Nie kwestia Panowie samych periodów ale bardziej podejścia do zwieńczenia. Osoby do osoby... Jakiś koleżeński elementarz... tak sądzę...
#781 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2014 - 21:37
#782 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 10:21
Kilka postów wyżej napisał Pan że " wyśle w przyszłym tygodniu" ten przyszły tydzień ma się ku końcowi a przesyłki ni widu ni słychu, muszę powiedzieć że zaczyna to być strasznie irytujące !! Chciałbym wiedzieć kiedy faktycznie mogę spodziewać się przesyłki.
#783 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 15:35
A i ja na batsona czekam 13 tygodni zamiast obiecywanych 5-6. Maili nie piszę, dzwonie ale to też niewiele daje.
Nie będę rozpisywał całej akcji ,ale umówiliśmy sie ze dowiozę wiec w czym halo co nie wiele daje
#784 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 15:36
Kilka postów wyżej napisał Pan że " wyśle w przyszłym tygodniu" ten przyszły tydzień ma się ku końcowi a przesyłki ni widu ni słychu, muszę powiedzieć że zaczyna to być strasznie irytujące !! Chciałbym wiedzieć kiedy faktycznie mogę spodziewać się przesyłki.
tak i wyśle w tym tygodniu tak jak obiecałem
#785 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 15:38
Przypomnę się na j-b forum Panie Matusiak, może zechce Pan odpowiedzieć na moje maile. Jakkolwiek mógł Pan pominąć moje monity, których w ciagu ostatnich 2 tygodni wysłałem kilka, przypominam również o tym. Być może celowo, być może nie. To nieistotne.
Zamówiłem u Pana usługę modyfikacji 'knoba' do V-Staala - paczka dotarła 04/02. 21/02 napisał Pan, że usługę wykonano i podał zdawkowo dane do przelewu. Poprosiłem o zdjęcia, chcąc ocenić wykonanie i finalnie zaakceptować, Zadeklarowałem chęć zapłaty w następstwie.
Niestety od momentu kiedy prośbę o zdjęcia wysłałem... żadnej najmniejszej reakcji.
Proszę o odpowiedź. Proszę o poglądowe zdjęcia. Chciałbym niezwłocznie zamknąć transakcję, oczekując, że i Pan wywiąże się z umowy.
JPStachowski
A gdzie pan pisal i do kogo bo ja nic nie mama
Przepraszam mam ale wpakowało do spamu
Użytkownik matusiak edytował ten post 07 marzec 2014 - 15:47
#786 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 15:43
UUUuuu Piotrze publicznie kalają .... Za duzo pracy , brak czasu . Pisalem, pisalem ,pisałem o armory ze spienionego pcv i nic cisza....pisałem o wobki cisza.
Szczerze ? Mieszane uczucia
Rozumiem brak czasu itp. Dlatego zakupy robie gdzie indziej....
Mimo wszystko serdecznie pozdrawiam i życzę troszkę wolnego czasu
A ja nie pamietam takiej sytuacji jedyne arbory brał FRIKO ,pisałeś na priv
pracy sporo a raczki tylko 2 ,ale odpisuje wszystkim i nigdy nikogo specjalnie nie przeoczyłem
#787 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 15:59
Nie będę rozpisywał całej akcji ,ale umówiliśmy sie ze dowiozę wiec w czym halo co nie wiele daje
Potwierdzam, umówieni jesteśmy na niedziele, wcześniejszy post pisałem przed tymi ustaleniami.
#788 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 16:35
Potwierdzam, umówieni jesteśmy na niedziele, wcześniejszy post pisałem przed tymi ustaleniami.
Miałem ci dac woblery do kijak ale teraz za kara dostaniesz same stery oczywiście żart
#789 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 16:41
lepiej same stery niż same stelaże
#790 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 20:13
Dzięki za odpowiedź (maile w zaspie)... Znowu działamy. Pzdr.
#791 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 20:18
A moje podlodówki i kiwoki? zero odpowiedzi.
#792 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 21:13
A moje podlodówki i kiwoki? zero odpowiedzi.
Sa zrobione i wyjdą jutro po nadaniu puszcze nr przesyłki ,toć pisałem
#793 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 21:16
nic nie dostałem ,oczekuje na sprzet i pozdrawiam
#794 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 21:19
spoko za przegapienie będzie bonusik
#795 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2014 - 23:23
Jak rozumiem w tym tygodniu zostanie wysłane czyli zapewne poczta polska wiec max w środę powinienem dostać trzymam za słowo i czekam, może jeszcze załapię się na lód. Przynajmniej ma taka nadziej bo znika w tempie expresowym ... lód bo reszta w tempie żółwim do mnie nadciąga
#796 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2014 - 11:14
Musiałem dorobić bo zostałeś przegapiony ale to zbieżność nazwisk ,w zeszłym roku miałem taka akcje ze wysłałem 2 zamówienia do jednego goscia a drugi nie dostał nic ,dopiero jak sie dopatrzyłem to na wpłacie był nik nie nazwisko a ten drugi miał nazwisko takie samo jak nik pierwszego
#797 OFFLINE
Napisano 11 marzec 2014 - 18:53
Masz Piotrze jakieś gotowe inserty profilowane (nie walce) do SKSS 17 w kolorach czarny? brąz? bordo? z ciekawym usłojeniem? Jeśli tak wstaw jakieś zdjęcia.
#798 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2014 - 01:23
Na ta chwile do 17 skss tylko te w przyszłym tygodniu beda jeszcze granatowe i wiśniowe ciemne
IMAG1698.jpg 123,62 KB 12 Ilość pobrań
IMAG1698.jpg 123,62 KB 12 Ilość pobrań
Załączone pliki
Użytkownik matusiak edytował ten post 12 marzec 2014 - 01:24
- Panek i blackabyss lubią to
#799 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2014 - 18:33
Nie spieszy mi się Piotrze aż tak bardzo,- poczekam chętnie do przyszłego tygodnia
Jedyne co może Ci się nie spodobać to to, że nie chcę się upominać o insert czy dwa przez kilka tygodni jak moi koledzy i w pakiecie otrzymywać odpowiedzi o nierzetelności poczty, przesyłkach które z niewiadomego powodu wróciły do Ciebie, chorobach w rodzinie do trzeciego pokolenia itd.
Wiec zapytam wprost i publicznie,- widzisz możliwość zapłaty po otrzymaniu zamówionego insertu? Jeśli tak,- jestem zainteresowany dwoma sztukami ,- jeśli nie rezygnuję .
Użytkownik Rheinangler edytował ten post 12 marzec 2014 - 18:34
#800 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2014 - 18:50
nie widzę problemu napisz jakie kolory cie interesują
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: rodbuilding, pracownia
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych