To jest czeczota orzecha Amerykańskiego, wielu osobom sie podoba
#521 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2013 - 13:40
#522 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 06:22
Drewno orzechowe ma jednak swój niepowtarzalny urok.
#523 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 09:33
O tak, gripy do pistoli i łoża do karabinów najpiękniejsze z niego wychodzą. Kawałki odziomków, takie pokręcone z nieregularnym usłojeniem (najwyższa klasa exibition grade) mogą kosztować ładne kilka tysięcy. Mam okładziny self-made w dwóch jednostkach, a dwa łoża czekają w kolejce do obróbki (prędko się nie doczekają ) Mimo, że to zwykły, regularny orzech, to efekt jest piękny.
#524 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 09:41
Wedeczke można zamówić to kwestia 4 dni wykonanie
to ciekawe bo ja czekam juz prawie 3 miesiace na glupie dwa kije..
dosyc mam wydzwaniania i przypominania co mi sie nalezy.
dosyc mam juz obietnic, ze za dzien tydzien.
Piotr zeby byla jasnosc do piatku kije maja dojechac do mnie ;/ bo zrobie troche wiekszego bigosu.
#525 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 11:26
do Blackabyss
Pan Matusiak moim zdaniem to najlepszy monter wędek i przynęt na rynku, to artysta w temacie i dobrze wybrałeś niestety ma taka przypadłość ze trzeba czekać..
Bądź cierpliwy, dostaniesz co zamawiasz i będziesz zadowolony,spokojnie, 3 miesiące na dwie wędki to nie jest tak dużo.
Pozdrawiam
#526 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 11:42
do BlackabyssPan Matusiak moim zdaniem to najlepszy monter wędek i przynęt na rynku, to artysta w temacie i dobrze wybrałeś niestety ma taka przypadłość ze trzeba czekać..
Bądź cierpliwy, dostaniesz co zamawiasz i będziesz zadowolony,spokojnie, 3 miesiące na dwie wędki to nie jest tak dużo.
Pozdrawiam
Spoko thibar wiem, ze Piotr to artysta, inaczej bym nie zamawial u Niego ( wczesniej robil mi wedzisko i bylo zarowno z wykonaniem i terminem calkiem oki ) ale skoro wiadomosci na priv i telefony nie przynosza zadnych efektow, postanowilem tu napisac.
Mnie mecza informacje i ciagle zwodzenie, tym bardziej oklamywanie mnie.
#527 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 11:52
to ciekawe bo ja czekam juz prawie 3 miesiace na glupie dwa kije..dosyc mam wydzwaniania i przypominania co mi sie nalezy.
dosyc mam juz obietnic, ze za dzien tydzien.
Piotr zeby byla jasnosc do piatku kije maja dojechac do mnie ;/ bo zrobie troche wiekszego bigosu.
hmm.. nieżle
miałeś określony na początku termin ukończenia budowy?
#528 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 15:30
Z artystycznymi duszami różnie bywa
Ja u Piotra pare miesięcy temu zamawiałem uchwyt do korbki kołowrotka. Wyszedł ślicznie i wreszcie kręciołem wygodnie się kręci. Natomiast co się na Piotra nawkurzałem i Go obsobaczałem, to moje. Trwało to, oj trwało
Z kolei w zeszłym tygodniu: telefon i zamówienie insertu w poniedziałek, a już we wtorek telefon, że gotowe i po paru dniach odbiór na poczcie.
Ten typ tak ma. Trza się z tym pogodzić niestety , choćby i nerwica telepała
#529 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 15:36
hmm.. nieżlemiałeś określony na początku termin ukończenia budowy?
Terminu nie było tym bardziej ze blanki sa blackabyss,poza tym sa gotowe do wysyłki i na piątek bada na miejscu wiec bez stresu ,a termin to 6-7 tygodni niestety mam tylko dwie rece a doba ma 24 godziny i tu nic się nie przyspieszy i tak pracuje po 16godzin a produkt końcowy ma być jak klient sobie życzy i wykonany na najwyższym poziomie
#530 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 15:37
Zapraszam do lektury
#531 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2013 - 19:25
O! I dobry film (choć nie tak, jak kobieta) łagodzi obyczaje
#532 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2013 - 22:45
fajne czapki takie "ala Forecast" ale poważnie,fajny filmik,bez zbędnego bicia piany,zawierający sporo konkretów,po prostu chce się oglądać...pozdro
#533 OFFLINE
Napisano 01 luty 2013 - 12:08
Wzmagania na lodzie część druga zapraszam do oglądania
#534 OFFLINE
Napisano 01 luty 2013 - 18:34
Fajny film i fajne wędeczki można popatrzeć. Pozdrawiam Piotrek
#535 OFFLINE
Napisano 01 luty 2013 - 19:03
pomijając czysto wędkarski aspekt,to fajne te rodzinne akcenty...Piotr co najmniej drugie tyle Wam życzę a Konradowi tego aby syn jak najszybciej zabrał się do wędkarskiej "roboty"...pozdro
#536 OFFLINE
Napisano 02 luty 2013 - 20:40
Połączenie 2 gatunków drewna i taki efekcik robione w poprzek słoju
IMAG1246.jpg 37,49 KB 194 Ilość pobrań
IMAG1247.jpg 30,58 KB 183 Ilość pobrań
- Apioo lubi to
#537 OFFLINE
Napisano 02 luty 2013 - 20:42
Robi wrażenie
#538 OFFLINE
Napisano 02 luty 2013 - 22:00
@matusiak, czy masz aktualnie w sprzedaży takie wędeczki podlodowe do mormyszki i do błystki jakich używaliście na filmie?
#539 OFFLINE
Napisano 02 luty 2013 - 22:21
Tak sa dostępne
#540 OFFLINE
Napisano 03 luty 2013 - 21:14
Super filmiki Piotrek, jak zawsze obejrzałem z zainteresowaniem - dzięki za wstawienie
Ładnego sandacza podjąłeś i "ułaskawiłeś"
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: rodbuilding, pracownia
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych