Polecam.
[/youtube][youtube]
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 23 listopad 2022 - 14:51
Polecam.
[/youtube][youtube]
Napisano 23 listopad 2022 - 14:56
Ale za to możemy to dwóch rzeczy pewnych w życiu (śmierci i podatków) dorzucić trzecią. Niepowtarzalny styl gry polskiej reprezentacji, który nie zmienia się od lat. Więc może trzeba go potraktować jako dobro narodowe i w związku z tym powinniśmy bez kompleksów być z niego dumni. Inne nacje grają dla jakichś tam wyników czy splendoru, a nasi piłkarze grają dla samej frajdy z grania.
Można mieć frajdę z takiego grania? Właśnie przeczytałem opinię Lothara Matheusa na temat gry Polaków. Pewnie ma świadomość, że on i jego koledzy z reprezentacji też nie grali ładnie, ale byli zwykle bardzo skuteczni. Był wyraźnie rozczarowany naszą grą. Mimo, że pewnie zna możliwości polskiej drużyny Nie potrafimy wykorzystać nawet karnego z drużyną nie tylko jakąś niezbyt wybitną, ale grającą akurat bardzo słabo tego dnia. To też zdanie fachowców o Meksykanach. Pan Robert zmienia na Mundialu styl strzelania karnych. Chyba trochę ryzykowne? Po jaką cholerę zmieniać coś, co było wcześniej skuteczne i właśnie teraz? Trudno być optymistą przed meczem z Saudyjczykami. Po tym, co pokazali wczoraj. A być może postawieni pod murem Argentyńczycy w meczu z nami nie dadzą się już raczej łapać na spalone. Z naszą nastawioną na murowanie bramki obroną. Po wczorajszym meczu i tym z Chile myślę, że szybciej zmieni się pogoda w Katarze niż gra Polaków.
Napisano 23 listopad 2022 - 15:42
Ciekawe co powie Lothar na 1:1 z Japonią
Ale może jeszcze strzelą, pozostało sporo czasu.
Napisano 23 listopad 2022 - 15:44
Napisano 23 listopad 2022 - 15:46
Tak strzelili Japonce i mamy 2:1, hehehe
Dokładnie :DDD
Jak tam Lothar, pięknie graliście w 1 połowie.
Napisano 23 listopad 2022 - 15:56
Napisano 23 listopad 2022 - 15:58
Użytkownik Thomas-xXx edytował ten post 23 listopad 2022 - 16:00
Napisano 23 listopad 2022 - 16:01
Tak strzelili Japonce i mamy 2:1, hehehe
Napisano 23 listopad 2022 - 16:01
Dziś wszyscy jesteśmy Japończykami
Napisano 23 listopad 2022 - 16:04
Jaką tajemnicę? Poprostu mają jaja i spękali już przed meczem. Tego przede wszystkim Naszej kadrze brakuje.Jak widać, nawet Japończycy zgłębili tajniki umiejętności gry w piłkę nożną. Ale u nich pewnie samuraje jak nikogo nie szlachtowali to musieli kopać. Ale niemieckojęzyczni komentatorzy dworujący sobie z wczorajszego karnego w wykonaniu Lewandowskiego, swoje języki będą musieli połknąć.
Napisano 23 listopad 2022 - 16:07
Tylko żeby nie chcieli nam podkupić Michniewicza .
Napisano 23 listopad 2022 - 16:23
Dziś wszyscy jesteśmy Japończykami
Ale dlaczego?
Co nas obchodzą Japońcy, a tym bardziej Niemcy? Pzrecież to nie nasza grupa i jaki tam padnie wynik, to nam wszystko jedno. Trzeba pochwalić obie drużyny, bo zgrały niezły dla oka mecz, z otwartą grą i strzałami na bramkę. Czego nie można powiedzieć o grze polskiej reprezentacji, przymuszonej do antyfutbolu, przy napastniku/ach, którego/ych zazdrości nam pół świata.
Mnie jest wszystko jedno kto gra, wygrywa czy przegrywa, chcę oglądać miły dla oka futbol, z sytuacjami podbramkowymi. Bo w futbolu nie tylko chodzi o to, by nie stracić gola, a przede wszystkim by samemu je strzelać.
Napisano 23 listopad 2022 - 16:28
Ale dlaczego?
Co nas obchodzą Japońcy, a tym bardziej Niemcy? Pzrecież to nie nasza grupa i jaki tam padnie wynik, to nam wszystko jedno. Trzeba pochwalić obie drużyny, bo zgrały niezły dla oka mecz, z otwartą grą i strzałami na bramkę. Czego nie można powiedzieć o grze polskiej reprezentacji, przymuszonej do antyfutbolu, przy napastniku/ach, którego/ych zazdrości nam pół świata.
Mnie jest wszystko jedno kto gra, wygrywa czy przegrywa, chcę oglądać miły dla oka futbol, z sytuacjami podbramkowymi. Bo w futbolu nie tylko chodzi o to, by nie stracić gola, a przede wszystkim by samemu je strzelać.
Opuść trzy pierwsze zdania swojego wpisu to sam sobie jego resztą odpowiesz.
Napisano 23 listopad 2022 - 16:28
Napisano 23 listopad 2022 - 16:32
O to chodzi w spotkaniach towarzyskich, ligach amatorskich, turniejach dobroczynnych i meczach trampkarzy....
Użytkownik Mysha edytował ten post 23 listopad 2022 - 16:37
Napisano 23 listopad 2022 - 16:49
Co nas obchodzą Niemcy?
Cóż, może i nam krowa się nie ocieliła, ale najważniejsze, że sąsiadom zdechła.
Akurat ja kibicuje zawsze przeciwko Niemcom, także super
Ładne mecze możemy pooglądać w Lidze Mistrzów.
Tutaj liczy się wygrana. Wygrana. Potem już nikt nie pamięta jak. Jeśli teraz wygramy z Arabią i wymęczymy remis z Argentyną nikt nam nie wypomni autobusu w ostatnim meczu. Na prawdę niecierpliwie czekam na sobotę. Co to będzie?
Dania remis, Chorwacja remis. Argentyna i Niemcy w plecy. Ci drudzy mają w grupie Hiszpanię, mogą nie wyjść dalej. A dopiero początek niespodzianek.
Użytkownik korol edytował ten post 23 listopad 2022 - 16:49
Napisano 23 listopad 2022 - 16:57
Tylko żeby nie chcieli nam podkupić Michniewicza .
Napisano 23 listopad 2022 - 17:02
Ja proponuję nawet dopłacić ...
Napisano 23 listopad 2022 - 17:26
Ponoć Herve Renard chce trenować naszą ekipę. Może by tak dać mu szansę 💪
Napisano 23 listopad 2022 - 17:28
Od dawien dawna uważam ze Kasperczak powinien być trenerem repy, chyba jego osiągnięcia na ławce trenerskiej mówią same za siebie. Jedyny problem z nim jest taki że nie ułoży się pod naszych kacyków i dlatego trenerem nie będzie.Fajnie. Wszyscy płaczą teraz na Michniewicza. Tylko kto za niego?
Użytkownik Thomas-xXx edytował ten post 23 listopad 2022 - 17:29
1 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych