Wystarczy remis bramkowy.. .
Równorzędne drużyny grały. Pierwsza połowa dla nich druga dla nas. Szkoda kartki Rado.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 16 luty 2017 - 23:01
Wystarczy remis bramkowy.. .
Równorzędne drużyny grały. Pierwsza połowa dla nich druga dla nas. Szkoda kartki Rado.
Napisano 21 luty 2017 - 22:07
Ale mecz...City walczy z Monaco Glika...Na razie 2-3.Tak trzymać!!!
Napisano 21 luty 2017 - 22:28
Napisano 21 luty 2017 - 22:37
Niesamowity mecz.,8 bramek,10 żółtych kartek,niewykorzystany karny,kosmiczny mecz,niesamowite tempo.Szkoda Monaco...5-3 dla Man.City...
Ale jeszcze rewanż.Już zacieram ręce.
Już dawno takiego futbolu nie oglądałem...
Użytkownik chlodnica edytował ten post 21 luty 2017 - 22:38
Napisano 21 luty 2017 - 22:39
Napisano 25 luty 2017 - 18:51
Użytkownik coma edytował ten post 25 luty 2017 - 18:52
Napisano 25 luty 2017 - 19:20
Ewidentnie nasi nie mieli szczęścia z warunkami, szczególnie Kamil, szczególnie jego drugi skok był dobry, ale widać brak noszenia na dole. Napawać optymizmem może 2 skoczków zaraz za podium i 3 w dziesiątce.
Użytkownik Tomek88 edytował ten post 25 luty 2017 - 19:20
Napisano 25 luty 2017 - 19:33
Moim zdaniem to może być kwestia psychiki. Nie pierwszy konkurs w którym trening i kwalifikacje są lepsze niż wynik w zawodach.
Napisano 25 luty 2017 - 19:36
Ja tam pretensji do chłopaków nie mam,wiem też że nie zawsze można wygrywać ale fakty są faktami-przy obecnej pozycji polskich skoków brak jakiegokolwiek medalu to niestety porażka.Miejmy nadzieję że na dużej i w drużynówce coś uskaczemy ale tam może być nawet ciężej niż dziś.Szkoda pierwszego skoku Kamila.
Napisano 26 luty 2017 - 00:45
Za ponad godzinkę walczy Ugonoh. Przed Wilderem.
Transmisja Canal+ Sport.
Napisano 26 luty 2017 - 02:36
Polak niestety przegrał. Ale walka dobra.
Napisano 26 luty 2017 - 09:18
Zimnoch pokonał Mollo w rewanżu, Mollo nie wyszedł do 7 rundy jak pokazywał przez kontuzję barku, ale sądzę, że był wyczerpany przez zebrane ciosy, ledwo chodził, był na deskach i 2 razy nie mógł trafić do narożnika.
Użytkownik Tomek88 edytował ten post 26 luty 2017 - 09:20
Napisano 26 luty 2017 - 09:28
Napisano 26 luty 2017 - 09:40
Mylisz się kolego, nie każdy z czołówki musi mieć rzeźbę, spójrz na chociażby Brazeale, kwestia genetyki również. Ja sądzę, że Zimnoch pokona Szpilkę tak samo jak kiedyś go opykał w amatorstwie i zlał na sparingu, jest ułożony technicznie w przeciwieństwie do Szpilki, który walczy na patencie i nie zdobędzie nic na wysokim poziomie doputy dopóki nie podniesie rąk. Co do Wildera również walczy na patentach i jedyną poważną walkę jaką stoczył to było z Stiverne'em i wygrał dzięki szybkości i pracy na nogach. Dobrymi technikami z młodej czołówki są np. Jennings, Joshua czy Ortiz. Tak nawiasem Zimnoch pokonał Wildera w amatorstwie pokonując na punkty we wszystkich rundach i równo sparował w stanach z Jenningsem, załamała mu się kariera przez kontuzje oraz miał złych trenerów i był do kilku walk nieprzygotowany, ale myślę, że w końcu się odbuduje, kibicuję mu.
Użytkownik Tomek88 edytował ten post 26 luty 2017 - 09:41
Napisano 26 luty 2017 - 10:03
Filmik wykreowany z ułańską fantazją, ale nic lepszego nie znalazłem. W tych ocenach jednak może coś być tym bardziej, że Kamila Stocha od 3-go miejsca, które zajął Eisenbichler dzieliło 1,1 punkta. Komentatorzy też zauważyli zawyżone noty od sędziów dla Niemca a zaniżona dla Stocha, wiadomo, że komentują na korzyść naszych skoczków, coś jednak na rzeczy jest, że nadal Polaków traktuje się "inaczej". Haybeck lądował podobnie do Niemca i dostał noty od 16,5 do 17,5 a Eisenbichler od 18 do 18,5, szczególnie u Japończyka 18,5 dostał Eisenbichler a 17,5 Stoch mimo lepszego stylu, no cóż sędzia zawsze ma rację a jak nie ma patrz punkt pierwszy.
Użytkownik Tomek88 edytował ten post 26 luty 2017 - 10:46
Napisano 26 luty 2017 - 10:35
Piękna walka Izu. Wielka szkoda, że przegrał. Zapowiada się jednak, że jak zdobędzie trochę więcej doświadczenia i poprawi nieco kondycję to będzie dla kogo zarywać nocki
Napisano 26 luty 2017 - 10:48
Piękna walka Izu. Wielka szkoda, że przegrał. Zapowiada się jednak, że jak zdobędzie trochę więcej doświadczenia i poprawi nieco kondycję to będzie dla kogo zarywać nocki
Izu o mało nie znokautował Breazeale mimo, że miał go na deskach to niewiele zabrakło, to by była dopiero sensacja. W tak wczesnych rundach nawet Joshua nie położył Breazeale, Izu walczył chyba za ostro od początku i trochę siły opadły, za to walka była cudowna i napewno dostanie oferty na jego walki od telewizji, być może miał w głowie właśnie żeby się pokazać nawet jak nie wygra.
Użytkownik Tomek88 edytował ten post 26 luty 2017 - 10:49
Napisano 26 luty 2017 - 10:50
Napisano 26 luty 2017 - 10:55
Tomku skoro taki rewelacyjny ten Zimnoch to powiedz czemu leje sie z Molo w Szczecinie zamiast z kimś dobrym w USA? )
Opisałem to w poprzednim poście, poza tym nie jest obecnie w takiej formie jak przed kilku laty przed kontuzją, jest wolny i wpada, ale jak pisałem mam nadzieję, że się odbuduje. A tak nawiasem czasem od talentu niestety ważniejsza jest dobra opieka promotorska, życie nie jest sprawiedliwe, Szpilka lepiej trafił i potrafił zadbać o swoje, moim zdaniem jednak Zimnoch, Izu czy kilku innych polaków zasługiwało na więcej od Szpili, nie to żebym go całkowicie ganił, bo ma swoje dobre strony boksersko, ale był faworyzowany promotorsko ze wszystkich polaków i bezpiecznie prowadzony, w pierwszej poważnej walce Jennigs go ośmieszył i było widać różnicę technicznego boksu nad patentowym, czyli nogi, balans, odwrotna niewygodna pozycja i lewy sierp.
Użytkownik Tomek88 edytował ten post 26 luty 2017 - 11:00
Napisano 26 luty 2017 - 13:17
Oj i jak zwykle Szpilka zbiera, nawet za ko na Izu. Szpilka byl bezpiecznie prowadzony? co za brednie. Od wyjscia z wiezienia skakal coraz wyzej i wyzej. Na dzien dzisiejszy jest nr 1 w Polsce. Izu swietnie sie prezentuje, ale czegos mu brak, nie potrafil rozlozyc sil, za szybko sie wystrzelal. Nie wolno zapomniec tego, ze on doswiadczenia ringowe juz mial. Szpilka wedlug mnie jest szybszy, lepiej chodzi na nogach , nie jest taki sztywny. Styl Szpilki moze sie nie podobac, mozna mowic , ze nie ma ciosu, wystarczy spojrzec na odie walki z Mollo aby zobaczyc wage jego ciosow "rzucanych od niechcenia". Wedlug mnie dobrze sie stalo, ze przegral Izu, tylko ze wzgledu na Szpilke. Po jego wygranej, o Szpilce zapomniano by calkowicie. Nie ujmujac nikomu, walki Izu to jedna z najlepszych walk ostatnich czasow.
2 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych