Kurczę, najmocniej Cię przepraszam, ale nie jestem jasnowidzem... myślisz, że w takim razie forum powinno być bardziej prywatne? Czy ktoś tu generuje info dla gumofilców umyślnie i z determinacją?"Reklamowanie" tego odcinka też nie pomoże. Ostatnie kilkanaście postów to dla mnie dramat:
1) Moderator prosi o wskazanie miejsca brań 30 sztuk okoni na tym "No Kill"... i dostaje je - dramat!
2) rodzaj i kolor przynęty oraz ciężar główki podane na tacy
3) podajemy na tacy godziny przyjazdów SSR i innych kontroli
4) podajemy na tacy jakimi samochodami SSr podjeżdża na parking przy straży pożarnej
Nigdy nie wpadłbym na pomysł, aby na publicznym forum o kulturze "no kill" dzielić się takimi informacjami na tak wąskim, konkretnym odcinku- no chyba, że jet coś o czym nie wiem i dla mięsiarzy te opcje - wskazówki są w cudowny sposób ukryte.
Zastanówcie się proszę.
Pozdrawiam,
Sławek
Czy woda no kill jest sekretem, którego nie wolno wyjawić, o którym mamy się w ogóle nie wypowiadać? Czy nie zauważyłeś całej korespondencji, według której no kill na tym właśnie odcinku wygenerował widoczny spadek poboru mięsa?
Cieszę się, że powołany odcinek no kill przynosi radość etycznym wędkarzom. Cieszę się, że no kill ma sens i jest realizowany na takich jak ten odcinkach. Pierwsze kroki do wydłubania reklamówek zostały wykonane. To ciężka droga, ale już nie do zatrzymania.
I tak, zastanowiłem się.
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka