Vitara, CR-V, Sportage, terenówki, itd. - samochód na ryby
#4321 OFFLINE
Napisano 25 październik 2024 - 20:38
- Voldemort i grzegorzyk lubią to
#4322 ONLINE
#4323 ONLINE
Napisano 05 listopad 2024 - 19:59
- Fatso i coma lubią to
#4324 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2024 - 20:27
To jakaś kuźwa komedia z tą UE 😀 to na 100% kręcą film bo to nie może być prawdziwe życie 😀
Dlatego teraz jeżdżę amerykańcem...
- Rampampam lubi to
#4325 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2024 - 21:13
Dlatego teraz jeżdżę amerykańcem...
Prawidłowe podejście
#4326 OFFLINE
Napisano 05 listopad 2024 - 21:33
To jakaś kuźwa komedia z tą UE 😀 to na 100% kręcą film bo to nie może być prawdziwe życie 😀
Nie takie hity jeszcze będą grali ...
#4327 ONLINE
Napisano 05 listopad 2024 - 22:02
Mój Outlander długo po gwarancji też się załapał na akcję serwisową.
Sam byłem zdziwiony ,że po takim czasie ale wszystko wyjaśnili mi w serwisie . Było ryzyko pożaru więc akcja zagrażająca życiu . Bujnąłem się do innego miasta bo szybciej mi zaoferowali tą akcję.
Info dostałem listem poleconym. Druga sprawa to poszło też info o tej akcji do Cepiku i teraz gdybym olał sprawę i nie stawił się na akcji to przy najbliższym przeglądzie w OSKP nie dostałbym przeglądu na rok . A gdybym auto sprzedał przed przeglądem to nowy właściciel nie zarejestrowałby pojazdu na siebie dopóki by nie stawił się na akcji serwisowej. Tak to zorganizowali .Cepik i WK !!
Gdy są jakieś drobnostki to akcją obejmują auta na gwarancji a jak już jest coś poważnego to nawet kilka lat po gwarancji naprawią.
#4328 OFFLINE
Napisano 06 listopad 2024 - 08:37
Mój Outlander długo po gwarancji też się załapał na akcję serwisową.
nawet kilka lat po gwarancji naprawią.
Z ostatniej chwili. Przyszedł list z HONDA POLSKA, zapraszają na wymianę poduszki powietrznej w Hondzie CR-V 1997 rok. To nawet nie kilka lat po gwarancji.
#4329 OFFLINE
Napisano 06 listopad 2024 - 11:19
#4330 ONLINE
Napisano 06 listopad 2024 - 11:46
Do mnie tez przyszło o sprawdzenie i wymianę poduszki w Mondeo z 2008. A auta już jakiś czas nie mam
Artur, tak sobie pomyślałem ,że przecież w takich starszych sprowadzanych samochodach przez handlarzy jest sporo powypadkowych .Wstawiane ćwiartki czy też atrapy poduszek to były na porządku dziennym ,może nie we wszystkich a w bardzo wielu przypadkach. I teraz może się okazać na takiej akcji ,że tam poduszki ni ma
#4331 ONLINE
Napisano 06 listopad 2024 - 12:02
#4332 OFFLINE
Napisano 06 listopad 2024 - 13:16
Cześć,
Noszę że zamiarem kupna Suzuki Grand Vitara II, 4x 4 zależało by mi na już zamontowanym haku i instalacji gazowej- przeglądam znane portale sprzedażowe jednak za każdym razem napotykam jakieś kwiatki.
Czy może któryś z kolegów z forum, ma na sprzedaż ( tak abym nie wtopił) ww, model, bądź ma coś godnego polecenia. Na co zwrócić uwagę. Planuję wydać max 20-23 tys.
Autko będzie służyło do ciągania łódki jak i do poruszania się w mieście.
- Krankfrank lubi to
#4333 OFFLINE
Napisano 06 listopad 2024 - 22:45
Cześć,
Noszę że zamiarem kupna Suzuki Grand Vitara II, 4x 4 zależało by mi na już zamontowanym haku i instalacji gazowej- przeglądam znane portale sprzedażowe jednak za każdym razem napotykam jakieś kwiatki.
Czy może któryś z kolegów z forum, ma na sprzedaż ( tak abym nie wtopił) ww, model, bądź ma coś godnego polecenia. Na co zwrócić uwagę. Planuję wydać max 20-23 tys.
Autko będzie służyło do ciągania łódki jak i do poruszania się w mieście.
Jakiś czas temuteż szukałem takiej GV w budżecie 40 tysi ,po obejżeniu kilku sztuk dałem sobie spokój mimo że autko bardzo mi się podobało. Ruda tańczy jak szalona ,dziurawe progi ,nadkola ,podłogi itp. ,itd
- PePe. lubi to
#4334 OFFLINE
Napisano 06 listopad 2024 - 23:55
Szkoda ,ze się dopiero teraz obudziłeś, bo kumpel miał na sprzedaż Grand Vitarę 2,7 V6 4x4 120 tys. przebiegu bez gazu i haku ( założyłbyś -przynajmniej będziesz wiedział dokładnie co i jak) .Drugi właściciel - pierwszy miał taki kaprys i kupił nowe auto jak dolar był po 2zł w USA i sprowadził je do Polski. Masę awantur z tego powodu było bo wszyscy z mordą gdzie był rozbity - nie był ani w USA ani w Polsce. Obydwoje wsadzili w to auto worek kasy bo np. auto miało mega fajne orurowanie , cos tam majstrowali by silniku by zwiększyć moc . Dwa komplety alufelg z praktycznie z dwoma kompletami opon po 1 sezonie. Obydwoje traktowali to auto jako zabawkę . Terenu auto nie widziało , zero rdzy , naprawdę super stan .Tylko ,że z USA. Sprzedawał go cos ponad pół roku - wreszcie puścił za 16 tys. gościom z Ukrainy jakiś tydzień temu .Nawet jak usłyszałem za ile go oddaje to myślałem czy go sobie nie przygarnąć bo wiem jak to auto było zadbane .
- didiunik lubi to
#4335 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2024 - 06:00
Szkoda ,ze się dopiero teraz obudziłeś, bo kumpel miał na sprzedaż Grand Vitarę 2,7 V6 4x4 120 tys. przebiegu bez gazu i haku ( założyłbyś -przynajmniej będziesz wiedział dokładnie co i jak) .Drugi właściciel - pierwszy miał taki kaprys i kupił nowe auto jak dolar był po 2zł w USA i sprowadził je do Polski. Masę awantur z tego powodu było bo wszyscy z mordą gdzie był rozbity - nie był ani w USA ani w Polsce. Obydwoje wsadzili w to auto worek kasy bo np. auto miało mega fajne orurowanie , cos tam majstrowali by silniku by zwiększyć moc . Dwa komplety alufelg z praktycznie z dwoma kompletami opon po 1 sezonie. Obydwoje traktowali to auto jako zabawkę . Terenu auto nie widziało , zero rdzy , naprawdę super stan .Tylko ,że z USA. Sprzedawał go cos ponad pół roku - wreszcie puścił za 16 tys. gościom z Ukrainy jakiś tydzień temu .Nawet jak usłyszałem za ile go oddaje to myślałem czy go sobie nie przygarnąć bo wiem jak to auto było zadbane .
😭
#4336 ONLINE
Napisano 07 listopad 2024 - 09:00
Sprzedawał go cos ponad pół roku - wreszcie puścił za 16 tys. gościom z Ukrainy jakiś tydzień temu .Nawet jak usłyszałem za ile go oddaje to myślałem czy go sobie nie przygarnąć bo wiem jak to auto było zadbane .
Kuźwa za 16 tysi trzeba było pisać na jerku brał bym na zapas
- MARCUS i S.N. lubią to
#4337 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2024 - 10:17
Jeśli w auto z przebiegiem 120k trzeba włożyć worek kasy to pal licho takie auto.
- Marcyś lubi to
#4338 OFFLINE
Napisano 07 listopad 2024 - 10:47
Wiek zrobił swoje
#4339 ONLINE
Napisano 07 listopad 2024 - 10:51
#4340 ONLINE
Napisano 07 listopad 2024 - 11:01
To zostanie w sferze marzeń, to jedyny egzemplarz i zapewne nigdy nie powstanie kolejny
Ja chciałbym tylko tego - https://www.toyotapl...i-technologiami
- PePe. lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
1 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
-
rower26