Panowie czy w narciarstwie jest też dwójka liderów jak Shimano i Daiwa w wędkarstwie lub Canon i Nikon w fotografii?
I drugie pytanie, jak postrzegacie produkty marki Head?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 17 luty 2020 - 16:52
Panowie czy w narciarstwie jest też dwójka liderów jak Shimano i Daiwa w wędkarstwie lub Canon i Nikon w fotografii?
I drugie pytanie, jak postrzegacie produkty marki Head?
Napisano 17 luty 2020 - 17:04
Napisano 17 luty 2020 - 17:21
Użytkownik Sławek Nikt edytował ten post 17 luty 2020 - 17:22
Napisano 17 luty 2020 - 17:30
No to jeszcze jedno. Jak to jest z butami w sieciowych sklepach z cyklu Intersport czy Gosport? Mają tylko buty robione dla nich?
I czy zna ktoś w Szczecinie jakiś dobry sklep ze sprzętem narciarskim?
Napisano 17 luty 2020 - 17:48
No to jeszcze jedno. Jak to jest z butami w sieciowych sklepach z cyklu Intersport czy Gosport? Mają tylko buty robione dla nich?
Napisano 17 luty 2020 - 17:50
Intersport nie ma robionych butów tylko dla nich, ewentualnie jakieś pojedyncze modele, które niby są na sprzedaż w Intersportach, ale inne sklepy też to sprzedają.
Go Sport jak został sprzedany to nie wiem teraz jak jest.
Generalnie w takich sklepach jest rotacja pracowników i nie zawsze te doradzanie jest takie jak powinno.
Możesz się śmiać, ale najbliżej masz albo Niemcy albo Poznań
Napisano 17 luty 2020 - 18:32
Użytkownik Artech edytował ten post 17 luty 2020 - 18:34
Napisano 17 luty 2020 - 18:45
W tym cholera nie ma nic śmiesznego...
W Niemczech średnio z dogadaniem się z doradzającym
Chyba pozostanie mi mały sklepik w Outlet Szczenin (wychodzi na to że jedyny) albo intersport, bo w gosporcie dzieci pracują
Albo podróż do Poznania.
Napisano 17 luty 2020 - 23:26
Radek też bym nie kupił butów za 3,5 klocka. Wolałbym przez 3 lata co roku nowe za tą kasę Pisałem tylko że jest taka możliwość.
Artur jak będziesz kiedy w Lublinie to sklep Irmak. Tam mieli trochę sprzętu. Butów full.
Co do firmy Head to mam buty 105 flexa i całkiem dobrze się w nich jeździ.
Napisano 18 luty 2020 - 06:43
Kol. @biturbo czy w lato w Irmarku nadal na pólkach maja sprzęt narciarski, czy tylko sezonowo ?
Napisano 18 luty 2020 - 08:38
Jeżeli chce ktoś kupić narty to warto to teraz zrobić w SkiTimie. Normalnie jest to drogi sklep, ale obecnie mają ceny na narty pod kreską
Napisano 18 luty 2020 - 20:14
Napisano 18 luty 2020 - 20:26
Użytkownik Sławek Nikt edytował ten post 18 luty 2020 - 20:26
Napisano 18 luty 2020 - 21:27
Na yebayu jak rozumiem ?
Dokładnie tak. Szczególnie z Austrii można kupić w super cenach. Tam nabyłem kaski - mój Giro Nine za 40 Euro nówka a dla żony Bolle Juliet Visior z dwoma szybami za 100 Euro
Przesyłka oczywiście do Niemiec ale pewnie i do Polski wysyłają choć np wspomniane narty Fischera z licytacji miały tylko opcje wysyłki do Austrii i Niemiec.
Napisano 18 luty 2020 - 21:34
Ceny niezłe ale wspomniane rc4 WC SC można nabyć na eBay jeszcze taniej. Przed chwilą skończyła się licytacja i nowe poszły za 310 Euro.Ja poczekam i po sezonie coś ustrzelę bo teraz ludzie najarani podbiją ceny. W zeszłym roku w maju kupiłem tak dla żony nowe Elan Delight Za 110 euro
To faktyczne dobra cena, jeśli oczywiście to była ta katalogowa 2019/20 i jeśli w pierwszym gatunku
Można jeszcze poszukać w czeskich sklepach
Napisano 18 luty 2020 - 21:52
Tego to nie wiem. Były na pewno z rocznika 19/20. Najważniejsze jest że miały dziury w dziobach i żółte zole 😁To faktyczne dobra cena, jeśli oczywiście to była ta katalogowa 2019/20 i jeśli w pierwszym gatunku
Można jeszcze poszukać w czeskich sklepach
Użytkownik Pawgas edytował ten post 18 luty 2020 - 21:53
Napisano 18 luty 2020 - 23:30
Kol. @biturbo czy w lato w Irmarku nadal na pólkach maja sprzęt narciarski, czy tylko sezonowo ?
Byłem w listopadzie i marcu to mieli. Trzeba by dzwonić i pytać.
Napisano 18 luty 2020 - 23:35
Kolego Pawgas a w takim sklepie jak Icelantic byłeś? W Polsce nie ma ale w Niemczech chyba ze 3 są.
Napisano 18 luty 2020 - 23:55
Kolego Pawgas a w takim sklepie jak Icelantic byłeś? W Polsce nie ma ale w Niemczech chyba ze 3 są.
Nie - pierwsze słyszę. Będąc teraz we Włoszech w Bruneck byłem w filii sklepu Sportler. W życiu tylu nart i butów w jednym miejscu nie widziałem.
Napisano 19 luty 2020 - 01:47
Nie - pierwsze słyszę. Będąc teraz we Włoszech w Bruneck byłem w filii sklepu Sportler. W życiu tylu nart i butów w jednym miejscu nie widziałem.
Stronę internetową mają teraz zamkniętą ten Sportler. W naprawie.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych