Tak sobie rozmyślałem nad budową następnego dolnika i przeglądałem większość galerii RB w których próżno szukać aktualnych czy nowatorskich rozwiązań, więc pomyślałem, że może by to skupić w jednym miejscu jako inspirację dla innych bo moja decyzja już zapadła.
Proponował bym abyśmy pod zdjęciami wstawili krótki opis tego jak trzymamy wędkę bo tu ilu wędkarzy tyle przyzwyczajeń i skłonności.
Ot tak bez oceniania innych, bez uwag że coś za małe albo za duże,- po prostu dla inspiracji.
Co do wygody i trafności wyboru lepiej by się wypowiedział sam konstruktor czy pomysłodawca bo to przecież dla niego i on wie najlepiej czy to tylko pomysłowy wodotrysk czy wygoda
Myślę, że to nie najgłupsza inicjatywa, taka jerbaitowa galeria dolników od tych najbardziej minimalistycznych i surowych albo bardzo klasycznych do najbardziej barokowych .
Jeśli mój pomysł spotka się z Waszym zainteresowaniem to zmienię tytuł wątku na "jerbaitowa galeria dolników"
EDIT:
Oczywiście nie chodzi tu tylko i wyłącznie o wygląd dolnika wędki robionej w pracowni RB bo seryjni producenci także mają dobre i wygodne dla nas pomysły
Użytkownik Del Toro edytował ten post 30 grudzień 2017 - 22:51