Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Wątek wydzielony z tematu o pracowni SPINROD

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
244 odpowiedzi w tym temacie

#221 OFFLINE   mrWhite7

mrWhite7

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2266 postów
  • LokalizacjaHamburg
  • Imię:Artur
  • Nazwisko:Bielecki

Napisano 19 listopad 2013 - 13:08

ręce opadają - 12 stron !!!

Wątek ciekawy i spełnił swoje oczekiwania pomimo że założony przez nieodpowiedzialnego człowieka który oskarżył pracownie bezpodstawnie a potem zwinął się z forum. Dowiedzieliśmy się od Łukasza ( Rodmas )o rękojmi ,gwarancji, sposobowi dochodzenia swoich praw w wypadku uszkodzenia kija oraz zasady  .Dowiedzieliśmy się ponadto o zakulisowych działaniach niektórych " firm z branży " dążących do wysadzenia konkurencji z siodła :) , widać zima nadciąga i pojawi się więcej takich tematów .

• krystiano1981r lubi to

#222 OFFLINE   pepe_79

pepe_79

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 671 postów
  • LokalizacjaBełchatów
  • Imię:Paweł

Napisano 19 listopad 2013 - 15:13

Po złamaniu wędki zostałem poinformowany przez właściciela firmy SPINROD Ziemowita Jaciubka o zasadach jak i kosztach reklamacji (o czym Pan Ziemowit już pisał).

Ignacy

A to p. Irek Walczyk już nie jest właścicielem SPINROD ?

#223 OFFLINE   Rapa87

Rapa87

Nowy

• Forumowicze
  • Pip
  • 6 postów
  • LokalizacjaRadomsko
  • Imię:Jędrek
  • Nazwisko:Jędrasik

Napisano 19 listopad 2013 - 15:20

Z tego co mi wiadomo nikt tu nikogo nie oskarżał tylko wyraził swoje zniesmaczenie dogadywaniem lub niedogadaniem związanym z próbą reklamacji wędki. I czytając to wszystko wyżej myślę , że każda ze stron ma swoje racje . Kogoś poniosły emocje a ktoś powiedział coś czego mówić nie powinien lub nie do końca zachował sie jak powinien zachować i mysle tu o obydwu stronach , Najlepiej dać już sprawie spokój i niech zginie smiercia naturalna ten temat . A co do tego człowieka który posty usunął to z tego co wiem usunął je ponieważ przemyślał całą sprawe i nie chciał właśnie działać dalej na np: szkodę pracowni ....

#224 OFFLINE   Jano

Jano

mode raptor

• Moderatorzy
  • 3209 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 19 listopad 2013 - 17:52

A co do tego człowieka który posty usunął to z tego co wiem usunął je ponieważ przemyślał całą sprawę i nie chciał właśnie działać dalej na np: szkodę pracowni ....

...aż się wzruszyłem

adwokat? czy może jeszcze aplikant?

#225 OFFLINE   Cpt. Lego

Cpt. Lego

Zaawansowany

• Twórcy
  • PipPipPip
  • 922 postów
  • LokalizacjaKwidzyn
  • Imię:Marek

Napisano 19 listopad 2013 - 18:01

Nie no Deja Vu. Temat Rodmas vs. BRC był już na tym forum, albo w drugim życiu dokładnie podobna spinkę czytałem :D

Nie ma 100% kontroli, ani 99% kontroli. Kwiatki wszędzie się trafiają. Nawet w tak wychwalanej polskiej firmie produkującej blanki - wiele już z nich nie łowi :)

Najważniejsze, żeby od ręki taki blank był wymieniony na wolny od wad. mi to w zupełności wystarcza :)

Użytkownik yankis edytował ten post 19 listopad 2013 - 18:02

#226 OFFLINE   pitt

pitt

Jadę na ryby ... na zawsze

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 9353 postów

Napisano 19 listopad 2013 - 18:01

usunął je ponieważ przemyślał całą sprawe

z tym mysleniem, to jakos nie jestem do konca przekonany ^_^

@yankis

zgadza sie, dlatego zapraszalem na druga odslone tej komedii (zawierajacej z automatu pytania retoryczne) :)

#227 OFFLINE   puszek7

puszek7

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 663 postów
  • LokalizacjaWM OST M
  • Imię:Przemek

Napisano 20 listopad 2013 - 18:33

Ehhh dobrze, że to się już zakończyło.

Czułem się jak na kolejnych odcinkach Mody na Sukces.

Nie było mnie ze 3 dni ze 3 strony nadleciały, a i tak otym samym i nic się nie zmieniło :)

Do dziś.

Chwała wam za to.

#228 OFFLINE   Saaid

Saaid

Nowy

• Forumowicze
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 21 listopad 2013 - 12:05

Witam.

Na wstępie chciałbym przeprosić pracownie SPINROD za nieporozumienie spowodowane niedogadaniem  stron tak, że ze swojej strony serdecznie przepraszam pracownie SPINROD i chciałbym oczyścić dobre imię pracowni ze wszystkich moich wpisów jakie miały tu miejsce. W chwili obecnej jestem już po rozmowie z Panem Ziemowit Jaciubek  który to mimo zaistniałej sytuacji zachował się bardzo ładnie i z wielkim spokojem(szacunek) wyjaśnił mi zasady reklamacji które są jak najbardziej ok w stosunku do przyszłego klienta pracowni. Okazało się ,że wcześniej  rozmawiałem z osobą nieupoważnioną do udzielania takich informacji i wyjaśnił  skąd wzięła się ta nieprzyjemna sytuacja (na ten temat już rozpisywać się może nie będę bo za długo by pisać). Na dzień dzisiejszy wędka została wysłana do macierzystej pracowni w celu dokonania ekspertyzy .....ale myślę , że wszystko będzie ok ponieważ Pan Ziemowit zadeklarował mi,że dołoży wszelkich starań żeby wędka wróciła do mnie w jednym kawałku.

Raz jeszcze przepraszam pracownie jak i forumowiczów za zamieszanie pozdrawiam. A.B

Użytkownik Saaid edytował ten post 22 listopad 2013 - 21:17

#229 OFFLINE   Maynard

Maynard

Cast Spinn C&R

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1912 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 21 listopad 2013 - 23:47

Zlepiłem te 13 stron i wydrukowałem sobie na A0, jutro wieszam nad łóżkiem. ;)
Chyba trzeba wydzielić ten wątek od pierwszej strony. Może ktoś wrzuci zdjęcia kijów ze spinrodu?

Pozdrawiam
Grzesiek

• minecjusz lubi to

#230 OFFLINE   pitt

pitt

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 9353 postów

Napisano 22 listopad 2013 - 09:16

zrob sobie jeszcze diagram spaghetti i nie zapomnij prosze, ze said i saaid to ta sama osoba, ktora koniecznie musi posiadac dwa accounty, jeden: do strzelania fochow i drugi: do przeprosin za te farfocle, co wynika z tak oczywistych faktow jak:

nieporozumienie i niedogadanie spowodowane niedogadaniem

:P

• Maynard i fish28 lubią to

#231 OFFLINE   Guzu

Guzu

(G)uzurpator

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 14850 postów
  • LokalizacjaOwczarnia, PL
  • Imię:Daniel

Napisano 22 listopad 2013 - 09:30

zrob sobie jeszcze diagram spaghetti i nie zapomnij prosze, ze said i saaid to ta sama osoba, ktora koniecznie musi posiadac dwa accounty, jeden: do strzelania fochow i drugi: do przeprosin za te farfocle, co wynika z tak oczywistych faktow jak:

Niedlugo posiadanie tylko jednego konta bedzie passé.

#232 OFFLINE   pitt

pitt

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 9353 postów

Napisano 22 listopad 2013 - 09:33

ba, malo tego, w zaleznosci od ilosci ukonczonych fakultetow, bedziemy zobligowani, nowym regulaminem obowiazujacym od 1 stycznia 2014, do zakladania kilku kont ...

dalszych szczegolow niestety nie znam :)

#233 OFFLINE   Maynard

Maynard

Cast Spinn C&R

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1912 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 22 listopad 2013 - 11:31

Pitt.

nieporozumienie i niedogadanie spowodowane niedogadaniem

jest nie mniej oczywiste, niż:

chciałbym przeprosić pracownie SPINROD (...) tak, że ze swojej strony serdecznie przepraszam pracownie SPINROD

A co do ilości kont, to trzy do prowadzenia dyskusji bez farfocli (jedno główne, drugie bezwzględnie wspierające i trzecie umiarkownie sceptyczne do głównego, dla pozoru), dwa - jak mówisz - do farfocli i przepraszania za farfocle oraz jedno ekstra na giełdę.

-_-

Pozdrawiam
Grzesiek

#234 OFFLINE   pitt

pitt

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 9353 postów

Napisano 22 listopad 2013 - 11:45

6 kont? no nie wiem ... ??? ... to troche nieluckie :)

#235 OFFLINE   Dienekes

Dienekes

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2272 postów
  • LokalizacjaSyreni Gród/ Jadwisin
  • Imię:Radosław

Napisano 22 listopad 2013 - 11:46

Spoko Skoro współczesny wędkarz bez tryliarda wędek i kołowrotków wędkarzem nie jest, to... nic dziwnego, że znalazło to przełożenie na fora. Wędkarskie ;)

Użytkownik Dienekes edytował ten post 22 listopad 2013 - 12:21

• Dagon lubi to

#236 OFFLINE   Dagon

Dagon

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3079 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 22 listopad 2013 - 12:17

... oraz jedno ekstra na giełdę.

-_-

Na giełdę minimum dwa, wstawiające przedmiot i tak zwane "pytanie do użytkownika".

Można dodać trzecie "poproszę o rezerwacje" i czwarte "lepsze zdjęcia na e-mail". ;)

• Maynard i minecjusz lubią to

#237 OFFLINE   Dienekes

Dienekes

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2272 postów
  • LokalizacjaSyreni Gród/ Jadwisin
  • Imię:Radosław

Napisano 22 listopad 2013 - 12:20

Darku, dodaj piąte - dla oszustów, którzy żenią nieistniejący szpej i znikają bez śladu.

#238 OFFLINE   Cpt. Lego

Cpt. Lego

Zaawansowany

• Twórcy
  • PipPipPip
  • 922 postów
  • LokalizacjaKwidzyn
  • Imię:Marek

Napisano 22 listopad 2013 - 17:57

ba, malo tego, w zaleznosci od ilosci ukonczonych fakultetow, bedziemy zobligowani, nowym regulaminem obowiazujacym od 1 stycznia 2014, do zakladania kilku kont ...

dalszych szczegolow niestety nie znam :)

Właśnie szczegółów brak, a ja już dostrzegam problemy. Co będzie, jak sam od siebie kupię kołowrotek z drugiego konta i nie zapłacę? Które konto będzie banowane? :P

• minecjusz lubi to

#239 OFFLINE   Maynard

Maynard

Cast Spinn C&R

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1912 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 22 listopad 2013 - 18:18

Na giełdę minimum dwa, wstawiające przedmiot i tak zwane "pytanie do użytkownika".

Można dodać trzecie "poproszę o rezerwacje" i czwarte "lepsze zdjęcia na e-mail". ;)

No i bez wysiłku osiągnęliśmy liczbę dwucyfrową. Tym samym w nawiązaniu do ankiety Pitta, odpowiadam na zawartą tam tezę. To zalezy od ilości kont jednego ludzia.

http://demotywatory.pl/4038986
Edycja mała: Jeśli przyjąć by powyższą mądrość, multikonta naszych powracających milusińskich wynikają z hiprakceptacji samego siebie, przy jednoczesnym odrzuceniu bliźnich jako potencjalnych hugerów. Tak, że nie sposób się sobą natulić i stąd internetowe rozwolnienie jaźni. Lub też z niemożności zrealizowania samemu sobie zbiorowego samogwałtu.

Tak swoją drogą otworzyłem teraz ten temat przez kliknięcie powiadomienia o "lajku" i musiałem sprawdzić jaki to wątek, ale szczęśliwie nie piszemy w żadnym Cafe, tylko wciąż na poziomie, normalnie po lucku, w Rodbuildingu. :lol:

Pozdrawiam
Grzesiek

Użytkownik Maynard edytował ten post 22 listopad 2013 - 19:43

• pitt lubi to

#240 OFFLINE   pitt

pitt

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 9353 postów

Napisano 22 listopad 2013 - 20:15

Właśnie szczegółów brak, a ja już dostrzegam problemy. Co będzie, jak sam od siebie kupię kołowrotek z drugiego konta i nie zapłacę? Które konto będzie banowane? :P

to zalezy z ktorego strzelisz farfocla i z ktorego sam sie zglosisz do moderacji :lol:

• Maynard lubi to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych