Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia
#9201 OFFLINE
Napisano 12 październik 2023 - 22:44
- Del Toro lubi to
#9202 OFFLINE
Napisano 13 październik 2023 - 08:24
- chlodnica lubi to
#9203 OFFLINE
Napisano 13 październik 2023 - 16:36
Marcinku odnośnie ostatniego zdania :-)Wolę grę ''pod dyktando '' niż chaos. Dziś bardzo było widać brak lidera! Zielu coś próbował dźwignąć, ale słabo to jemu wychodziło.
Nie mogę patrzeć jak konstruują akcję po czym po trzech podaniach piłka wraca pod nasze pole karne.
Za każde podanie w stronę własnej bramki powinni biegać do okoła boiska karne rundy po meczu!
Przyzwyczajaj się do takiego grania bo tak to będzie wyglądało przez następne naście lat. Po zmianach Kuleszy dzieciaki są uczone rozgrywania od pola karnego i właśnie cofania piłki w swoje pole karne i budowania akcji od nowa :-)
Ps. Jak patrzę jak jest uczony i jak gra mecze mój 12 letni piłkarz to mnie krew zalwa.
Ale trener ma przykaz szkoleniowy odgórny i tego się trzyma.
Ba... nie są przewidziane nawet treningi strzeleckie i biegowe wg wytycznych PZPNu.
- cyprys19 lubi to
#9204 OFFLINE
Napisano 15 październik 2023 - 20:19
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
#9205 OFFLINE
Napisano 15 październik 2023 - 20:20
- Thomas-xXx lubi to
#9206 OFFLINE
Napisano 15 październik 2023 - 20:34
Załączone pliki
- Rebel64 lubi to
#9207 OFFLINE
Napisano 15 październik 2023 - 20:35
Dwie setki spierdolić, to tylko nasi potrafią.
Użytkownik Artek edytował ten post 15 październik 2023 - 20:47
#9208 OFFLINE
Napisano 15 październik 2023 - 20:45
#9209 OFFLINE
Napisano 15 październik 2023 - 20:48
Lepiej?
#9210 OFFLINE
Napisano 15 październik 2023 - 21:44
Lepiej wykopać głęboki dół i wszystko to przysypać kupą ciężkich kamieni co by już z tego dołu nic nie wylazło
- nalewator lubi to
#9211 OFFLINE
Napisano 15 październik 2023 - 21:48
#9212 OFFLINE
Napisano 15 październik 2023 - 21:51
Z tą też byliśmy do końca, bo to już jest ich koniec.
- nalewator lubi to
#9213 ONLINE
Napisano 15 październik 2023 - 21:51
Sławku, przecież kibice są z tą drużyną do końca ... który chyba właśnie nadszedł
#9214 OFFLINE
Napisano 15 październik 2023 - 22:13
Sławku, przecież kibice są z tą drużyną do końca ... który chyba właśnie nadszedł
Trzeba mieć nadzieję iż Twe słowa są prorocze
#9215 OFFLINE
Napisano 15 październik 2023 - 22:48
- MaleX, BOB i DeepRunner lubią to
#9216 ONLINE
Napisano 15 październik 2023 - 23:12
Nic dodać , nic ująć. Wielokrotnie pisałem, ze nie jestem fanem piłki kopanej, co nie znaczy że nie szanuję kibiców i prawdziwych fanów tej dyscypliny. Szanuję ich tym bardziej, że potrafią stać murem za czymś tak miernym. Tak samo jestem gotów szanować fanów gry w kapsle, tylko mierzi mnie od dawna, czemu z piłki kopanej tworzy się legendę naszej dyscypliny narodowej i pakuje się w nią niewyobrażalną kasę? Konsekwencją jest brak wsparcia (lub wsparcie konieczne i minimalne) dyscyplin, w których odnosimy jednoznacznie widoczne na arenie międzynarodowej sukcesy. Czyli jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę ... a z tym trudno jest mi się pogodzić
- nalewator, MaleX, Maciej W. i 1 inna osoba lubią to
#9217 OFFLINE
Napisano 16 październik 2023 - 06:56
Użytkownik S.N. edytował ten post 16 październik 2023 - 07:01
#9218 OFFLINE
Napisano 16 październik 2023 - 10:52
- Artech, MaleX i BOB lubią to
#9219 OFFLINE
Napisano 16 październik 2023 - 15:45
Nie wiem czy pamiętacie, jak kiedyś przegraliśmy z Łotwą, zremisowaliśmy z Węgrami i w konsekwencji odpadliśmy w eliminacjach.
Teraz jest większy wstyd. Teoretycznie mocniejszy skład oraz słabsi przeciwnicy.
Rozkład jest totalny. Nie ma co bronić.
Dobrze, że znów nie oglądałem.
- coma lubi to
#9220 OFFLINE
Napisano 16 październik 2023 - 15:50
Pamiętam ironiczne uśmiechy speców od piłki po losowaniu grup. Całkowicie zrozumiała reakcja, bo awans wydawał się tak łatwy, jak wtedy, gdy Polska była gospodarzem ME. Mówiono wręcz, że nie da się nie awansować i można eksperymentować z odmłodzeniem składu. Kolejne mecze, z których, paradoksalnie, najbardziej żenujący był ten wygrany z Wyspami Owczymi u siebie. Mołdawia ugrywa na Polakach cztery punkty. O Albanii szkoda gadać. Czesi słabi jak nigdy wygrywają na luzie. Zewsząd to pitolenie o możliwych szansach na awans. Zaraz zacznie się karuzela z szukaniem nowego trenera. Jeśli ta "reprezentacja" ma jechać na mistrzowską imprezę, to zakrawa to na ponury żart. Polski kibic zachowuje się tak, jakby jarało go oglądanie jak największej ilości meczów, a nie piłka ożna na choćby przyzwoitym poziomie. Dziś w przerwie nie słyszałem gwizdów, a poziom gry w pierwszej połowie przypominał Wanuatu albo Wyspy Salomona. Takie marzenie ściętej głowy, ale może czas, by przestać traktować polską piłkę nożną jak świętą krowę. Odciąć publiczne pieniądze i skierować je na dyscypliny, które na to zasługują, albo chociaż rokują na przyszłość zadowalającymi wynikami. W bojkot kibicowski przestałem dawno wierzyć. Media i sponsorzy mogli by coś z tym zrobić, ale chyba kasowo im się chyba opłaca inwestować w ten bubel. To żadna złośliwość z mojej strony. To zażenowanie, gdy porównuję ten cyrk z siatkówką zarządzaną przez Świderskiego, trenowaną przez Grbica i graną przez dumnych i walecznych Polaków (i jednego Kubańczyka ).
Nie prawda. To Polak tylko urodził się na Kubie :-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych