pisałam o Ravenie stacjonarnym ... jak się łatwo domyślić drastycznie naruszając zakres wątku
Użytkownik BOB edytował ten post 17 styczeń 2023 - 12:08
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 17 styczeń 2023 - 12:00
pisałam o Ravenie stacjonarnym ... jak się łatwo domyślić drastycznie naruszając zakres wątku
Użytkownik BOB edytował ten post 17 styczeń 2023 - 12:08
Napisano 17 styczeń 2023 - 12:14
Napisano 17 styczeń 2023 - 14:55
I to właśnie aż tyle ...
Użytkownik BOB edytował ten post 17 styczeń 2023 - 14:57
Napisano 17 styczeń 2023 - 18:06
Zdecydowanie odradzam korzystanie z wędkarskiego sklepu internetowego FatFish.pl
W dniu 8 grudnia 2022 r. złożyłem zamówienie na dwa produkty, wędkę i kołowrotek na kwotę ok. 1300 zł. Za zamówienie zapłaciłem szybkim przelewem. Następnego dnia (piątek) sklep poprosił, żebym się z nimi skontaktował. Tak też zrobiłem. W rozmowie telefonicznej dowiedziałem się, że moje zamówienie nie może być zrealizowane. Kołowrotka nie mają - bo im system omyłko go wystawia, wędkę mają ale jest uszkodzona. W związku z tym proponują mi zwrot pieniędzy. Co ważne w tej historii, to sklep po całości zawalił temat mojego zamówienia. W tej sytuacji chyba wypadałoby żeby zaproponował jakąś rekompensatę, np. jakieś gratisy dajmy na to do 50 zł. Ale na ten temat nawet się nie zająknęli. Poprosiłem o szybki zwrot pieniędzy przelewem typu eliksir, bo chciałem jak najszybciej ten sam towar zamówić w innym sklepie. A dla przypomnienia wysłałem te wiadomości i smsesem i mailem. Od tego czasu kilkukrotnie pisałem kolejne smsy i maile do sklepu bez odzewu. Dzisiaj jest już 6 dzień, od kiedy okazało się, że sklep FatFish.pl nie zrealizuje mojego zamówienia, a ja nadal nie mam moich pieniędzy na koncie.
Wędka i kołowrotek miały być prezentem na moje urodziny...
Jeśli nie chcecie być w taki upokarzający sposób traktowani, sugeruje trzymanie się od tego sklepu jak najdalej.
pzdr
Grzecho
ps. jeśli zajdzie taka potrzeba mogę adminowi do wglądu udostępnić swoją korespondencję SMS-ową i emaliową ze sklepem, choć tak jak napisałem była ona jednostronna
Napisano 17 styczeń 2023 - 19:23
A dlaczego "niestety "
Mało sklepów w PL?
Nic tam nie było takiego czego nie ma w innych sklepach
Ceny też nie specjalnie konkurencyjne
Napisano 17 styczeń 2023 - 20:13
Może dla tego że dawał pracę.
Napisałem w swoim imieniu, czy nie mogę mieć swojego zdania.
Napisano 17 styczeń 2023 - 20:43
Tez miałem nieprzyjemna sytuacje z tym sklepem. Kupiłem gumy a później telefon ze nie ma ich na stanie bła bła bła. Zwrot kasy również był opóźniony. Koniec końców kasę odzyskałem zaproponowali gratis przy następnych zakupach. za jakiś czas dałem druga szanse, zrobiłem zakupy przypomniałem się o zaistniałej sytuacji i gratis był w sumie całkiem niezły.
Koniec końców jest 1:1, myśle ze na zakupy jeszcze raz wrócę i wtedy podejmę decyzje czy jeszcze robić tam zakupy czy już sobie darować.
Zaglądam do sklepu stacjonarnego i chłopaki na prawdę spoko.
Z tym że wiadomo że kupuję to co na półkach. Sklep chyba dość nowy więc może jeszcze trochę niedopracowana wersja internetowa.
Napisano 19 styczeń 2023 - 23:29
Napisano 20 styczeń 2023 - 07:30
Panowie czy ktoś z was robił zakupy w https://fishdeal.co.uk/ ? To jest odpowiednik naszego zlowokazje.pl niestety na zlow okazje nie ma tej przynety ktora mnie interesuje. Chciałbym wiedzieć czy do takiej przesyłki z UK doliczą mi teraz cło/vat albo inne opłaty ?
Dzięki
Napisano 20 styczeń 2023 - 17:26
Panowie czy ktoś z was robił zakupy w https://fishdeal.co.uk/ ? To jest odpowiednik naszego zlowokazje.pl niestety na zlow okazje nie ma tej przynety ktora mnie interesuje. Chciałbym wiedzieć czy do takiej przesyłki z UK doliczą mi teraz cło/vat albo inne opłaty ?
Dzięki
A jakiej to dokładnie przynęty szukasz?
Napisano 20 styczeń 2023 - 20:31
Możecie podpowiedzieć gdzie w PL kupić haki do woblerów bezzadziorowe?
Napisano 20 styczeń 2023 - 20:44
Użytkownik Voiteh edytował ten post 20 styczeń 2023 - 20:46
Napisano 20 styczeń 2023 - 21:02
Dzięki.
U Stepanowa już zamawiałem, a w Drapieżniku nie ma dwójek.
Napisano 21 luty 2023 - 08:25
Kupował ktoś ostatnio w sklepie FISH-HUNT.EU
kupiłem mały drobiazg w tym sklepie 15 lutego i do tej pory,zero info,wysyłki,meila,nic.
Napisano 24 luty 2023 - 21:20
Ja robiłem już dwa razy. 4-5 dni wysyłka tyle że z tego adresu https://zlowokazje.pl/ ale wydaje mi się że to rPanowie czy ktoś z was robił zakupy w https://fishdeal.co.uk/ ? To jest odpowiednik naszego zlowokazje.pl niestety na zlow okazje nie ma tej przynety ktora mnie interesuje. Chciałbym wiedzieć czy do takiej przesyłki z UK doliczą mi teraz cło/vat albo inne opłaty ?
Dzięki
Napisano 24 luty 2023 - 21:27
Napisano 26 luty 2023 - 08:45
Kupował ktoś ostatnio w sklepie FISH-HUNT.EU
kupiłem mały drobiazg w tym sklepie 15 lutego i do tej pory,zero info,wysyłki,meila,nic.
Ja kupuję cały czas, pewnie dlatego, ze to sklep mojego przyjaciela z takim wyborem Simmsa, Fialla, Meindla i innych, że próżno szukać drugiego takiego sklepu
Może wybrałeś towar, który nie jest dostępny albo ma status "dostępny na zamówienie"
Martwić się nie musisz - na pewno Cię nie oszukają
Napisano 01 marzec 2023 - 21:02
Zamawiacie coś z Litwy? Macie jakiś sklep godny polecenia z dużym asortymentem?
Napisano 01 marzec 2023 - 21:26
Zamawiacie coś z Litwy? Macie jakiś sklep godny polecenia z dużym asortymentem?
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych