taka sobie...średnio zadowolony jestem...
chciałem taka ale nie było w moim ulubionym kolorze...niestety
137160_piekny-jacht.jpg
A tak szczerze to śmieszny ten wątek wrzucać koledzy wrzucać !
kurcze jakos znajomo mi ta łajba wygląda
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 11 styczeń 2015 - 18:39
taka sobie...średnio zadowolony jestem...
chciałem taka ale nie było w moim ulubionym kolorze...niestety
137160_piekny-jacht.jpg
A tak szczerze to śmieszny ten wątek wrzucać koledzy wrzucać !
Napisano 11 styczeń 2015 - 18:41
kurcze jakos znajomo mi ta łajba wygląda
Napisano 11 styczeń 2015 - 19:26
Panie Kombajnisto_z_PGRu ladnie to tak podgladac kogos nad wodąto chyba ta którą wywozisz zestawy karpiowe
Użytkownik tony1983 edytował ten post 11 styczeń 2015 - 19:38
Napisano 11 styczeń 2015 - 19:42
Panie Kombajnisto_z_PGRu ladnie to tak podgladac kogos nad wodą
Napisano 11 styczeń 2015 - 19:49
hmm no widzisz kologo nie wiesz jednej zeczyWybacz ale miałeś kołowrotki w pokrowcach neoprenowych z dwiema kieszonkami , i kołowrotki z wkrecana korba także musiałem popatrzeć bo nad wodą uczę się tylko od takich ludzi jeszcze nie spotkałem dobrego wędkarza z kolowrotkiem bez wkrecanej korby.
Użytkownik tony1983 edytował ten post 11 styczeń 2015 - 19:50
Napisano 11 styczeń 2015 - 20:25
Napisano 11 styczeń 2015 - 20:27
Na sezon 2015 sobie szyje pokrowce z trzema kieszonkami i dorobie gwinty w knobach zeby i je wkrecac a korby uspawam potrójne, a co do zakupów, dzisiaj kupiłem w amricie kebsa na cienkim cieście z mieszanym sosem.
Użytkownik tony1983 edytował ten post 11 styczeń 2015 - 22:11
Napisano 11 styczeń 2015 - 21:54
dobrze ze z mieszanym a nie na ostro bo bobry kebs piecze dwa razy
No a kiepski tylko na wejsciu
Napisano 13 styczeń 2015 - 14:31
Jak dostanę premię i stara trochę dołozy to se w 2015 r. karte opłacę.
I od szwagra taki o ... podbierak dostałem pod choinkę.
Napisano 13 styczeń 2015 - 15:11
Oooo to, to ostatnio często widziałem! Nadal bardzo popularny gadżet nad Parsętą...
Użytkownik Jano edytował ten post 13 styczeń 2015 - 15:12
Napisano 13 styczeń 2015 - 15:37
to chyba ta którą wywozisz zestawy karpiowe
Zle, raz jeszcze, to moja lajba, kupilem do trollingu za okoniem, naszym, polskim
Napisano 13 styczeń 2015 - 15:43
Jak dostanę premię i stara trochę dołozy to se w 2015 r. karte opłacę.
Zmień szwagra !!! dobrze Tobie radzę albo ............................................................. poczęstuj go ''TYM''
Napisano 14 styczeń 2015 - 17:09
A ja się będę chwalił , a co
Wczoraj , od jednego naszego kolegi forumowego kupiłem półkowego /leżał sobie na półce i był traktowany tylko jako "przewijadełko"..../ TP 98 3000. Kręcioł w oryginalnym pudełku , z wszystkimi bajerami typu papiery / kurcze same bazgroły ...../,kluczykami,śrubkami . Lakier ideał .Praca......hmmmmmmmm- masełko przy nim jest zjełczałe . Jest to taki przypadek że kupuje się stary "nowy"kołowrotek który wody w życiu na oczy nie widział . Korbka podwójna rzecz jasna / w schematach widać że były korby pojedyncze lub podwójne, mi się trafiła podwójna / . W niedzielę go lekko rozkręcę /zdejmę pokrywę/ i dopcham smaru coby tak super maślanie nie pracował .
Napisano 14 styczeń 2015 - 17:15
A ja się będę chwalił , a co
Wczoraj , od jednego naszego kolegi forumowego kupiłem półkowego /leżał sobie na półce i był traktowany tylko jako "przewijadełko"..../ TP 98 3000. Kręcioł w oryginalnym pudełku , z wszystkimi bajerami typu papiery / kurcze same bazgroły ...../,kluczykami,śrubkami . Lakier ideał .Praca......hmmmmmmmm- masełko przy nim jest zjełczałe . Jest to taki przypadek że kupuje się stary "nowy"kołowrotek który wody w życiu na oczy nie widział . Korbka podwójna rzecz jasna / w schematach widać że były korby pojedyncze lub podwójne, mi się trafiła podwójna / . W niedzielę go lekko rozkręcę /zdejmę pokrywę/ i dopcham smaru coby tak super maślanie nie pracował .
Hmm to dziwne bo na giełdzie go nie było
Chyba, że pobiłeś rekord w najszybszym zakupie na giełdzie
Bardzo fajny młynek. Będziesz Pan zadowolony
Napisano 14 styczeń 2015 - 17:16
Zawsze można coś spiernolić
Napisano 14 styczeń 2015 - 17:28
Hmm to dziwne bo na giełdzie go nie było
Chyba, że pobiłeś rekord w najszybszym zakupie na giełdzieBardzo fajny młynek. Będziesz Pan zadowolony
Zawsze można coś spiernolić
Nie , nie było go nigdy na giełdzie . Tak gadając przez telefon zapytałem czy wie , czy ktoś , czy być może ..... I po kilkunastu dniach odpowiedź: Stachu , taki jeden ode mnie z pracy chce sprzedać , czy jesteś zainteresowany . Byłem: pojechałem, pomacałem , posprawdzałem i kupiłem.
Spiernolić zawsze można , w jednym kołowrotku śruba była "zapieczona" i mi się śrubokręcik "omcknął" . To ze krew na podłodze to pikuś . Bardziej bolała ta szrama na obudowie . Teraz to na spokojnie: pies na dwór , kot do zamknięcia w innym pokoju a żona na czas "konserwacji" na zakupy / kartę bankomatową zostawia w domu...... /
Napisano 18 styczeń 2015 - 23:34
Napisano 19 styczeń 2015 - 16:05
Zmień szwagra !!! dobrze Tobie radzę albo ............................................................. poczęstuj go ''TYM''
Bo zapomniał o pałce do zabijania ryb Ale w sumie widły byłyby wygodniejsze
Użytkownik Obcy edytował ten post 19 styczeń 2015 - 16:06
Napisano 19 styczeń 2015 - 18:47
Napisano 19 styczeń 2015 - 18:53
ARMAGEDON NADCHODZI - jeszcze tak umiejętność może się przydać
3 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych