#321 OFFLINE
Napisano 10 maj 2012 - 06:42
Jest tam słów kilka.
A jeśli to czytałeś, to więcej nie pomogę.
Pzdr,
Fatso
#322 OFFLINE
Napisano 15 maj 2012 - 15:44
No to jak, Panowie?
Kto co nabył/nabędzie z nowości StC na 2012?
Może ktoś miał okazję machać Rage'em?
#323 OFFLINE
Napisano 15 maj 2012 - 17:02
Trochę odkopię...
No to jak, Panowie?
Kto co nabył/nabędzie z nowości StC na 2012?
Może ktoś miał okazję machać Rage'em?
Na poczatku mocno bralem pod uwage budowe kilku wedek na blankach z oferty St Croix.
Niestety, postawa Mudhole w zakresie wysylek do Europy.
Zdecydowalem sie na inne rozwiazania (Lamiglas, Xzoga). Nie mam porownania do tego, czego nie zamowilem, ale z tego co mam jestem zadowolony
#324 OFFLINE
Napisano 15 maj 2012 - 19:11
http://www.stcroixrods.com/shop/catalog/Freshwater-23-1.html #
Nie wiem czemu uparliście się walić z uporem głową w brzydki Mudhole . Jest przecież dużo innych możliwości , nawet polski dystrybutor S.C. jest tańszy , jeśli o to tylko chodzi ..
A który Rage Cię pociąga Wojciiechu ??
#325 OFFLINE
Napisano 15 maj 2012 - 19:35
Jako mocna okoniówka/inne drapieżniki na lekko, czasem do drop shota i innych metod z USA(drop shot, robaki).
Kierować się ku Rage, czy kierować się ku pracowniom, oto jest pytanie
Ale kusi ten Rage, blank jak w avidach(jeśli dobrze myślę?), wygląda w miarę ciekawie, uzbrojony chyba nie jakoś tragicznie?
Tylko jechać do Żbika i oglądać. Ale na to trzeba mieć trochę więcej czasu i już pełny budżet, a to dopiero za jakiś czas. Stąd moje poszukiwanie opinii.
@Guzu - Lamiglasy też klasa, więc nie dziwię się Twoim wyborom
#326 OFFLINE
Napisano 15 maj 2012 - 20:11
A tak moim zdaniem , ekscytujące modele zaczynają się powyżej Avidów , ceny też elektryzują , ale naprawdę warto . Są tam prawdziwe cymesy
#327 OFFLINE
Napisano 15 maj 2012 - 20:24
#328 OFFLINE
Napisano 15 maj 2012 - 20:36
#329 OFFLINE
Napisano 15 maj 2012 - 20:43
Mając jako alternatywę MHX, rx6 czy rx7 chyba będę zmierzał w kierunku tego Rage.
szkoda, że nie pokusili się o tego mlxf-a w wersji cast...
#330 OFFLINE
Napisano 25 czerwiec 2012 - 16:47
#331 OFFLINE
#332 OFFLINE
#333 OFFLINE
Napisano 25 czerwiec 2012 - 18:09
#334 OFFLINE
Napisano 25 czerwiec 2012 - 19:54
To znam, jednak oferta jest nie pełna Może w dojczlandi ktoś zna jakies sklepy internetowe?
Zna, ale oferta tez bedzie niepelna
#335 OFFLINE
Napisano 25 czerwiec 2012 - 19:55
Hej, może ktoś wie czy gdzieś w PL można kupić gołe blanki tej firmy( interesuej mnie zwłasza seria Legend Elite)?
Mysle ze najlepszym rozwiazaniem bylby kontakt z Poznaniem i rozmowa o konkretnym blanku - mysle ze sprowadza na zamowienie w sensownych pieniadzach...
#336 OFFLINE
Napisano 26 czerwiec 2012 - 16:29
#337 OFFLINE
Napisano 26 czerwiec 2012 - 18:02
http://www.rudiheger.eu/
Ale polecam Wojtka Żbikowskiego z miasta Łodzi . Który Legend ?
Dzieki wielkie, meile wysłane do wszystkich Myśle o LES90MHF2 jako uniwersał (głownie pod sandały) na wielka nizinna rzeke.
Do cieższego kalibru mam LES90HF2 w cascie który na pewnoe na bardzo długo u mnie zagosci
#338 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2012 - 12:19
http://www.tackletour.com/reviewicast2012stcroixlegendxtreme .html
Obie kategorie , freshwater i saltwater wygrane dla St Croix , co mnie wcale nie dziwi , bo doszli do zasłużonego sukcesu nie samą reklamą , odcinaniem kuponów z minionej sławy , albo boczną , mało prestiżową furtką Wei-hai Bo to jest prawdziwy lider .
Wrócił zwycięsko Legend Inshore , co mnie raduje , a którego już kiedyś opłakałem , jak widać bardzo skutecznie . No i Legend Xtreme wygrał , przywracając wątpiącym i regularnie głuszonym , właściwe miejsce do instalowania tytanów ..
A dla nas tutaj , co ??
Specjalnie dla naszych chłopców opadowców i koguciarzy firma przygotowała LTB Power Spin 7'1 do 3/4 . Żeby sobie w końcu opadali z klasą
#339 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2012 - 09:35
chciałbym zbudowac sandaczowy kij do spina na blanku St. Croix 4C71MHXF Tournament. W necie wyczytałem, że jest to blank do casta - czy jest jakaś różnica i czy ów model nadaje się do budowy bata spiningowego?
Pozdrawiam
#340 OFFLINE
Napisano 24 lipiec 2012 - 16:24
O kurcze Sławku, przyjdzie mi po polsku normalnie ponarzekać... akurat seria Inshore Legend to było coś co na przestrzeni ostatnich kilku lat najbardziej mi się w St.Croix podobało - trudno się cieszyć nowościami w tej sytuacji trochę
Wygląda, że blanki Legend Inshore wracają
Na eBay'u za wodą są już przyjmowane zamówienia na gotowe wędki na tych blankach, z dostawą na połowę sierpnia.
- damton lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: blanki, blank, st.croix
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do łowienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych