Obie części klasa przynajmniej teraz wiem jak powstają moje wędki. Gratulacje Piotrek
#481 OFFLINE
Napisano 12 styczeń 2013 - 23:55
#482 ONLINE
Napisano 13 styczeń 2013 - 14:22
Oglądałem wszystkie odcinki z udziałem @Matusiak-a i muszę przyznać, że wszystkie są pierwsza klasa. Pomijając wartość poznawczą jaką ze sobą niosą to kolega jest w każdym odcinku "sobą" nie zmusza się sztucznie do ubarwiania rzeczywistości czy stosowania wyszukanych terminów a przecież nie jest aktorem. Bardzo cenię ludzi, którzy wykonują fachową robotę a do tego potrafią o tym pięknie opowiadać, nagrywajcie, nagrywajcie i jeszcze raz n...
- krzychun lubi to
#483 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2013 - 14:08
Bardzo sie ciesze ze sie podoba nastepne odcinki przygoda na lodzie ,potem pstrag na woblery i koguty,w planach jazie i klenie z wisłoka
#484 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2013 - 14:35
A może Kolega by napisał w których jeszcze odcinkach można go zobaczyć ?
#485 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2013 - 16:02
Wejdź @Voldemord na stronę TV Trwam zakładka video|Stream i kategoria Z wędką nad wodę. Tam znajdziesz wszystko.
#486 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2013 - 16:10
A może Kolega by napisał w których jeszcze odcinkach można go zobaczyć ?
M.in. 127, 128, 130. Oglądałem też kiedyś odcinek nr 147 o sumowaniu (EDYTKA: ).
Użytkownik Dienekes edytował ten post 14 styczeń 2013 - 16:12
#487 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2013 - 16:19
Bardzo sie ciesze ze sie podoba nastepne odcinki przygoda na lodzie ,potem pstrag na woblery i koguty,w planach jazie i klenie z wisłoka
O to jak z wisloka to daj znać kiedy i gdzie to wpadnę... niby przypadkiem
#488 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2013 - 19:25
Z kim i na jakim odcinku Wisłoka planujecie łowić?
#489 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2013 - 19:46
Bede łowił z Konradem ,odcinka jeszcze nie typowaliśmy bo nie znam tej wody ale oto chodzi świeża woda i emocje
Użytkownik matusiak edytował ten post 14 styczeń 2013 - 19:46
#490 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2013 - 21:29
Piotrek, jak tam nasz temat ...
#491 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2013 - 22:19
Patu gotowe puszcze w tym tygodniu
#492 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2013 - 22:20
...loozik, myślałem, że wyleciało Ci z głowy ...
#493 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2013 - 22:45
tak ot . Chyba jedyny wędkarski program telewizyjny, który mi odpowiada. Szkoda tylko, że na stacji na T jest tylko. No ale od czego jest internet
Piotrku gratulacje bycia sobą i fajnych odcinków. (oglądam sobie wszystkie po kolei ) Bo niestety wypady na lód to nie dla mnie
#494 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2013 - 00:29
tak ot . Chyba jedyny wędkarski program telewizyjny, który mi odpowiada. Szkoda tylko, że na stacji na T jest tylko. No ale od czego jest internet
Haaaa tfu, "w stacji na T"?!? Całe szczęście, że jest jeszcze internet, bo na multiplexie nie uświadczysz..
Piotr, bardzo fajny materiał, chociaż chętnie pooglądałbym jeszcze bardziej szczegółowe, techniczne aspekty budowania. Rozumiem, że dla szerszej widowni i tak to mogło być za dużo na raz w krótkim programie i tak sobie tylko "kcem". Odcinek sumowy to już klasyk! Powiedzonka prowadzącego z "telewizji na T" jak niektórzy mawiają, też przechodzą do kanonu Bardzo sympatyczna inicjatywa, której mocno kibicuję, bo dobre rzeczy tam promujecie poza rodbuildingiem i sposobami łowienia, ale też C&R. Brawa i oby tak dalej!
Pozdrawiam
Grzesiek
#495 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2013 - 09:59
W tym sezonie jest plan nakręcić łowienie sumów z brzegu lub brodzonego zależy od miejscówki ,wisła lub warta ,i myślę ze zrobimy coś o brzanie bo to też fajna ryba do łowienia na spining a jakoś tak omijana i traktowana jako przyłów
#496 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2013 - 10:06
#497 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2013 - 12:02
Odcinek z sumami to mój ulubiony
Jednego dnia tyle sztuk to naprawdę czapki z głów
Pozdrawiam
#498 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2013 - 12:24
Sumy na Warcie z brzegu- jestem za
Panie Piotrze- czapki z głów za całokształt. Mam ogromny szacunek do ludzi, którzy potrafią połączyć swoją pasję z zawodem, dzieląc się przy tym swoim doświadczeniem z szerszą publiką. Oby tak dalej!
#499 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2013 - 12:54
Sumy na Warcie z brzegu- jestem za
Panie Piotrze- czapki z głów za całokształt. Mam ogromny szacunek do ludzi, którzy potrafią połączyć swoją pasję z zawodem, dzieląc się przy tym swoim doświadczeniem z szerszą publiką. Oby tak dalej!
A masz jakieś miejscówki na twoim odcinku to moze wpadniemy
#500 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2013 - 13:19
Tak naprawdę dopiero uczę się szukania sumów na Warcie, w zeszłym sezonie robiliśmy ze znajomymi rekonesans na pewnym odcinku powyżej Poznania (celowo nie napiszę dokładnej lokalizacji), mamy dwa ciekawe miejsca z czego jedno nazwał bym bankówką tylko trzeba trafić na odpowiedni stan wody. Jeżeli jest Pan zainteresowany to jak najbardziej zapraszam, chętnie poobserwował bym mistrza w akcji
Użytkownik OlekD edytował ten post 16 styczeń 2013 - 13:28
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: rodbuilding, pracownia
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych