Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia
#9121 ONLINE
Napisano 18 wrzesień 2023 - 20:51
- doktorek, godski, Pluszszcz i 2 innych osób lubią to
#9122 OFFLINE
Napisano 18 wrzesień 2023 - 21:00
A recepta na dobrą reprezentację w piłce nożnej jest prosta. Przestać płacić za żenadę i to spowoduje, że zostaną tylko Ci co mają coś do udowodnienia. Nie musimy mieć drużyny "gwiazd" wystarczy na drużyna prawdziwych wojowników.
W odróżnieniu od Leona (MVP!) - zgoda 100%
#9123 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2023 - 07:32
Balet dla mas - jak football nazwał Szostakowicz, nie musi być pięknym widowiskiem, tylko wzbudzać najprostsze emocje kibiców. I tak właśnie jest, a nowe primadonny lada moment triumflanie pojawią się na scenie. Polska jest krajem kulturowo wyniszczonym oraz psychicznie spauperyzowanym, zatem nie oczekujcie od jej reprezentantów zbyt wiele. Nie są przecież w służbie u możnego pana
Tak samo jest w polityce
- Biesan, guciolucky i korol lubią to
#9124 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2023 - 08:31
Niestety, płytka im się nie odkleiła. Niestety, umieją dobrze liczyć i wyczuć koniunkturę. Jeśli rozmowę z Kochanowskim o ME ogląda teraz 14 tys. ludzi, a pseudodyskusję po żenadzie z Albanią obejrzało 800 tysięcy, rachunek wydaje się prosty. Zastanawia pazerność Borka, który dorabia sobie w TVP i przez dziewięćdziesiąt minut kłamie jak z nut, udając podnieconego kibica świetnej drużyny. Parę godzin później na swoim kanale miesza z błotem to towarzystwo. Obłuda w czystej postaci. Chyba chaeakterystyczna cecha większości medialnych celebrytów. Myślą jedno, mówią drugie.
Tam cały czas się przewija że jak nie pojedziemy na ME to wszyscy stracą materialnie. He he . Oni stracą i to ich bardzo boli :-)
- Maciej W. lubi to
#9125 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2023 - 20:19
jak nie pojedziemy na ME
A to jeszcze jakieś szanse są? Serio pytam, bo nie śledzę, ani nie zgłębiam tematu, a wydawało mi się, że ostatnie dwa mecze przesądziły sprawę.
#9126 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2023 - 20:26
A po kiego? Mało wstydu?
- przemo_w lubi to
#9127 OFFLINE
Napisano 19 wrzesień 2023 - 20:30
Teoretycznie to nawet możemy z tej grupy wyjść :-) tylko teoretycznie jak się cud stanie.A to jeszcze jakieś szanse są? Serio pytam, bo nie śledzę, ani nie zgłębiam tematu, a wydawało mi się, że ostatnie dwa mecze przesądziły sprawę.
A jak nie to mamy jeszcze baraże.
- witeg lubi to
#9128 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 08:01
- grzegorzyk, korol i cyprys19 lubią to
#9129 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 08:27
#9130 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 08:40
No to zobaczymy co Probierz pokaże. Gorzej, jak wyniki nadal będą fatalne i za pół roku znowu będzie zmiana trenera. To kto wtedy ? Kulesza z podkulonym ogonem zwróci się do Papszuna czy znowu odpali jakiegoś "trenejra z zagramanicy" ?
#9131 ONLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 08:46
No to zobaczymy co Probierz pokaże. Gorzej, jak wyniki nadal będą fatalne i za pół roku znowu będzie zmiana trenera. To kto wtedy ? Kulesza z podkulonym ogonem zwróci się do Papszuna czy znowu odpali jakiegoś "trenejra z zagramanicy" ?
Za rok będzie miał kilka baniek więcej na koncie i to tyle co może osiągnąć z tą reprezentacją!
#9132 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 08:57
Miałem złudną nadzieję, że Kulesza wreszcie coś spróbuje naprawić. Ale wiadomo, ta matką głupich.
Ktoś fajnie napisał....szkoda Polski...
- jacekp29, Sławek77, coma i 1 inna osoba lubią to
#9133 ONLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 09:19
Gdzie duże pieniądze, tam zawsze układy i układziki. Papszun wydaje się jeszcze nie przesiąknięty tym smrodem.
Miałem złudną nadzieję, że Kulesza wreszcie coś spróbuje naprawić. Ale wiadomo, ta matką głupich.
Ktoś fajnie napisał....szkoda Polski...
Te wszystkie kulesze, PZPN,pzw,geesy,politycy działają tak samo.tylko odcinają kupony co miesiąc nie patrząc w przyszłość.Nowi członkowie po jakimś czasie gadają tak samo jak starzy,wielce zasłużeni "działacze",karawana jedzie dalej...
- cyprys19 i przemo_w lubią to
#9134 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 10:17
#9135 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 11:29
A gdzie orzełek na piersi?
Już mi się nie podoba. Po drugie, jakie doświadczenie w pracy selekcjonera, 1 rok w U21? Aaaa zapomniałem 16 lat trenował w naszej lidze...same topy ostatnio Jagiellonia, Cracovia uffff....
- jacekp29 lubi to
#9136 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 13:45
Trafnie zauważyłeś :-) Będzie lepszy na tą chwilę. A po 5 meczach skończy się koleżeństwo z Kuleszą :-)Ja jestem pewien, że będzie lepiej. Na początku też byłem za Papszunem, ale z moich obserwacji i analiz wychodzi, że Probierz będzie lepszy na tą chwilę. Ma więcej doświadczenia, ma wyrobione młode pokolenie. Czas pokaże, myślę, że to pójdzie w dobrym kierunku. Papszun, no cóż świetny epizod od 2 ligi do mistrza, ale 7 lat z jedną drużyną to nie zgrupowanie graczy z różnych klubów.
Wprowadzi znów video vlogi i ze 2-3 młodzieżowców, którzy będą mieli niebywałe ciśnienie na głowie a i tak po 5 meczach pa pa. Tyle że Kulesza obiecał może koledze że jak nie pyknie to go do Zarządu wciągnie i jakoś to będzie..
.
#9137 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 14:36
- S.N. lubi to
#9138 ONLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 15:23
- coma, korol, przemo_w i 1 inna osoba lubią to
#9139 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 15:33
#9140 OFFLINE
Napisano 20 wrzesień 2023 - 18:15
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3