#21 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2015 - 09:22
Łowiłem dotychczas na wiele różnych modeli spiningów, co prawda fabrycznych, nie z pracowni ale żaden nie dorównuje Damowi. W dobie wysokomodułowych konstrukcji większość wędkarzy chce iść z postępem kupując nowości, które tak naprawdę nie zawsze spełniają oczekiwania. W starszych modelach blank pracuje parabolicznie i ugina się progresywnie wraz z obciażeniem nawet do samego korka i nie trzasnie.
Te kije mają dusze... z pewnością gdyby te blanki odciążyć to wówczas by pokazały co potrafią... Ale to tylko moje zdanie.
- popper i CM Punk lubią to
#22 Guest_Erin_*
Napisano 13 czerwiec 2019 - 09:12
Witam.
Poszukuję blanku pod wahadłówki. Ma pracować z Algami 1-2, Gnomami 1-2, może nawet w rozmiarze 3. Długość w przedziale 2,60 - 2,75m. Kij w zasadzie na dużą rzekę.
Doradźcie coś Panowie !
#23 OFFLINE
Napisano 13 czerwiec 2019 - 09:40
#24 OFFLINE
Napisano 13 czerwiec 2019 - 12:40
Nie wiem ile ważą te wahadła bo jeśli zakładam wahadełko to Hetflaisz lub Kalista ewentualnie Duda, używam Kraag SKXF 9616-2N jedni uważają że to blank tylko pod gumę u mnie robi za uniwersał na bolenia, szczupaka i sandacza. Przynęty to gumy, woblery, ww wahadłówki. Jeśli będzie za mocny to jest i o oczko lżejszy. Kilku znajomych wybrało ten model jak i ten właśnie ciut słabszy po tym jak połapali moim.Właśnie jako taki uniwersał.
- jacek.hetflaisz lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: blank
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
MJ Rod BlanksNapisany przez bartosz311287 , 26 paź 2021 blank, mjrodblanks |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank do morskiej wędki typu stickbait - prośba o pomocNapisany przez Such a Jerk... , 31 paź 2020 blank, pomoc, morski blank |
|
|
||
Hand made →
Blanki karpiowe TAC z takle24.de.Napisany przez MarcinZ , 05 paź 2019 blank, karp, tac |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank TR845-3-MHXNapisany przez Waldi , 12 wrz 2019 blank, mhx, travel |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych