...z czym bangla tetka??
jeszcze nie wykończona ta tetka ,bambus do stelki od ciebie
Użytkownik matusiak edytował ten post 01 luty 2014 - 22:56
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 01 luty 2014 - 22:55
...z czym bangla tetka??
jeszcze nie wykończona ta tetka ,bambus do stelki od ciebie
Użytkownik matusiak edytował ten post 01 luty 2014 - 22:56
Napisano 01 luty 2014 - 22:58
Ile by kosztowała tata bambusowa tetka?
dała by sie przyciemnić trochę?
Napisano 01 luty 2014 - 23:02
koszt 150zl za tetke , przyciemnić jedynie tak jak jest zrobiona gruszka
Napisano 02 luty 2014 - 00:43
Bingo kolego @DelTor0 masz u mnie bonusika ,bedzie w kilku wersjach kolorystycznych,prace tez nad gałami do wedek w tym wykonaniu
hehehe bonusik nie bonusik Napewno gdzies po wakacjach zglosze sie ponownie po jakies inserty.
A tak wyglada ostatni od Ciebie:
Napisano 02 luty 2014 - 11:02
i bardzo smacznie dobrałeś kolorki
Napisano 02 luty 2014 - 11:15
Ale młynek ma zacny .
Napisano 02 luty 2014 - 11:56
Kijek super i dobrą reklamę robi , ładnie smacznie i z gustem .
Napisano 22 luty 2014 - 14:36
Napisano 22 luty 2014 - 14:47
Projekcik projekcikiem a jak tam czują się moje inserciki ? Może być tak jak u Jasia
Czekał Jaś cholera
- umarł nim ujrzał kelnera
Napisano 26 luty 2014 - 10:17
Ja chciałbym zapytać jak się czuje mój kiwok bo jeszcze trochę i dostane go na następny sezon zimowy :/
Napisano 26 luty 2014 - 21:36
Ten sezon już spisany na straty, ale na przyszły chciałbym wypróbować podlodówki z kiwokami :-))))
Napisano 26 luty 2014 - 21:57
to zamów juz teraz moze dojdą do stycznia :/ wędki pierwsza klasa kiwok nie wiem bo nie dotarł ale czas oczekiwania to uuu niemały
Napisano 26 luty 2014 - 23:56
Wędki+kiwoki zamówione 2 miesiące temu, po 10 dniach miały być u mnie, teraz to się martwię czy do przyszłej zimy dotrą
Napisano 27 luty 2014 - 08:44
Na moje inserty Piotrek dopiero co drzewko zasadził ... ....może wyrośnie
Użytkownik mrWhite7 edytował ten post 27 luty 2014 - 08:56
Napisano 27 luty 2014 - 16:37
To ze do zamówienia kiwoka nie dorzuciłem to wiem wyśle w przyszłym tygodniu ,ale ze nie zrealizowałem zamowienia od kolegi @nitror1 to jakiś błąd bo zimowe dawno ogarnięte proszę kolegę o kontakt na priv
Napisano 27 luty 2014 - 16:41
Na moje inserty Piotrek dopiero co drzewko zasadził ... ....może wyrośnie
W przyszłym tygodniu będą u ciebie ,Arturo mój błąd ze dostałeś 17 ale nie wiem dlaczego tak mi sie uwaliło ze rozmawialiśmy o 17 nie 16 ,ale dorzucę coś gratisowo
Napisano 27 luty 2014 - 16:45
Wielkie dzięki zbawco , bo już mi dziurę w brzuchu wiercą za okoniową kosę . Wszystko mam nic tylko robić a insertu brak a obiecałem już SKSS ze stabilizowanym niebieskim insertem a tu panie ....brak a sam nie zrobię bo nie umiem
Napisano 06 marzec 2014 - 17:37
Przypomnę się na j-b forum Panie Matusiak, może zechce Pan odpowiedzieć na moje maile. Jakkolwiek mógł Pan pominąć moje monity, których w ciagu ostatnich 2 tygodni wysłałem kilka, przypominam również o tym. Być może celowo, być może nie. To nieistotne.
Zamówiłem u Pana usługę modyfikacji 'knoba' do V-Staala - paczka dotarła 04/02. 21/02 napisał Pan, że usługę wykonano i podał zdawkowo dane do przelewu. Poprosiłem o zdjęcia, chcąc ocenić wykonanie i finalnie zaakceptować, Zadeklarowałem chęć zapłaty w następstwie.
Niestety od momentu kiedy prośbę o zdjęcia wysłałem... żadnej najmniejszej reakcji.
Proszę o odpowiedź. Proszę o poglądowe zdjęcia. Chciałbym niezwłocznie zamknąć transakcję, oczekując, że i Pan wywiąże się z umowy.
JPStachowski
Napisano 06 marzec 2014 - 19:21
A i ja na batsona czekam 13 tygodni zamiast obiecywanych 5-6. Maili nie piszę, dzwonie ale to też niewiele daje.
Napisano 06 marzec 2014 - 20:31
UUUuuu Piotrze publicznie kalają .... Za duzo pracy , brak czasu . Pisalem, pisalem ,pisałem o armory ze spienionego pcv i nic cisza....pisałem o wobki cisza.
Szczerze ? Mieszane uczucia
Rozumiem brak czasu itp. Dlatego zakupy robie gdzie indziej....
Mimo wszystko serdecznie pozdrawiam i życzę troszkę wolnego czasu
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych