Coś dla fanów Glenna i Metalliki - live
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 02 marzec 2013 - 11:21
Coś dla fanów Glenna i Metalliki - live
Napisano 02 marzec 2013 - 12:37
Panowie a co powiecie na duński Volbeat. jak dla mnie zajefalna kapela.
Mam nadzieję że w czerwcu wreszcie zobaczę ją na żywo
Napisano 03 marzec 2013 - 16:51
Przeróbka jednego z najgłupszych kawałków zeszłego roku, zarazem doskonały przykład tego, że na ostro wszystko smakuje lepiej.
Użytkownik Dagon edytował ten post 03 marzec 2013 - 17:06
Napisano 03 marzec 2013 - 17:53
Przeróbka jednego z najgłupszych kawałków zeszłego roku, zarazem doskonały przykład tego, że na ostro wszystko smakuje lepiej.
Polemizował bym czy najgłupszy kawałek
Raczej wole oryginał niż takie ujadanie ...
Napisano 03 marzec 2013 - 19:49
Popatrz jak się cholera władowałem, zazwyczaj jak ognia unikam dyskusji na temat, co, komu dobrze robi i dlaczego a tu taka wtopa, wystawiłem cenzurkę temu, było nie było docenianemu przez miliony przebojowi. Powyższa opinia, świadomie zresztą moją ręką napisana, jest niczym innym jak tylko moim odbiorem wspomnianego arcydzieła.
Pozdrawiam, miłośnik ujadania.
A to na zgodę.
Napisano 03 marzec 2013 - 20:32
No to pociągnę temat Psychobilly bo ostatnio wpadła mi w łapy ( a raczej w ucho ) fajna płytka, i co ciekawe Finów
Napisano 03 marzec 2013 - 20:44
@stoner, ja do dzisiaj nie mogę z kudłatego łba Ghoultown wyrzucić a ty mi tu nowościami uszy bombardujesz. Co ciekawe to nie do końca moje klimaty, ale „Drink With The Living Dead” to już nawet przy goleniu nucę, horror.
Napisano 03 marzec 2013 - 20:58
Ja sobie taką muzę do samochodu ładuje i aż lepiej się jeżdzi
Napisano 03 marzec 2013 - 21:02
Pewnie dlatego, że to „Werewolves On Wheels”, malina kapela, odkąd wstawiłeś szperam, szukam i słucham równie często niemal jak cięższych brzmień.
Napisano 03 marzec 2013 - 23:19
Która niedziela Wam się najbardziej podoba
Napisano 03 marzec 2013 - 23:34
CeZik w muzycznym kolażu zdarł łacha z każdego gatunku i tym koglem moglem wszystkich pogodził . Ja oczywiście wybieram niedzielę BM, ale podobał mi się całokształt, koleś jest naprawdę utalentowany i obdarzony naturalnym, niećwiczonym poczuciem humoru.
Napisano 03 marzec 2013 - 23:55
Fajnie że Ci się podoba Cezik jest naprawde wielki.
To teraz z innej beczki
Crystallizer był zaje..... ,ale to jest jeszcze lepsze
Napisano 04 marzec 2013 - 08:42
Ja wolę ten numer:
Słuchając go trzeba koniecznie oglądać klip, ciężko oderwać wzrok
Napisano 04 marzec 2013 - 18:23
Wczoraj tak sobie słuchałem radia w necie i puścili dwa mega kawałki z dawnych lat. Kasety tych zespołów z tymi akurat kawałkami zdarłem na amen
Napisano 04 marzec 2013 - 22:43
Polemizował bym czy najgłupszy kawałek
Raczej wole oryginał niż takie ujadanie ...
No cóż, dla mnie oryginał jest ujadaniem i co najgorsze skutecznym omamianiem współczesnej młodzieży - że to niby jest jakaś MUZYKA !
Jeśli jakiś gangman ... coś tam coś tam, staje się ulubioną muzą młodzieży tzn. że wszelkie ideały upadły i jest pozamiatane.
Powszechny telewizyjny lans byle jakości mierzi mnie, bo jest do dupy i nie zawiera jakiegokolwiek przesłania - skacz jak małpa a jesteś z nami !
A kto nie skacze ten ... (burak, anty-multikulti itp - wstaw co chcesz).
Gdzie podziała się muza z cudownych spędów artystycznych typu Świnoujska FAMA, Jarocin, Brodnica, Country w Mrągowie, Metalmania - młodziez zastąpiła
ją gangman style i temu podobnym gównem ?
Na szczęście jest Cezik który pokazał że jednak da się z gówna ukręcić bat - chwała mu za to !
Jedni wolą kawior a inni śmierdzące skarpety !
Dlatego Panowie Metalowcy, Punkowcy, Oi, Rastafarianie, wielbiciele K.Prońko, Grechuty, I.Trojanowskiej (ja również), fani Chopina, W.A.Mozarta, opery Carmen i muzy studenckej, dziękuję Wam że na łamach jakże zacnego portalu wędkarskiego, mogłem zobaczyć nowe nie znane mi artystyczne dzieła, przypomnieć sobie jakże stare i piękne klasyki
muzyczne i przede wszystkim nie oglądać gówna towarzyszącego komercyjnym mediom - jesteście wspaniali (czapka z głowy).
TMedic3hs dla rozluźnienia zwieraczy, proponuje trochę comedy rocka, utwór prześmiewczej a zarazem mającej do siebie duży dystans grupy - Tenacious D.
Użytkownik Zwierzu edytował ten post 04 marzec 2013 - 22:46
Napisano 06 marzec 2013 - 09:14
z innej beczki
mistrzowie "traszowego" łomotu
klasyka DM
Napisano 06 marzec 2013 - 20:50
Panowie dziś moje uszy przesłuchały już kilkakrotnie tą ,oto płytkę ;Cancer Bats - Bat Sabbath Bastards of Reality.
Nie mogłem wytrzymać i muszę się pochwalić i zachęcić do posłuchania . Coś niesamowitego utwory Sabbatów zagrane przez hardcorowo punkową kapelę. Dla mnie mistrzostwo. Niestety na YT jeszcze nie znalazłem.
Jak ktoś słuchał albo przesłucha , to niech mnie uświadomi że do końca nie zwariowałem i nie jestem sam w tym obłędzie
Użytkownik stoner edytował ten post 06 marzec 2013 - 20:56
Napisano 06 marzec 2013 - 21:09
a znalazłem
Napisano 06 marzec 2013 - 21:17
Robas jesteś wielki
Napisano 06 marzec 2013 - 21:30
eee tam , wpisałem całość i wyskoczyło
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych