Ja na to patrze inaczej.
Powiedzmy sobie wprost, Lewy na kadrze nic nie zyskuje, przez lata ciągnęła jego notowania w dół.
Promować się nie musi, zarobiony do końca życia. Moim zdaniem chce występować z powodów patriotycznych.
To dlaczego niby ma wątpliwą moralność?
A czy się nadaje? Wiadomo, że jest już post prime, ale jak na razie nikogo lepszego na jego miejsce nie ma.
Milik, Piątek, Buksa, Świderski, każdy z nich jest obiektywnie słabszy. Piątek 17 bramek w Turcji, Buksa 16, a Lewy 19 w La Lidze.
Zaznaczam, że nie mówię o kontuzji, bo będąc kontuzjowanym nie powinien grać tylko tegorocznej, najsłabszej od lat dyspozycji.
Słaby Lewy i tak lepszy od konkurentów.
Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia
#9481 ONLINE
Napisano 24 czerwiec 2024 - 21:01
- Tomasz eS lubi to
#9482 OFFLINE
Napisano 24 czerwiec 2024 - 21:50
I tu sie mylisz, wbrew pozorom zyskuje wizerunkowo.
Pamiętaj też o jednym, zawodnik taki jak Lewy i kilku innych gwiazdorów, są tylko tak dobrzy jak drużyna w której grają i jej zgranie.
Liczą sie ludzie ze środka pola, niedoceniani, ale Ci którzy organizują wszystko. Dogrywaja piłke takiemu Lewemu, Ronaldo, Beckhamowi czy innym.
Zobacz jak spaprała sie gra Realu gdy Raul poszedł na emeryturę, niby napastnik, a ogarniał środek i orgnizował grę... W innych zespołach czy reprezentacjach podobnie.
Co z tego że będiesz miał ekstra super hiper duper napastników, jak nie będzie miał im kto piłki podac, nie będzie miał intuicji gdzie i kiedy wystawić??
Co Ci po obrońcach, jak przejdą przez srodek jak przez masło??
Piłka to sport drużynowy, wszyscy się muszą uzupełniać.
#9483 OFFLINE
Napisano 24 czerwiec 2024 - 21:59
#9484 ONLINE
Napisano 24 czerwiec 2024 - 22:02
Z tą różnicą, że minuta dzieliła ich od szczęścia...Mogę śmiało stwierdzić że nie jesteśmy gorsi od Chorwacji. Tyż lecą do domu :-)
#9485 OFFLINE
Napisano 24 czerwiec 2024 - 22:03
#9486 OFFLINE
Napisano 24 czerwiec 2024 - 22:09
#9487 ONLINE
Napisano 24 czerwiec 2024 - 22:14
#9488 OFFLINE
Napisano 24 czerwiec 2024 - 22:16
#9489 ONLINE
Napisano 24 czerwiec 2024 - 22:18
#9490 OFFLINE
Napisano 24 czerwiec 2024 - 22:19
W porównaniu do innych przegranych drużyn, to tylko nasze miernoty nie zdobyły żadnego punktu. Inni chociaż remisa wyciągnęli.
#9491 ONLINE
Napisano 24 czerwiec 2024 - 22:45
- Alexspin lubi to
#9492 OFFLINE
Napisano 24 czerwiec 2024 - 23:09
Widzisz i tu jest problem.
Ten czy tamten "podjął decyzję o odejściu z reprezentacji". Co to k..wa jest??
Do reprezentacji powołuje selekcjoner, a nie kopacz piłki decyduje o odejściu.
Etat mial tam na stale??
Póki w tym chorym kraju w ten sposó ma sie to odbywać to nigdy nie bedzie dobrze.
Już była "Śpółdzielnia reklamowa", która sie sbuntowała bo jednego z nich nie powołano. Dali wtedy dupy po calości w ramach zemsty na selekcjonerze.
Poniesli jakiekolwiek konsekwencje??
Powinni mieć dozywotniego bana na reprezontowanie kraju, a "kibice" i prasa pojechala po trenerze. Tutaj nigdy nie bedzie dobrze, póki wątliwe gwiazdy pozostną gwiazdormi a nie druzyną powołana przez selekcjonera i robiacą wszystko by grać jako reprezentacja.
- Alexspin lubi to
#9493 OFFLINE
Napisano 25 czerwiec 2024 - 06:07
- Alexspin lubi to
#9494 ONLINE
Napisano 25 czerwiec 2024 - 09:14
- Stachu, Marcin Rafalski, Pluszszcz i 5 innych osób lubią to
#9495 ONLINE
Napisano 25 czerwiec 2024 - 09:35
..." Cały naród bierze udział w odbudowie reprezentacji"...
Proszę o wykreślenie mnie z tej listy!
- Alexspin lubi to
#9496 ONLINE
Napisano 25 czerwiec 2024 - 10:10
- BOB i Alexspin lubią to
#9497 ONLINE
Napisano 25 czerwiec 2024 - 10:40
......... zaangażowanych w wieloletnie wciskanie kitu, opowiadanie bajek i zaklinanie rzeczywistości. Szpakowski, Borek, Pol, Stanowski, Żewłakow, Smokowski, Ćwiąkała, Basałaj, Włodarczyk, Podoliński.... można by napisać drugą książkę telefoniczną, bo przy tym korycie karmią się od lat setki speców od futbolu,.....
Maciej,
akurat Robertowi się ulało i powiedział prawdę o związku.
Wcześniej też potrafił się postawić i nie zgodził się na ukraińskie wpinki argumentując Wołyniem. Nawet przez jakiś czas został za to odsunięty od komentowania.
Jego trzeba wykreślić z tej listy.
Co do Holandia - Austria, też bardziej stawiam na tych pierwszych. Wydaje się, że mają w drużynie więcej jakości. Austria kojarzyła mi się z Arabią Saudyjska z MŚ.
Użytkownik korol edytował ten post 25 czerwiec 2024 - 10:41
- Alexspin lubi to
#9498 ONLINE
Napisano 25 czerwiec 2024 - 11:22
- Stachu, pawelz, coma i 2 innych osób lubią to
#9499 ONLINE
Napisano 25 czerwiec 2024 - 12:58
Piotrze, każdy z nich kiedyś walnął pięścią w stół, oburzył się, nawoływał do reform. I każdy z nich nie był w tym poważny i szczery, bo potem podniecał się wygibasami na boisku, opowiadał bajki o poprawie gry, z wybicia piłki na aut robił piłkarską wirtuozerię. Podoliński ma papiery trenera, więc nie uwierzę, że nie dostrzega miernoty w krajowej piłce. Nie przeszkadza mu to udawać na codzień, że wszystko jest ok. Ktoś, kto powie, że wszystko trzeba zaorać i cierpliwie budować od początku, zniknie jak kamfora. We wspólnym interesie związku, mediów i sponsorów. Dziś pewnie Borek z Podolińskim ze ściśniętymi gardłami będą się emocjonować każdym kontaktem Polaka z piłką. To szkodliwe, bo naiwni ludzie łykają takie farmazony. Naiwność nie jest grzechem, hipokryzja i oszukiwanie dla własnej korzyści już niekoniecznie. Wiem, że to brzmi staroświecko w czasach, gdy takie zachowania stały się normą. Ale jeszcze nie dla wszystkich.
od 17:20
https://www.youtube....h?v=1StTRHlRCcQ
Powiedział w czym problem.
Także Roberta będę bronić, nie tylko dlatego, że to mój krajan.
- Alexspin lubi to
#9500 OFFLINE
Napisano 25 czerwiec 2024 - 13:12
..." Cały naród bierze udział w odbudowie reprezentacji"...
Proszę o wykreślenie mnie z tej listy!
:good:mnie też!
- Maciej W. i BOB lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych