Temat skrobania odpuszczony. Nie jestem zwolennikiem tego typu zabiegów, namawiano mnie na to ale nie dałem się złamać
Kijek czeka już tylko na przesyłkę z przelotkami i "Spec" zaczyna zbroić go w Fuji Sic Titanium Coated Y25 do 5.5. Co ciekawe, stare przelotki zeszły tak idealnie, ze śladu po nich nie ma na blanku. Usunąłem również omotki na końcach elementów, jak również gruby lakier na opisie parametrów kija. Wszystko bez najmniejszego naruszenia głównego lakieru blanku i napisów. Niestety poległ najbardziej charakterystyczny dla tego kija akcent - logo BEASTMASTER. Okazało się, ze o ile same napisy są naniesione na blanku pod lakierem, o tyle logo BM jest jakoś dziwnie "wtopione" w ten lakier i zeszło razem z nim...
Skrócony zostanie tez nieznacznie foregrip ale z zachowaniem oryginalnego wyglądu i korka.
Kij bez przelotek wazy 154g, co da ok 160g z uzbrojeniem. Uważam, ze to świetny wynik.
I na koniec, sparowany będzie z Daiwa BG3000, która wyważa go prawie idealnie na wysokości rolki prowadzącej żyłkę.
Użytkownik Żbiku edytował ten post 08 sierpień 2017 - 21:50