Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

Pochwal się nowym sprzętem ! ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9622 odpowiedzi w tym temacie

#6161 OFFLINE   Patryk122

Patryk122

Forumowicz

• Forumowicz+ bez giełdy
  • PipPip
  • 131 postów
  • LokalizacjaSzczecinek
  • Imię:Patryk
  • Nazwisko:Szczesny

Napisano 26 luty 2020 - 07:16

Shadteezy 12cm w tym trzy nowe kolory

Załączone pliki

#6162 OFFLINE   PETEREK

PETEREK

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 196 postów
  • Lokalizacjapo stronie Pragi....
  • Imię:Piotr

Napisano 26 luty 2020 - 09:36

Shadteezy 12cm w tym trzy nowe kolory

Super !!!

gratuluję zakupu !!!

i fajnie się czyta opis :) i z przyjemnością ogląda się fotkę.....

nie to co ta nawalanka słowna powyżej.

#6163 OFFLINE   sharkfishing

sharkfishing

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1420 postów
  • Lokalizacjachicago
  • Imię:bruno
  • Nazwisko:dadej

Napisano 26 luty 2020 - 17:46

Ciekawe te gumy

#6164 OFFLINE   Karol Krause

Karol Krause

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4148 postów
  • LokalizacjaBIAŁOŁĘKA-GŁOGÓW
  • Imię:Karol
  • Nazwisko:Krause

Napisano 26 luty 2020 - 21:46

Kolejne fanty do nowego projektu ... jeszcze live scope i mission complete  ;)

Załączone pliki

#6165 OFFLINE   radmac5

radmac5

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 657 postów
  • Imię:Radek

Napisano 26 luty 2020 - 22:25

Nigdy nie ma mission complete
  • Pumba, Karol Krause, Sonary i mapy i 1 inna osoba lubią to

#6166 OFFLINE   Pumba

Pumba

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2571 postów
  • LokalizacjaGdynia / Tobołowo
  • Imię:Łukasz

Napisano 26 luty 2020 - 22:58

"Jeszcze tylko" ;)

#6167 OFFLINE   bartsiedlce

bartsiedlce

Ekspert

• Moderatorzy
  • 6330 postów
  • LokalizacjaSiedlce
  • Imię:Bartek

Napisano 26 luty 2020 - 23:07

Panowie, więcej szacunku dla Kolegów. Nie życzymy sobie "osobistych wycieczek" na forum, proszę takie tematy omawiać w wiadomościach prywatnych.

Bruno, postaraj się pisać po polsku, stosując zasady gramatyki i interpunkcję. Rozumiem, że żyjesz w innym kraju, ale to żadna wymówka. Każdy może użyć systemowego słownika i zobaczyć błędy, a potem je poprawić. Uwierz, że wszyscy na tym skorzystają, Ty również.

Ostatnia uwaga, tym razem do wszystkich uczestników dyskusji. Minimum szacunku i uwagi dla Kolegów wymaga, by w bezpośrednich odpowiedziach używać wielkich liter. Pisanie "per ty" jest zwyczajnie obraźliwe, postarajcie się odrobinę, proszę. 

#6168 OFFLINE   sharkfishing

sharkfishing

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1420 postów
  • Lokalizacjachicago

Napisano 27 luty 2020 - 01:30

Pewnie jak bym uzywal komputera z polskim edytorem to bym mi sam stawial przecinki niestety telefon nie ma takiej funkcji a ja mam dyslekcje od dziecka a 25 lat poza krajem wcale mi w tym nie pomoglo.Ja nie krytykuje nikogo, nie staram sie,, edukowac"jezeli o to nie pyta nie nazywam go snobem choc snobow we wszystkich spoloczenstwach nie brakuje czasami posiadam wiedze ktora nikt w Polsce nie ma i sie nia dziele pare osob sie o tym przekonalo mam czasami szanse urzywac czegos zanim wejdzie do produkcji i tez sie staram podzielic moja opinia i nie chodzi tu o to ze jaki to nie ja! poprostu mialem szczescie wpasc w powazne towarzystwo w fishing industry .I nie zamiezam nikogo przepraszac za brak interpunkcji nie zaczynam dziwnych tematow np motoryzacyjnych a ze odpowiem komu kto nawet nie wie co mowi trudno.
A jak by Panowie wspomnieli ostatnie pretensje dotyczace mojego stylu pisania to latwo do tego wrocic chyba z 10 forumowiczow powiedzialo im to co ja powtozylem jeszcze raz ze jak chce sie zrozumiec to moj styl pisania nie jest problemem a jak nie pasuje to zawsze mozna ominac. I tyle w temacie

#6169 OFFLINE   drag

drag

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1654 postów
  • LokalizacjaPolska
  • Imię:Andrzej

Napisano 27 luty 2020 - 15:54

Jeden z coraz mniejszej grupy ludzi na forum którzy piszą o konkretach,konkretnie odpowiadaja na pytania,piszą ciekawe rzeczy to mu się do braku przecinków ........................Byle tak dalej.

Grzeczniej proszę

Użytkownik bartsiedlce edytował ten post 28 luty 2020 - 10:04

#6170 OFFLINE   Patron

Patron

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 188 postów
  • LokalizacjaIrlandia
  • Imię:Patryk
  • Nazwisko:Bochunewicz

Napisano 27 luty 2020 - 22:21

jestem tego samego zdania przeciez nikomu nie nawrzucal nikogo nie oplul a to ze piszac nie uzywa kropek...jego klawiatura jego sprawa ten kto umie czytac bankowo zrozumie kazdy jeden post
  • sharkfishing i Woytec lubią to

#6171 OFFLINE   Mariusz1000

Mariusz1000

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 341 postów
  • Lokalizacjanad wodą
  • Imię:Mariusz
  • Nazwisko:G

Napisano 28 luty 2020 - 20:43

jestem tego samego zdania przeciez nikomu nie nawrzucal nikogo nie oplul a to ze piszac nie uzywa kropek...jego klawiatura jego sprawa ten kto umie czytac bankowo zrozumie kazdy jeden post

Tak, a poza tem można zacytować i poprawić, wstawić znaki, w czynie społecznym :D  :D

PS Tez jestem dyslektykiem i nieraz oberwalo mi się tu  ;)

Użytkownik Mariusz1000 edytował ten post 28 luty 2020 - 20:44

#6172 OFFLINE   sharkfishing

sharkfishing

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1420 postów
  • Lokalizacjachicago

Napisano 28 luty 2020 - 20:51

Tak, a poza tem można zacytować i poprawić, wstawić znaki, w czynie społecznym :D :D
PS Tez jestem dyslektykiem i nieraz oberwalo mi się tu ;)

Dokladnie tak mialem w podstawowce tresc 5 ortografia 2 a jak sie nie mogla kobicina doszyfrowac to masz jej byl farmaceuta

#6173 OFFLINE   maniak

maniak

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1128 postów
  • LokalizacjaPomorskie
  • Imię:Maciej

Napisano 28 luty 2020 - 21:24

Od Mefiego na testy, pierwsze wrażenie mega pozytywne, jak na PE 1.5 cieniutka :)

a92c41ecfc177c16med.jpg

Użytkownik maniak edytował ten post 28 luty 2020 - 21:55

• malinabar lubi to

#6174 OFFLINE   AN05

AN05

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 52 postów
  • LokalizacjaWarta
  • Imię:Artur

Napisano 28 luty 2020 - 21:26

To jest wątek o nowo zkupionym  sprzęcie!  :angry:  Jak ktoś ma problemy z ortografią, to niech wraca do podstawówki albo robi licencjat!

Co tu się k..., dzieje???Admin takie posty(dyskusje)wywalić od razu. Piszemy po polsku, albo wcale. Kiedyś dysortografię leczyło się linijką.3 trzały w łapę i od razu wiadomo gdzie postawić przecinek. A tłumaczenie, że telefon tak podpowiedział, to żenada.

Jeśli coś kumasz, ale lepiej czujesz się w obcym języku,to pisz po amerykańsku. Wszyscy zrozumieją i nie będą czepiać się :) .

• mohave i coma lubią to

#6175 OFFLINE   Woytec

Woytec

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 723 postów
  • LokalizacjaŚląsk

Napisano 28 luty 2020 - 21:50

To jest wątek o nowo zkupionym  sprzęcie!  :angry:  Jak ktoś ma problemy z ortografią, to niech wraca do podstawówki albo robi licencjat!

Co tu się k..., dzieje???Admin takie posty(dyskusje)wywalić od razu. Piszemy po polsku, albo wcale. Kiedyś dysortografię leczyło się linijką.3 trzały w łapę i od razu wiadomo gdzie postawić przecinek. A tłumaczenie, że telefon tak podpowiedział, to żenada.

Jeśli coś kumasz, ale lepiej czujesz się w obcym języku,to pisz po amerykańsku. Wszyscy zrozumieją i nie będą czepiać się :) .

Szanowny Kolego, zanim popełnisz wpis nt zasad pisowni to upewnij się czy sam je rozumiesz i stosujesz. 

Pozostając w tym wątku, zdecydowanie bardziej wolę czytać wpisy kolegi @sharkfishing, jakkolwiek kaleczące zasady pisowni, ale wnoszące wiele ciekawych opinii i spostrzeżeń na rzadko dostępnym w naszym kraju poziomie doświadczenia, niż np. kolegi @SOB, który piękną, kwiecistą mową sieje hejt i obraża innych ku uciesze wąskiej grupki jemu podobnych radykałów. 

Szanownemu Panu Moderatorowi @bartsiedlce, pozwolę sobie zwrócić uwagę, że zgodnie z zasadami netykiety i regulaminem forum jerkbait.pl użytkownicy posługujący się pseudonimami zwracają się do siebie na "ty". 

• Sławek77 i Wojtek14 lubią to

#6176 OFFLINE   AN05

AN05

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 52 postów
  • LokalizacjaWarta
  • Imię:Artur

Napisano 28 luty 2020 - 22:14

Pewnie jak nie pasuje to zawsze mozna ominac. I tyle w temacie

Sorry! I missed your suggestion! Have a good time.

Regards. To Woytec too!

Have a good time boys!

I missed it

#6177 OFFLINE   S.N.

S.N.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 4711 postów
  • LokalizacjaMazowieckie. Lubelskie.
  • Imię:S.
  • Nazwisko:N.

Napisano 28 luty 2020 - 22:18

Poprawna pisownia to szacunek do kraju z jakiego się pochodzi albo w jakim się przebywa. Niestety w hameryce nie szanuję się innych nacji zbytnio ... O czym najlepiej świadczy fakt, że np. w echosondach zza oceanu nie zawsze są dostepne jednostki metryczne, dlatego wybaczcie koledze Rekinowi brak poprawnej polszczyzny choć dla chcącego ...

Użytkownik Sławek Nikt edytował ten post 28 luty 2020 - 22:21

• psd27 i coma lubią to

#6178 OFFLINE   guciolucky

guciolucky

NO release NO glory

• Twórcy
  • PipPipPipPip
  • 5230 postów
  • LokalizacjaOlsztyn

Napisano 28 luty 2020 - 22:39

Zaraz sezon się zacznie i przestanie Wam wszystko przeszkadzać. Tymczasem podziwiajcie mój nowy kijek 😝

Załączony plik  IMG_20200228_214518.jpg   52,77 KB   48 Ilość pobrań

Załączony plik  IMG_20200228_214446.jpg   58,02 KB   43 Ilość pobrań

Użytkownik guciolucky edytował ten post 28 luty 2020 - 23:11

#6179 ONLINE   cyprys19

cyprys19

Zaawansowany

• TWÓRCY+
  • PipPipPip
  • 4061 postów
  • Lokalizacjapułtusk okolice
  • Imię:marcin
  • Nazwisko:k

Napisano 28 luty 2020 - 22:40

Patrząc na to jednak z drugiej strony po co te wszystkie działy, tematy, moderatorzy-przecież można pisać jeden post pod drugim ,na wiele tematów.

Jakiś porządek jest wskazany i nie mówię tu o pojedynczych przecinkach i kropkach,ale jak czyta się posty na pół strony i są napisane jednym ciągiem, to czasem trzeba się grubo zastanawiać co autor miał na myśli.

A zamiast zasłaniać się dysgrafią ,dyslekcją itp. wystarczy się odrobinę postarać i wszyscy będą zadowoleni. :D :rolleyes: :rolleyes:

• mohave, psd27 i coma lubią to

#6180 OFFLINE   guciolucky

guciolucky

NO release NO glory

• Twórcy
  • PipPipPipPip
  • 5230 postów
  • LokalizacjaOlsztyn

Napisano 28 luty 2020 - 22:53

No dobra jeszcze jeden w takim razie... Nowy 20 letni :)

Załączony plik  IMG_20200228_224927.jpg   48,51 KB   60 Ilość pobrańZałączony plik  IMG_20200228_224848.jpg   39,97 KB   57 Ilość pobrańZałączony plik  IMG_20200228_224903.jpg   35,82 KB   57 Ilość pobrań

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych