Nie. Co prawda mowie za siebie, bo nie wiem kim sa Oni. Wazniejsze jest dla mnie lowienie i mimo ze mam wypasiona echosonde to 80% czasu lowie bez niej. Nie mitologizowalbys echosondy gdybys ja uzywal. To jak recenzowanie filmu ktorego sie nie widzialo.Rozumiem, że dla Was echosonda jest czymś ważnym, może nawet ważniejszym niż samo łowienie ryb
To zabrzmialo jakbys mial watpliwosci co do sensownosci C&R. Jestes za czy przeciw?Chcecie zrozumienia dla idei C&R jednocześnie to co Wam nie pasuje natychmiast odrzucacie bez najmniejszej woli zrozumienia.
Absolutnie sie nie zgadzam. Dlaczego mamy sie godzic na pomysly ktore sa glupie? Niemadre pomysly nalezy odrzucic, dziwie sie ze mozna myslec inaczej.Jeżeli ktoś naprawdę jest za C&R to zgodzi się na każdą nawet pozornie niemądrą formę ochrony ryb.
Zamiast lowic na komercji proponuje abys zabral sie za zarybienie i pilnowanie kawalka wody. Wtedy zobaczymy czy nadal uznasz ze C&R jest bez sensu czy moze raczej bedziesz walczyl o wprowadzenie odcinka nokill na Twojej wodzie.
Użytkownik ictus edytował ten post 06 lipiec 2016 - 16:53