Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia
#9381 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2024 - 17:47
- doktorek, piotrek245 i przemo_w lubią to
#9382 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:15
- coma lubi to
#9383 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2024 - 18:53
Mają kupę szczęścia, 2 nie uznane
I obrona Bratysławy. Obrońcy niczym Kmicic 😁
I stało się ...pierwsza niespodzianka tych mistrzostw
Użytkownik jabadaonbis edytował ten post 17 czerwiec 2024 - 18:58
#9384 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2024 - 20:38
#9385 OFFLINE
Napisano 17 czerwiec 2024 - 22:24
- Niusio99 lubi to
#9386 OFFLINE
Napisano 18 czerwiec 2024 - 21:23
#9387 OFFLINE
Napisano 18 czerwiec 2024 - 21:54
#9388 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 05:51
- przemo_w lubi to
#9389 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 05:58
#9390 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 10:11
Chyba nie ogarniasz że tu system awansu jest inny niż zwykle.Patrząc na poziom gry (albo raczej jej braku) i bezradnym bieganiu za piłka to najpierw w czambo dostaną od Austrii, a później od Francji, a mecz o 3 miejsce obejrza, ale w telewizji.
Zbliżamy się do momentu że remis wystarczynam do awansu z 3 miejsca.
Nie rozumiem co nie podoba się w obecnej grze naszych?
Autobus ( i awans) źle, teraz ofensywnie z Holandią ,która miała nas nosem wciągnąć też źle?
Czego mu oczekujemy? Że będą grali jak światowi tuzi ?
Nie będą tak grali.
- cyprys19 lubi to
#9391 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 10:38
Bardzo dobrze wszystko ogarniam, na gowno, mówię gowno, a nie pudrowane cukierki.
Słowacja, Słowenia, Turcja, Gruzja, czy to są tuzy?
A piłka grać potrafią, a nie pod najmniejszym pressingiem kopać po trybunach.
Rzeczy trzeba nazywać po imieniu, a nie promować narracje wieczne nic się nie stało. Dla mnie na mistrzostwach gra się o zwycięstwo, czy grasz z mistrzem świata czy z ostatnia drużyną, dla większości kibiców widać gra się o wyjście z grupy z jednym punktem. No szkoda.
#9392 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 10:44
Ale o co tym razem chodzi.
Mamy najmocniejszą grupę w której jesteśmy obiektywnie najsłabsi. Pomimo przegranej to był dobry mecz, który daje jakieś tam nadzieje.
Na papierze różnica poziomu jest znacznie większa, niż było widać na boisku. Nie graliśmy też autobusu.
No wiadomo, szkoda błędów, te bramki takie trochę głupie, ale z drugiej strony po tych eliminacjach, kto spodziewał się czegoś więcej?
Ja w 1 meczu byłem mile zaskoczony.
Teraz wszystko w naszych rękach. Uważam, że Austria jest do pokonania, chociaż to nie my będziemy w tym meczu faworytem.
- coma i przemo_w lubią to
#9393 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 11:32
#9394 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 15:43
Napisz jeszcze że Lewy to patałach i będzie komplet wiecznie niezadowolonego polskiego kibica.Ofensywnie? Co było ofensywne poza teoretycznym ustawieniem?
Bardzo dobrze wszystko ogarniam, na gowno, mówię gowno, a nie pudrowane cukierki.
Słowacja, Słowenia, Turcja, Gruzja, czy to są tuzy?
A piłka grać potrafią, a nie pod najmniejszym pressingiem kopać po trybunach.
Rzeczy trzeba nazywać po imieniu, a nie promować narracje wieczne nic się nie stało. Dla mnie na mistrzostwach gra się o zwycięstwo, czy grasz z mistrzem świata czy z ostatnia drużyną, dla większości kibiców widać gra się o wyjście z grupy z jednym punktem. No szkoda.
#9395 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 16:00
A ty dokładaj cegiełki do etosu wiecznie niespełnionych bohaterów.
#9396 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 16:02
Myślę że Z Austria te 3 punkty uda się wywalczyć
Po Elininacjach psioczyłem na Reprezentacje że ten awans na euro im się nie należy, ale po tym meczu co pokazaliz Holandia jestem przekonany że naprawdę jest potencjał w tej drużynie i naprawdę mogą coś ugrac na tym Euro
Użytkownik Rampampam edytował ten post 19 czerwiec 2024 - 16:03
- przemo_w lubi to
#9397 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 16:07
- coma lubi to
#9398 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 16:58
Maćku już pewnie to kilka razy tu pisałem, nie wymagam od sportowców wygranej, oczekuję woli walki.
Ostatni mecz nie był sukcesem, moralnym zwycięstwem też nie, ale był pierwszym od wielu lat, na którym nie usnąłem po kilku minutach. Wprawdzie oglądałem chyba tylko drugą połowę, bo jednak siatkówka miała pierwszeństwo, jednak dało się to oglądać.
I tyle.
Siatkarze z dna podnosili się z 10 lat albo i lepiej, kopacze teraz są na dobrej drodze, żeby oderwać się od mułu i za to trzymam kciuki, czy wyjdą z grupy czy nie, to w tym momencie mało istotne, najpierw niech zaczną chcieć, niech wyjście z grupy przestanie być szczytem marzeń. Bo ostatnie duże imprezy ewidentnie pokazywały, że sama kwalifikacja to sukces, a wyjście z grupy to już w ogóle zdobycie Świętego Graala, po którym trzeba zebrać tylko szybki wpierdol i można dzielić łupy, a potem pakować się na urlop.
- Sławek77 i coma lubią to
#9399 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 17:05
Wygranie mistrzostwa świata czy mistrzostwa Europy?
Turniej się jeszcze dobrze nie zaczął a ty przekreślasz całkowicie szanse tej drużyny na cokolwiek
Czy ty faktycznie uważasz że Ci zawodnicy nie mają aspiracji ?
Myślisz że oni chcą co mecz łapać wpier...ol od każdego zespołu
- przemo_w lubi to
#9400 OFFLINE
Napisano 19 czerwiec 2024 - 17:34
Grzesiek nawet gdyby zdobyli miejsca 1-3 w tym Euro to i tak wiecznie niektórzy będą narzekać :-)To co będzie dla ciebie czymś wielkim w takim razie ?
Wygranie mistrzostwa świata czy mistrzostwa Europy?
Turniej się jeszcze dobrze nie zaczął a ty przekreślasz całkowicie szanse tej drużyny na cokolwiek
Czy ty faktycznie uważasz że Ci zawodnicy nie mają aspiracji ?
Myślisz że oni chcą co mecz łapać wpier...ol od każdego zespołu
Bo styl, bo brak checi, bo mieli szczescie itd....
A jakoś w Portugalii nie było słychać płaczu gdy w 2016 zdobyli mistrzostwo EU. A w jakim stylu to zrobili?
- Rampampam lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
1 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
-
tibhar