Wojtek (@wojti) w pracy ...i całkiem ładne wyniki
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 14 luty 2016 - 12:37
Wojtek (@wojti) w pracy ...i całkiem ładne wyniki
Napisano 14 luty 2016 - 12:39
Grupa nieliczna ... ale śliczna
Napisano 14 luty 2016 - 12:42
Mistrz Robert w pracy ale znalazł czas na kontakty osobiste
Napisano 14 luty 2016 - 12:45
Ktoś narzekał na karpiarzy ?! A my poznaliśmy super chłopaków z Jeleniej Góry i pełna integracja
Napisano 14 luty 2016 - 12:47
Jest klimacik! Pozdrowienia dla Jeleniej Góry!
Napisano 14 luty 2016 - 12:49
...jedni pracują aby inni mogli kupować, oglądać lub przynajmniej napawać oczy
Napisano 14 luty 2016 - 12:51
Bob a obok spigota na ostatnim zdjęciu to Andrzej Nowik?
Napisano 14 luty 2016 - 12:52
Zakupy, w tym bardzo przydatny "osprzęt" dodatkowy...szczególnie przydatny przed powrotem do domu ze spotkań wędkarskich
Użytkownik BOB1 edytował ten post 14 luty 2016 - 12:52
Napisano 14 luty 2016 - 12:53
I prezenty o których wspominałem wcześniej (jeszcze raz dzięki )
Napisano 14 luty 2016 - 12:54
A na stoisku Keitecha, (niedaleko akwarium) gdzie cały czas przebywał Kawalec, ciągle puszczają film, jak skrobać ryby? W piątek był motywem przewodnik tego stoiska. Przez godzinę siedziałem w okolicy i leciał na okrętkę. Spytałem, czy tak promują wypuszczanie ryb. Powiedzieli żebym spadał (nie sam Kawalec, ale ktoś tam inny, kogo nie znam i nie dokładnie w takich słowach)
Niezła promocja C&R... Poprzez zmechanizowanie skrobania sandaczy i okoni...
Poza tym same targi niezłe - sporo można było pooglądać, podotykać i pomachać.
Jeden minus - w porównaniu z targami motoryzacyjnymi - brak hostess Tych kilku nie liczę, bo ginęły w tłumie.
Napisano 14 luty 2016 - 13:07
Bob a obok spigota na ostatnim zdjęciu to Andrzej Nowik?
Oczywiście Nareszcie udało mi się z nim spotkać, serdecznie wyściskać i chwilkę pogadać (to jeden z ważniejszych, zrealizowanych punktów obowiązkowych tego wyjazdu )
Napisano 14 luty 2016 - 13:09
Kolego BOB1 nie zapomnij o kwiatach dla żony na Walentego )))))😅Zakupy, w tym bardzo przydatny "osprzęt" dodatkowy...szczególnie przydatny przed powrotem do domu ze spotkań wędkarskich
Napisano 14 luty 2016 - 13:13
A jest jakiś powód dla którego mi to przypominasz ?
Napisano 14 luty 2016 - 13:43
Użytkownik Marioo edytował ten post 14 luty 2016 - 13:51
Napisano 14 luty 2016 - 13:49
hmmmm ... to dzięki "tak po prostu" Choć niezależnie od tego, moja "walentynka" został odpowiednio potraktowana ( i to nie tylko dzisiaj)
Ale nie odbiegajmy od tematu
Napisano 14 luty 2016 - 13:56
Robert zapomniałeś dodać że wygraliśmy nagrody/wobler/ w konkursie wiedzy na temat firmy Rapala
A ja dziękuję wszystkim za wspaniałe spotkanie.
Klimat targów wśród kolegów-bezcenny
Dużemu wielkie dzięki/macanie kolekcji Megabasów i Everków to piękna sprawa :P/o porzeczkowej malinówce nie mógłbym nie wspomnieć
Endriu dzięki za zrobienie Morrumka
Napisano 14 luty 2016 - 13:57
Napisano 14 luty 2016 - 14:04
A na stoisku Keitecha, (niedaleko akwarium) gdzie cały czas przebywał Kawalec, ciągle puszczają film, jak skrobać ryby? W piątek był motywem przewodnik tego stoiska. Przez godzinę siedziałem w okolicy i leciał na okrętkę. Spytałem, czy tak promują wypuszczanie ryb. Powiedzieli żebym spadał (nie sam Kawalec, ale ktoś tam inny, kogo nie znam i nie dokładnie w takich słowach)
Niezła promocja C&R... Poprzez zmechanizowanie skrobania sandaczy i okoni...
Poza tym same targi niezłe - sporo można było pooglądać, podotykać i pomachać.
Jeden minus - w porównaniu z targami motoryzacyjnymi - brak hostess Tych kilku nie liczę, bo ginęły w tłumie.
Napisano 14 luty 2016 - 14:05
Ja uwazam targi za udane masa sprzetu i oczywiscie ludzie ,ktorzy znaja sie na nim najlepiej no i wreszcie mozliwosc porozmawiania z profesjonalistami ktorzy znaja sie na tym sprzecie najlepiej. Podobalo mi sie stanowisko Normarku , nowe echosondy Humminbirda, (dowiedzialem sie wielu fajnych rzeczy, chociazby o mojej echosondzie, wiele niezbednych porad i mila rozmowa) kolowrotki Shimano i nowosci Rapali oraz Sufixa. Ogolnie po 4h chodzenia natlok ludzi zaczal mnie przygniatac i musialem opuscic glowna hale. Ogolnie wiele fajnych rzeczy no i oczywiscie z pustymi rekoma sie nie wyszlo
Napisano 14 luty 2016 - 17:06
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych