Terminu nie było tym bardziej ze blanki sa blackabyss,poza tym sa gotowe do wysyłki i na piątek bada na miejscu wiec bez stresu ,a termin to 6-7 tygodni niestety mam tylko dwie rece a doba ma 24 godziny i tu nic się nie przyspieszy i tak pracuje po 16godzin a produkt końcowy ma być jak klient sobie życzy i wykonany na najwyższym poziomie
Oczywiscie do dzis patyki nie dojechaly.. tylko dlaczego to mnie nie dziwi !!?
Po pierwsze dlatego, ze pierwsza wplate/zaliczke 1000zl wplacilem 2012-09-25..
Ale ze Piotr sie slabo interesowal moim tematem, to postanowilem kupic dwa blanki z wyprzedarzy FC i mu doslac. blanki doslalem 2012.11.08. Mialy byc pod koniec lada chwila, ostatecznie pod koniec listopada - z racji, ze juz niby byly ukonczone doplacilem 450zl. 2012-11-28..
Mysle sobie, ze nie jest zle w koncu niebawem dojada.. i tak co chwile bylem zbywany, ze zaraz za momencik.. minol grudzien..
Gdy po raz kolejny probowalem sie upomniec o swoje, kolega Matusiak powiedzial, ze jest na wyjezdzie, a kije oczywiscie ukonczone itd. tylko musi poprostu je wyslac - tak wysyla do dzis.
Panie Matusiak w ubieglym tygodniu minelo 5 miesiecy..
Pisanie, ze nie bylo zadnego terminu ukonczenia wedzisk swiadczy tylko o tym, ze klijent jest traktowany niepowaznie, a w tym wypadku ja..
Oczywiscie dzisiaj kolega Piotr nawet telefonu nie odbiera, bo po co ??
Kije w zamysle proste w wykonaniu, calosc na alconite, bez zadnych pizdrykow..
Piotr napisales, ze masz tylko jedna pare rak i zapierdzielasz po 16 godzin ?
Chlopie. wzieles kase, blanki, przyjeles moje projekty do realizacji i smiesz wypisywac, ze nie masz czasu ??!!
W dupie to mam, jak dla mnie mozesz robic po 24 godziny na dobre, skoro masz takie podejscie do tematu.
Przykre jest to, ze tak wyszlo, ale nie zamierzam czekac na kije w nieskonczonosc !!
Użytkownik blackabyss edytował ten post 04 luty 2013 - 18:51