogość działek prywatnych dochodzących do wody wiadomo że nie da się tego wyeliminować.
  • szydłoś lubi to

#3518 OFFLINE   Szumi

Szumi

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 99 postów
  • LokalizacjaBHA

Napisano 10 maj 2020 - 20:39

Czy kontrole będą przeprowadzane normalnie w tym roku.?

#3519 OFFLINE   kristofer232

kristofer232

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 393 postów
  • LokalizacjaBiałystok

Napisano 10 maj 2020 - 21:08

Na pewno będą, oby nie po "siemianowsku" tylko "często i gęsto"

#3520 OFFLINE   Szumi

Szumi

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 99 postów
  • LokalizacjaBHA

Napisano 10 maj 2020 - 21:20

Za często też nie dobrze a kto ma wziąć to i tak wezmie a kto zapłaci mandat musi to odrobić.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych