To może jakieś fotki dla zobrazowania, że to nie jest ściema.... Bo pogadać to każdy może, jeden lepiej drugi nieco gorzej. Przyjmijmy, że do czasu kiedy ktoś nie pokaże tej różnicy na obrazkach to jednak ściema. Najlepiej poproś Szweda o foty.
@bierjoza, a nie uważasz, że Parker powinien umieszczać informację , że CHIRP nie działa z przetwornikiem znajdującym się na wyposażeniu urządzenia ?
Albo powinna być taka informacja w materiałach promocyjnych: " Kup przetwornik Airmar TM 150 bo inaczej CHIRP dupy nie urwie". Myślę, że powinieneś przekazać taką informację swoim współpracownikom.
@Paprykarz
Nie mam zamiaru nikomu nic udowadniać.
takie działania sa bezcelowe. Zawsze znajdzie sie ktos kto powie, ze nie widzi róznicy albo ze "dupy nie urywa"
jak chcesz sie przekonać spróbuj sam - jak bedziesz chciał załatwię i pożyczę Ci przetwornik TM150.
Albo poszukaj w sieci to znajdziesz w tym temacie wiele informacji i fotki i filmy. Nie materiały marketingowe ale zdjęcia i opinie użytkowników.
To Twoja opinia 'że CHIRP nie działa z przetwornikiem znajdującym się na wyposażeniu urządzenia" i nie jest poparta żadnymi rzetelnymi badaniami.
Działa jak najbardziej. ja z faktami nie dyskutuję. Aczkolwiek rozumiem rozgoryczenie tych którzy oczekiwali na ogromny skok technologiczny widoczny na ekranie.
Szczególnie Ty , który od wielu lat zajmujesz się echosondami dobrze wiesz, jak wiele zalezy od przetwornika I niezależnie czy bedzie to Lowrance, Garmin, Humminbird czy Raymarine.
Producenci oferuja tańsze przetworniki i drozsze. Każdy znajdzie coś dla siebie.
jak to zaśpiewał Kazik : A gorsze są tańsze, a lepsze są droższe.
Dla mnie to zrozumiałe.
Jakie informacje sa w materiałach promocyjnych decyduje producent a nie Parker.
Jestem na tym forum od wielu lat, znacznie dłuzej niz parker jest dystrybutorem Lowrance.
Moje opinie są wynikiem własnych obserwacji z uzytkowania albo przedstawiam fakty. Jesli tylko wiem podpowiadam co zrobic by wiecej wycisnąc ze sprzętu.
Nie przedstawiam tu stanowiska Parkera czy tez Lowrance tylko moje prywatne. Czasem jak tak jest faktycznie, także krytyczne stanowisko wobec sprzętu dystrybouwanego przez firmę w której pracuję.
Wobec tego nie wiem po co któryś raz prezentujesz personalne podejscie do tematu i stwierdzasz komentując moje posty co powinien robić Parker.
Mogę tylko przypuszczać , że ta żółć dlatego , że to z moich ust kiedyś usłyszałeś ze Parker nie bedzie z Toba współpracował na takich zasadach jak Ty masz ochotę, jesli już to na takich jakie obowiązują wszystkich.
Ja poprzez jerkbait.pl nie pouczam Ciebie co Ty powinienes robic w firmie, której jesteś wlascicielem.
Zacząłeś to Ci odpowiedziałem jakie mam zdanie. Nie mam zamiaru dalej kontynuowac tego co powinien Parker a czego nie powinien. Nie ten adresat.
To jest forum wymiany informacji sprzetowych. Ma nam wszytkim pomagac w lepszym poznaniu sprzętu. Wszyscy cały czas się uczymy - przynajmniej ja.