@cristovo tak jak russian80 radzi całość oprawiania ogarniesz trybownikiem, raczej prostym, sztywnym lub półelastycznym, w wersji profi Victorinox/Swibo, Dick, w wersji po taniości Polkars.
dziękuję Wam, Victorinox zapewne jutro będzie już u mnie.....jestem z tych, co jak Jan Chrzciciel, tylko 'miód i szarańcza'.....słowem.....nie spędzam kilku godzin dziennie w kuchni, nie interesuje mnie to, strata czasu......posiłki proste, przykładowo od kilku lat to samo na śniadanie.....nadal smakuje, nie zbrzydło, chociaż zapewne trucizna wg jakiejś celebrytki od dietetyki......karpia jednak na Wigilię nie odpuszczę, smażony pokrojony w dzwonka, ewentualnie w galarecie.....z dobrej wody.....trzy dni, by zaspokoić głód na cały rok
Użytkownik cristovo edytował ten post 20 grudzień 2021 - 23:52