Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Vitara, CR-V, Sportage, terenówki, itd. - samochód na ryby

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4513 odpowiedzi w tym temacie

#4321 OFFLINE   Fatso

Fatso

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2683 postów
  • LokalizacjaWarszawa, Choszczówka
  • Imię:Michał

Napisano 25 październik 2024 - 20:38

A olej w kierunkowskazach? 🤣
  • Voldemort i grzegorzyk lubią to

#4322 ONLINE   PePe.

PePe.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1441 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 05 listopad 2024 - 19:58

https://motoryzacja....psu,nId,7849632
  • coma lubi to

#4323 ONLINE   PePe.

PePe.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1441 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 05 listopad 2024 - 19:59

To jakaś kuźwa komedia z tą UE 😀 to na 100% kręcą film bo to nie może być prawdziwe życie 😀
  • Fatso i coma lubią to

#4324 OFFLINE   Sławek77

Sławek77

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1373 postów
  • LokalizacjaWielkopolska

Napisano 05 listopad 2024 - 20:27

To jakaś kuźwa komedia z tą UE 😀 to na 100% kręcą film bo to nie może być prawdziwe życie 😀

Dlatego teraz jeżdżę amerykańcem...
  • Rampampam lubi to

#4325 OFFLINE   Rampampam

Rampampam

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 211 postów
  • LokalizacjaGdzieś tam...

Napisano 05 listopad 2024 - 21:13

Dlatego teraz jeżdżę amerykańcem...

Prawidłowe podejście ;)

#4326 OFFLINE   Rampampam

Rampampam

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 211 postów
  • LokalizacjaGdzieś tam...

Napisano 05 listopad 2024 - 21:33

Nie takie hity jeszcze będą grali ...

#4327 ONLINE   M a r a s

M a r a s

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1176 postów
  • LokalizacjaZS
  • Imię:Marek

Napisano 05 listopad 2024 - 22:02

Mój Outlander długo po gwarancji też się załapał na akcję serwisową.

Sam byłem zdziwiony  ,że po takim czasie ale  wszystko wyjaśnili mi w serwisie .   Było ryzyko pożaru więc akcja zagrażająca życiu . Bujnąłem się do innego miasta bo szybciej mi zaoferowali tą akcję.

Info dostałem listem  poleconym. Druga sprawa to poszło też info o tej akcji  do Cepiku i teraz gdybym olał sprawę i nie stawił się na akcji  to przy najbliższym przeglądzie w OSKP nie dostałbym przeglądu na rok . A gdybym auto sprzedał przed przeglądem to nowy właściciel nie zarejestrowałby pojazdu na siebie dopóki by nie stawił się na akcji serwisowej. Tak to zorganizowali .Cepik i WK !!

Gdy są jakieś drobnostki to akcją obejmują auta na gwarancji a jak już jest coś poważnego to nawet kilka lat po gwarancji naprawią. 

#4328 OFFLINE   DominikBP

DominikBP

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 238 postów
  • LokalizacjaBiała Podlaska
  • Imię:Dominik

Napisano 06 listopad 2024 - 08:37

Mój Outlander długo po gwarancji też się załapał na akcję serwisową.

nawet kilka lat po gwarancji naprawią.

Z ostatniej chwili. Przyszedł list z HONDA POLSKA, zapraszają na wymianę poduszki powietrznej w Hondzie CR-V 1997 rok. To nawet nie kilka lat po gwarancji.

#4329 OFFLINE   Artech

Artech

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2698 postów
  • LokalizacjaSzczecin
  • Imię:Artur

Napisano 06 listopad 2024 - 11:19

Do mnie tez przyszło o sprawdzenie i wymianę poduszki w Mondeo z 2008. A auta już jakiś czas nie mam

#4330 ONLINE   M a r a s

M a r a s

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1176 postów
  • LokalizacjaZS
  • Imię:Marek

Napisano 06 listopad 2024 - 11:46

Do mnie tez przyszło o sprawdzenie i wymianę poduszki w Mondeo z 2008. A auta już jakiś czas nie mam

Artur, tak sobie pomyślałem ,że przecież w takich starszych sprowadzanych samochodach przez handlarzy jest sporo powypadkowych .Wstawiane ćwiartki czy też atrapy poduszek to były na porządku dziennym ,może nie we wszystkich a w bardzo wielu przypadkach. I teraz może się okazać na takiej akcji ,że tam poduszki ni ma  :o  

#4331 ONLINE   PePe.

PePe.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1441 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 06 listopad 2024 - 12:02

Jednej poduszki w kierownicy to spoko ale jak sprawdzą że nie masz nigdzie bo deska została obszyta i kurtyn też nie ma każą zezłomować furę 😀

#4332 OFFLINE   didiunik

didiunik

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 892 postów

Napisano 06 listopad 2024 - 13:16

Cześć,

Noszę że zamiarem kupna Suzuki Grand Vitara II, 4x 4 zależało by mi na już zamontowanym haku i instalacji gazowej- przeglądam znane portale sprzedażowe jednak za każdym razem napotykam jakieś kwiatki.

Czy może któryś z kolegów z forum, ma na sprzedaż ( tak abym nie wtopił) ww, model, bądź ma coś godnego polecenia. Na co zwrócić uwagę. Planuję wydać max 20-23 tys.

Autko będzie służyło do ciągania łódki jak i do poruszania się w mieście.

• Krankfrank lubi to

#4333 OFFLINE   rapek

rapek

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 425 postów
  • Lokalizacjasudety

Napisano 06 listopad 2024 - 22:45

Cześć,

Noszę że zamiarem kupna Suzuki Grand Vitara II, 4x 4 zależało by mi na już zamontowanym haku i instalacji gazowej- przeglądam znane portale sprzedażowe jednak za każdym razem napotykam jakieś kwiatki.

Czy może któryś z kolegów z forum, ma na sprzedaż ( tak abym nie wtopił) ww, model, bądź ma coś godnego polecenia. Na co zwrócić uwagę. Planuję wydać max 20-23 tys.

Autko będzie służyło do ciągania łódki jak i do poruszania się w mieście.

Jakiś czas temuteż szukałem takiej GV w budżecie 40 tysi ,po obejżeniu kilku sztuk dałem sobie spokój mimo że autko bardzo mi się podobało. Ruda tańczy jak szalona ,dziurawe progi ,nadkola ,podłogi itp. ,itd

• PePe. lubi to

#4334 OFFLINE   Misiek1

Misiek1

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 187 postów
  • LokalizacjaMyślenice
  • Imię:Michał

Napisano 06 listopad 2024 - 23:55

Szkoda ,ze się dopiero teraz obudziłeś, bo kumpel miał na sprzedaż Grand Vitarę 2,7 V6 4x4  120 tys. przebiegu bez gazu i haku ( założyłbyś -przynajmniej będziesz wiedział dokładnie co i jak)  .Drugi właściciel - pierwszy miał taki kaprys i kupił nowe auto jak dolar był po 2zł w USA i sprowadził je do Polski. Masę awantur z tego powodu było bo wszyscy z mordą gdzie był rozbity - nie był ani w USA ani  w Polsce. Obydwoje wsadzili w to auto worek kasy bo np. auto miało mega fajne orurowanie , cos tam majstrowali by silniku by zwiększyć moc . Dwa komplety alufelg z praktycznie z dwoma kompletami opon po 1 sezonie. Obydwoje traktowali to auto jako zabawkę . Terenu auto nie widziało , zero rdzy , naprawdę super stan .Tylko ,że z USA.  Sprzedawał go cos ponad pół roku - wreszcie puścił za 16 tys. gościom  z Ukrainy jakiś tydzień temu .Nawet jak usłyszałem za ile go oddaje to myślałem czy go sobie nie przygarnąć bo wiem jak to auto było zadbane . 

• didiunik lubi to

#4335 OFFLINE   didiunik

didiunik

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 892 postów

Napisano 07 listopad 2024 - 06:00

Szkoda ,ze się dopiero teraz obudziłeś, bo kumpel miał na sprzedaż Grand Vitarę 2,7 V6 4x4 120 tys. przebiegu bez gazu i haku ( założyłbyś -przynajmniej będziesz wiedział dokładnie co i jak) .Drugi właściciel - pierwszy miał taki kaprys i kupił nowe auto jak dolar był po 2zł w USA i sprowadził je do Polski. Masę awantur z tego powodu było bo wszyscy z mordą gdzie był rozbity - nie był ani w USA ani w Polsce. Obydwoje wsadzili w to auto worek kasy bo np. auto miało mega fajne orurowanie , cos tam majstrowali by silniku by zwiększyć moc . Dwa komplety alufelg z praktycznie z dwoma kompletami opon po 1 sezonie. Obydwoje traktowali to auto jako zabawkę . Terenu auto nie widziało , zero rdzy , naprawdę super stan .Tylko ,że z USA. Sprzedawał go cos ponad pół roku - wreszcie puścił za 16 tys. gościom z Ukrainy jakiś tydzień temu .Nawet jak usłyszałem za ile go oddaje to myślałem czy go sobie nie przygarnąć bo wiem jak to auto było zadbane .

😭

#4336 ONLINE   PePe.

PePe.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1441 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 07 listopad 2024 - 09:00

Sprzedawał go cos ponad pół roku - wreszcie puścił za 16 tys. gościom  z Ukrainy jakiś tydzień temu .Nawet jak usłyszałem za ile go oddaje to myślałem czy go sobie nie przygarnąć bo wiem jak to auto było zadbane . 

Kuźwa za 16 tysi trzeba było pisać na jerku brał bym na zapas :) 

• MARCUS i S.N. lubią to

#4337 OFFLINE   guciolucky

guciolucky

NO release NO glory

• Twórcy
  • PipPipPipPip
  • 5220 postów
  • LokalizacjaOlsztyn

Napisano 07 listopad 2024 - 10:17

Jeśli w auto z przebiegiem 120k trzeba włożyć worek kasy to pal licho takie auto.

• Marcyś lubi to

#4338 OFFLINE   Marcyś

Marcyś

Zaawansowany

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 866 postów
  • LokalizacjaGdańsk
  • Imię:Marcin
  • Nazwisko:Bielecki

Napisano 07 listopad 2024 - 10:47

Wiek zrobił swoje :)

#4339 ONLINE   PePe.

PePe.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1441 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 07 listopad 2024 - 10:51

New Toyota Land Cruiser ROX Concept | Ready to Fight the Wrangler ?

Od dzisiaj moje marzenie  ;)

#4340 ONLINE   bartsiedlce

bartsiedlce

Ekspert

• Moderatorzy
  • 6313 postów
  • LokalizacjaSiedlce
  • Imię:Bartek

Napisano 07 listopad 2024 - 11:01

To zostanie w sferze marzeń, to jedyny egzemplarz i zapewne nigdy nie powstanie kolejny

Ja chciałbym tylko tego - https://www.toyotapl...i-technologiami

• PePe. lubi to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

1 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

rower26