Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9948 odpowiedzi w tym temacie

#8101 OFFLINE   tofik

tofik

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2141 postów
  • LokalizacjaPyrlandia
  • Imię:Łukasz
  • Nazwisko:Adamek

Napisano 06 grudzień 2022 - 22:27

Szwajturcja odpadła, wygrała piłka nożna i zdobywanie goli a nie liczba podań 👍CR7 na ławie bo miał jaja opierdolić trenera, przyjął karę i lecimy dalej...u nas kapitan dzieli premie których nie będzie ,nie umie opieprzyć giermków i beczy jak gola strzeli ...I też lecimy dalej 🤪
  • Thomas-xXx lubi to

#8102 OFFLINE   jachu

jachu

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1112 postów
  • LokalizacjaPoznań
  • Imię:Janusz
  • Nazwisko:Skowron

Napisano 06 grudzień 2022 - 22:35

Miał nosa Santos z Ramosem. Moja córa po meczu stwierdziła, że Krystyna to sobie może zaliczyć hattricka, ale w Rossmanie.https://www.rossmann...100-ml,591,8834

• S.N. i Thomas-xXx lubią to

#8103 OFFLINE   tofik

tofik

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2141 postów
  • LokalizacjaPyrlandia

Napisano 06 grudzień 2022 - 23:16

@jachu,a Twoja córa oglądała Krycha 10-15lat temu 🤔😉

#8104 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 06 grudzień 2022 - 23:37

Swoją drogą, ciekaw jestem, jak ego CR zniosło młodzika, który wszedł za niego na boisko, strzelił hattricka, zaliczył asystę i będzie jutro na pierwszych stronach gazet. Coś mi się zdaje, że 3:1 w tym meczu łyknąłby w ciemno. A smarkacze ruki po szwam.

#8105 OFFLINE   jachu

jachu

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1112 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 06 grudzień 2022 - 23:46

@jachu,a Twoja córa oglądała Krycha 10-15lat temu

Wydaje mi się, że jako wtedy dorosła osoba miała do tego prawo. :) A w czym problem?

#8106 OFFLINE   tofik

tofik

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2141 postów
  • LokalizacjaPyrlandia

Napisano 06 grudzień 2022 - 23:50

Myślę Macieju że spokojniej przełknął zmianę pokoleń niż Płaczący Koń bycie "drugim" całe życie 😁
  • Thomas-xXx lubi to

#8107 OFFLINE   didi

didi

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 924 postów
  • Lokalizacjatarnobrzeg/madrid

Napisano 06 grudzień 2022 - 23:53

Swoją drogą, ciekaw jestem, jak ego CR zniosło młodzika, który wszedł za niego na boisko, strzelił hattricka, zaliczył asystę i będzie jutro na pierwszych stronach gazet. Coś mi się zdaje, że 3:1 w tym meczu łyknąłby w ciemno. A smarkacze ruki po szwam.

nie można być wiecznie na świeczniku,coby nie pisać Cristiano to ikona

• przemo_w lubi to

#8108 OFFLINE   tofik

tofik

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2141 postów
  • LokalizacjaPyrlandia

Napisano 07 grudzień 2022 - 00:01

@jachu,żadnego problemu 😉tylko wieszanie psów na CR jest conajmniej słabe w moim przekonaniu,patrząc na jego dokonania - nic więcej. A jakby ktoś chciał napisać że się pogubił itp.to nikt nie pogubił się jak nasza piłka, począwszy od medalistów IO w Barcelonie,skończywszy na tych "naszych orłach Michniewicza " a ...i ta "tiki taka" też jakby się zgubiła 😂
  • Del Toro i GroPerch lubią to

#8109 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8029 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 07 grudzień 2022 - 00:28

Ronaldo za dwa miesiace bedzie mial 38 lat... Ze jeszcze mu sie chce grac to juz sukces. 

• przemo_w i Thomas-xXx lubią to

#8110 OFFLINE   korol

korol

Zaawansowany

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPip
  • 2255 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Piotr
  • Nazwisko:K

Napisano 07 grudzień 2022 - 10:36

Wielki mistrz. Mógłby już dawno nie grać.
Zapisał się w historii wykręcając szalone liczby, wygrywając kilka razy LM, przy okazji strzelając 17,15,12,16 bramek. Wiele goli w kluczowych meczach.

Pismaki szukają sensacji, a wczoraj było widać jak się cieszy z goli młodszego kolegi. To jego ostatni turniej i jestem pewien, że zrobi wszystko, aby Portugalia wygrała. Akurat ich od dawna postrzegam jako zgraną reprezentację.

• JerryM, przemo_w i GroPerch lubią to

#8111 OFFLINE   jachu

jachu

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1112 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 07 grudzień 2022 - 10:55

@jachu,żadnego problemu tylko wieszanie psów na CR jest conajmniej słabe w moim przekonaniu,patrząc na jego dokonania - nic więcej. A jakby ktoś chciał napisać że się pogubił itp.to nikt nie pogubił się jak nasza piłka, począwszy od medalistów IO w Barcelonie,skończywszy na tych "naszych orłach Michniewicza " a ...i ta "tiki taka" też jakby się zgubiła

Jak koś wcześniej stwierdził Ronaldo jest ikoną piłki i nikt mu tego nie odbierze. Nie patrzę na sprawę przez pryzmat naszej reprezentacji. O Ronaldo i Portugalczykach możemy rozmawiać bez tych emocji, które w dyskusjach o naszych zawsze będą. Trener Portugalii ma tak dobre zaplecze, że może sobie spokojnie wybierać. Wczoraj pokazali klasę, fajną piłkę, ale jak się dalej potkną, to przecież płakać nie będziemy. Ronaldo jest bez formy. Problemy osobiste, problemy ze zdrowiem, konflikt z trenerem i kolegami z byłego klubu, siedzenie na ławce rezerwowych. 70% rodaków nie chce, by grał ze Szwajcarią. Nie dziwię się. A co powiesz o jego chęci odebrania gola koledze z drużyny, co wykazał VAR i Adidas? Dla mnie żenada. Wystarczy na temat Ronaldo? 

• Maciej W. lubi to

#8112 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 07 grudzień 2022 - 11:37

Ronaldo można uwielbiać, lub nie cierpieć jako człowieka. Nie przeszkadza to, by przyznać że jest świetnym piłkarzem. Wybitni też mają swoje wady. Przerośnięte ego i chorobliwe samouwielbienie idola zostało chyba zauważone przez Portugalczyków i poczuli się pierwszy raz zagrożeni. Odważna deklaracja kibiców i brawurowa decyzja trenera okazała się strzałem w dziesiątkę. Tu nie strąca się nikogo z pomnika. Tu ktoś musi wreszcie zrozumieć, że to gra zespołowa i że wynik zespołu jest najważniejszy.
  • Pluszszcz lubi to

#8113 OFFLINE   przemo_w

przemo_w

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2307 postów
  • Imię:Przemek

Napisano 07 grudzień 2022 - 15:06

Ciekaw jestem reakcji kibiców gdyby wczoraj Portugalia przegrała? Czy też by tak pozytywnie oceniali posadzenie CR7 na ławce?
Christiano jakoś nie wyglądał na załamanego. Ciekaw jestem czy u nas znajdzie się taki kozak trener?
  • S.N. lubi to

#8114 OFFLINE   Sławek77

Sławek77

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1377 postów
  • LokalizacjaWielkopolska

Napisano 07 grudzień 2022 - 15:09

Ciekaw jestem reakcji kibiców gdyby wczoraj Portugalia przegrała? Czy też by tak pozytywnie oceniali posadzenie CR7 na ławce?
Christiano jakoś nie wyglądał na załamanego. Ciekaw jestem czy u nas znajdzie się taki kozak trener?

Tak,Janas...

#8115 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 07 grudzień 2022 - 15:11

Nie widziałem, ale zakładam, że nikt się nad CR nie znęca i nie puszcza fake'a. Usłyszałem, że drużyna dziękowała kibicom na stadionie, a kapitan był wtedy w drodze do szatni. Więc ta radość z bramek, szczególnie Ramosa...

#8116 OFFLINE   didi

didi

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 924 postów
  • Lokalizacjatarnobrzeg/madrid

Napisano 07 grudzień 2022 - 20:12

#8117 ONLINE   kostom63

kostom63

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1650 postów

Napisano 08 grudzień 2022 - 00:20

Zakończył mnie na duuuży plus
Tomek

#8118 OFFLINE   Viking

Viking

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 267 postów

Napisano 08 grudzień 2022 - 10:23

on jest wieki jak mesi albo mesi jak on obaj graja piekna pilke 

#8119 OFFLINE   Del Toro

Del Toro

Ekspert

• Moderatorzy
  • 8029 postów
  • LokalizacjaLondyn, UK

Napisano 08 grudzień 2022 - 13:56

I Hiszpania pozegnala trenera 1000 podan.

#8120 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 08 grudzień 2022 - 14:24

...i ma nowego. Luis de la Fuente. Rubiales dokonał chyba konserwarywnego, bezpiecznego wyboru. Bez szaleństw i kontrowersji. Bardziej trener, niż medialnie nośne nazwisko. Ciekawe, jakie będzie podejście do stylu gry?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych