Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Zrobiony w balona...

• Zamknięty Temat jest zamknięty
68 odpowiedzi w tym temacie

#61 OFFLINE   NocnyLowca

NocnyLowca

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 521 postów

Napisano 08 styczeń 2015 - 22:54

Paweł AMEN !!

Pozdrawiam Łukasz Doering vel Dero 

#62 ONLINE   Wojtek B.

Wojtek B.

Wiślak

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1838 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Wojtek

Napisano 08 styczeń 2015 - 23:17

Fajnie,że zabrałeś w końcu głos Dero,bo twoje odpowiedzi na moje wiadomości zawierały max. 5 słów,do twoich rodziców nie pisałem,chociaż w tym wypadku powinienem ze względu na twoje ''szczeniackie'' zachowanie.Fakt faktem numer nadania przesyłki się znalazł i o dziwo paczka jest juz prawie u celu,jest jedno ale...paczka została nadana dopiero 5.1.2015!!!...czyli dopiero 3,5 tygodnia po twojej deklaracji,że już jest do mnie w drodze.I proszę nie bierz mnie publicznie "pod h....ja",że zrobienie kogoś na 100 zł to nie w twoim stylu,bo harujesz ciężko za granicą,bo tylko to pokazałeś gówniarsko kłamiąc i ignorując mnie.Pracowałem ciężko od 22 roku życia w kilku miastach europy miedzy innymi też w Franfurkcie i do dzisiaj nie przyszło mi do głowy,aby olać kogoś w interesach jeśli nawet one opiewały na sumę mniejszą niż 100zł.Więc skończ się,odszczekiwać próbując wzbudzić politowanie,obetrzyj ''mleko'' z pod nosa i zacznij w końcu nosić męskie spodnie,aby nie uwierały cię już w przyrodzenie.

Z wyrazami szacunku Paweł Lewandowski.

Ps.Administracje forum proszę o usuniecie tematu,bo kolega z nabrzmiałymi jądrami,zacznie sypać nadzwyczaj ciętymi ripostami,a wielu kolegów na forum ma już dosyć ''przedszkola'' jakie tutaj zawitało.Amen.

Z tymi spodniami to mnie rozwaliłeś :) Hahaha :D

#63 OFFLINE   PLECIONA

PLECIONA

Zaawansowany

• Forumowicz+ bez giełdy
  • PipPipPip
  • 835 postów
  • LokalizacjaBydgoszcz

Napisano 08 styczeń 2015 - 23:18

I tak do kosza.

Dalej nie czytałem:

''.Pieniądze może nie duże bo to tylko 170zł,pewnie zwłaszcza dla tych,których myślą,że ludzie na obczyznie po porannej kawie,siedząc na porcelanowym tronie ''produkują'' grube zwitki 100 e-wych banknotów.Uff...troszkę się rozpisałem,ale i troszkę mi lżej...i chyba pójdę tam gdzie ''król chodzi piechotą''...może wys..am kilka ''eurówek'' i do wiosny nazbieram na stellę.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol: 

Teraz wiadomo, dlaczego wszystkie Stelle są do dupy.

Cytat miesiąca Stycznia.

:lol: 

Pozd.

• Karol Krause, minecjusz i Paavo lubią to

#64 OFFLINE   PocoLoco

PocoLoco

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1306 postów
  • LokalizacjaM
  • Imię:M
  • Nazwisko:K

Napisano 08 styczeń 2015 - 23:33

Pleciona a "Turki" na podporki ;) nie ma to jak stary rex ;) pozdrawiam :) i ciesze sie ze kolega wkoncu otrzyma swojego kijaszka :)

#65 OFFLINE   NARA

NARA

Zaawansowany

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 748 postów

Napisano 09 styczeń 2015 - 00:00

Po prostu Panie Dero stań w rozkroku złap się mocno za jaj..ca i sprawdź czy je masz.

Bo z tego co wypisujesz to pewnie wiatr tam hula.

• Predatorhunter i Rebel64 lubią to

#66 OFFLINE   MALIN.

MALIN.

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 254 postów
  • LokalizacjaŻyrardów
  • Imię:Mirek

Napisano 09 styczeń 2015 - 00:09

No to przeczytałem a  teraz sprawdzę co ja ostatnio kupiłem i od kogo bo już mi się ciepło robi :huh:

• Dagon i krystiano1981r lubią to

#67 OFFLINE   esoxlucius1

esoxlucius1

Forumowicz

• Zbanowani
  • PipPip
  • 419 postów
  • LokalizacjaWschód

Napisano 09 styczeń 2015 - 01:00

Dziwna sprawa kolega tylko wspomniał ze zgłosi sprawe na policje i nagle cudownie wędką została wysłana...
Skąd ja to znam, na allegro działa to identycznie

#68 OFFLINE   Pióro

Pióro

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 42 postów
  • LokalizacjaGłowno
  • Imię:Mirek
  • Nazwisko:Piorkowski

Napisano 09 styczeń 2015 - 03:16

Dero, nie rozumiem twoich pretensji, argumenty, że to tylko 100zł są bez sensu,  postawa w tej chwili kuriozalna.
Ja bym zrobił tak. Wystawiłbym wędkę i napisał:

"Mam do sprzedania wędkę (taką a taką, za tyle i tyle), Informuję potencjalnego kupca, że to jest dla mnie kwota nieznacząca, ja jestem zapracowany i mogę nie mieć głowy do takich drobiazgów, nie mieć też czasu by wysłać w ciągu miesiąca. Tyle mam różnych papierow, że miewam problemy ze znalezieniem potwierdzenia przesyłki, ogólnie może się zdarzyć, że trzeba  będzie na kij długo czekać".

Nie zrobiłeś tak, to co teraz wyprawiasz przyprawia mnie o opadnięcie szczęki na tanie buty.

#69 OFFLINE   Jozi

Jozi

Ekspert

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 9666 postów
  • LokalizacjaBieszczady
  • Imię:Józek

Napisano 09 styczeń 2015 - 07:53

Dziadostwo, dziadostwo i jeszcze raz wielkie dziadostwo. Co jakiś czas trafiają się "specjaliści" od interesów, może bardziej od ładowania kolegów w ......... ( nie będę używał niecenzuralnych słów, każdy sobie dopowie).
W życiu tak jest, że sami sobie wystawiamy ocenę z osobowości swoim postępowaniem. Jak niektórzy na tą ocenę "pracują" wiemy doskonale. Koledzy apeluję do Was, każdy nieuczciwy ma być piętnowany jeżeli olewa prośby i monity kolegi o uczciwe i poprawne załatwienie sprawy. Macie nie mieć skrupułów jak oszust próbuje Was naciąć niezależnie czy to 50 500 czy 1500zł!!!!!
Sukinsyństwo należy tępić w zarodku.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych