Piękna rybka, super prezentacja,ale najbardziej zazdroszczę Tobie tej urokliwej wody Tobiaszu.
Serdeczne dzięki za piękne fotki.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 18 listopad 2017 - 16:10
Piękna rybka, super prezentacja,ale najbardziej zazdroszczę Tobie tej urokliwej wody Tobiaszu.
Napisano 18 listopad 2017 - 16:46
Napisano 18 listopad 2017 - 20:20
Taaaaa ,chyba żeby się pouczyć łowienia ha...ha...
Jak czas pozwoli chętnie się wybiorę poznawać Tak urokliwe wody,tylko uważaj-jak mi się spodoba będziesz musiał mnie adoptować!
Napisano 18 listopad 2017 - 20:44
Taaaaa ,chyba żeby się pouczyć łowienia ha...ha...
Jak czas pozwoli chętnie się wybiorę poznawać Tak urokliwe wody,tylko uważaj-jak mi się spodoba będziesz musiał mnie adoptować!
Napisano 19 listopad 2017 - 12:53
Napisano 19 listopad 2017 - 15:23
Napisano 20 listopad 2017 - 13:07
Zasmakowały w tych jazgarach Twoje zębacze, ale widzę ,że tylko w naturalach.
Napisano 22 listopad 2017 - 07:45
Takie ładne gumki.. sam bym gryzł, a co dopiero szczupaki
uff... byle do soboty
Napisano 22 listopad 2017 - 20:47
Napisano 26 listopad 2017 - 18:21
Napisano 26 listopad 2017 - 22:13
Jest mi niezmiernie miło i szczerze GRATULUJĘ!
W takim razie zostaw sobie statuetkę,a ja wezmę nagrody ha....ha..ha...
Napisano 27 listopad 2017 - 22:44
Teraz jak się koledzy z forum naoglądają to te Swoje silikonowe robale będziesz widział wszędzie,nie tylko we śnie ha ha ha
Napisano 28 listopad 2017 - 07:46
U siebie jeszcze robaczków nie wyćwiczyłem - wole większy kawał mięcha do wody rzucać (jazgarz),ale jeszcze przyjdzie na nie czas.. może na wiosnę
Napisano 28 listopad 2017 - 15:14
Teraz jak się koledzy z forum naoglądają to te Swoje silikonowe robale będziesz widział wszędzie,nie tylko we śnie ha ha ha
Alex wierz mi,że czasami mam już dość!
U siebie jeszcze robaczków nie wyćwiczyłem - wole większy kawał mięcha do wody rzucać (jazgarz),ale jeszcze przyjdzie na nie czas.. może na wiosnę
Robal to przynęta do której trzeba się przekonać,a przede wszystkim znależć odpowiedni sposób podania go rybom, a efekty są ...
Dostaję wieści od kolegów,którzy łowią robalami i czasami mają wyniki jakich się sami nie spodziewali, a teksty typu "nawet nie myślałem ,że w tej sadzawce są takie garbusy" są dość częste.
Napisano 28 listopad 2017 - 15:24
Napisano 28 listopad 2017 - 20:38
Za robalami Marcina u mnie okonie szaleją i nie gardzą nimi jazie czy klenie,tylko trzeba je ładnie podać
Napisano 29 listopad 2017 - 06:45
Za robalami Marcina u mnie okonie szaleją i nie gardzą nimi jazie czy klenie,tylko trzeba je ładnie podać
Kilka okoni złowiłem, nawet boleń się trafił.
Będę ćwiczył w przyszłym roku robale
Napisano 29 listopad 2017 - 23:05
Kilka okoni złowiłem, nawet boleń się trafił.
Będę ćwiczył w przyszłym roku robale
I to jest błąd Tobiaszu,bo teraz jest dobra pora na leniwego robala.
Napisano 30 listopad 2017 - 05:50
Wolę jednak leniwego jazgarza lub jeszcze bardziej leniwą jaskółkę - lubią To!I to jest błąd Tobiaszu,bo teraz jest dobra pora na leniwego robala.
Napisano 03 grudzień 2017 - 19:45
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych