Niska masa przyczepy bez hamulcówA można wiedzieć jakie to on ma wady?
I o jednoskladach w kabinie zapomnij.
Przy 4 osobach na pokładzie piwo dla 3 ledwo w bagażnik upchniesz
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 12 luty 2019 - 22:59
Niska masa przyczepy bez hamulcówA można wiedzieć jakie to on ma wady?
Napisano 12 luty 2019 - 23:35
Brat wędkarz-myśliwy jeździ takim starszym Suzukim. Powiem tak, jeździ to wszędzie, ale nie da się tym jeździć. Kilka-kilkanaście km od domu na polowanie, bliskie wędkowanie jest ok. jak dla niego. Tylko producent zapomniał dodać taką osłonę na szczękę, jaką mają bokserzy, albo przynajmniej kawałek łądnego wężyka gumowego. No i najlepiej najpierw robić badania kręgosłupa, czy kandydat nadaje się do prowadzenia auta. Nie dałbym rady dojechać tym na swoje odleglejsze łowiska, pomijając problem z ciągnięciem przyczepy z łodzią. Do tego namiot niezbędny, nie ma miejsca na spanie wewnątrz. Nie mówiąc o drugiej mojej wędkarskiej pasji, musiałbym ciągać solidną przyczepkę. Suma summarum, dzielne auto na nieodległe łowiska, z minimum sprzętu i bez komfortowej łodzi. Na takie okazje jest wymarzony.
Napisano 12 luty 2019 - 23:39
Szkoda, że nie dali Jimnemu benzyny 1.4 turbo z 6 biegowym manualem i automatem z Vitary ani wersji 5-drzwiowej - może jednak pojawią się później przy takim zainteresowaniu. Autko świetne w terenie, a i w mieście da radę. Gorzej jednak z dłuższymi dojazdami - 102 konie, 5 biegów i ponad 4 tys. obrotów przy 130 km/h nie wróżą wygody w trasie.
Napisano 13 luty 2019 - 10:42
Nie wiem czy mogę reklamować ale oprócz wyglądu autko fajne . Ja szukam Subaru Forestera III
http://forum.octavia...-s-kia-sportage
Napisano 13 luty 2019 - 20:46
stoi w Niemczech za 2250e
Napisano 13 luty 2019 - 20:58
Brat wędkarz-myśliwy jeździ takim starszym Suzukim. Powiem tak, jeździ to wszędzie, ale nie da się tym jeździć. Kilka-kilkanaście km od domu na polowanie, bliskie wędkowanie jest ok. jak dla niego. Tylko producent zapomniał dodać taką osłonę na szczękę, jaką mają bokserzy, albo przynajmniej kawałek łądnego wężyka gumowego. No i najlepiej najpierw robić badania kręgosłupa, czy kandydat nadaje się do prowadzenia auta. Nie dałbym rady dojechać tym na swoje odleglejsze łowiska, pomijając problem z ciągnięciem przyczepy z łodzią. Do tego namiot niezbędny, nie ma miejsca na spanie wewnątrz. Nie mówiąc o drugiej mojej wędkarskiej pasji, musiałbym ciągać solidną przyczepkę. Suma summarum, dzielne auto na nieodległe łowiska, z minimum sprzętu i bez komfortowej łodzi. Na takie okazje jest wymarzony.
..jakbym czytal o Daihatsu Rocky - miałem takie coś 25~30 lat temu ..motor 2,8 turbo, blokady..przeguby kulowe..wszędzie wjechał i wyjechal ..jak mu zapioles blokady to mogłeś równie dobrze wlec za sobą łódź lub kiosk - bez różnicy..ale w warunkach drogowych koszmar.....5 km i poronienie pewne
Napisano 16 luty 2019 - 09:51
Trafiła się okazja i skorzystałem.. i jest rybowóz
Napisano 16 luty 2019 - 12:30
Fajna ,,bryczka".
Napisano 16 luty 2019 - 14:34
Trafiła się okazja i skorzystałem.. i jest rybowóz
Napisano 16 luty 2019 - 16:48
Postaram się gdzieś obok zakrecićMam nadzieję że jutro się na jakąś wizję lokalną załapię.
Napisano 16 luty 2019 - 17:13
Ja wczoraj walczyłem w moim forku ze skorodowanymi przewodami paliwowymi. Jeden się rozszczelnił, za jednym zamachem ogarnąłem wszystkie trzy, po tej stronie zbiornika. Jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności awaria ta pojawiła się chwilę po wymianie zbiornika LPG. Ale to chyba nasz ostatni wspólny sezon, bo takich problemików będzie pewnie coraz więcej z racji wieku, przebiegu i stanu
Napisano 17 luty 2019 - 15:35
Obejrzany , obwąchany ,przejechany będzie pociecha .Postaram się gdzieś obok zakrecić
Taptalkniete z Galaxy s8
Napisano 17 luty 2019 - 21:34
Napisano 17 luty 2019 - 22:47
Napisano 17 luty 2019 - 23:00
A może jest na forum użytkownik Wranglera Rubicona albo Sahary w wersji pięciodrzwiowej?
Proszę o info na priv, chętnie bym poznał możliwości tego autka.
Napisano 18 luty 2019 - 06:41
Dizelek 2.8Jaki silnik masz w Cherokee ? Dieselek czy benzynka ?
Napisano 18 luty 2019 - 08:16
Napisano 18 luty 2019 - 08:25
Napisano 18 luty 2019 - 11:28
W sobotę przymierzałem się do Jimnego - niestety samochód dla singla lub max 2 osób. Z przodu fajnie miejsca dość nawet jak dla mnie, ale z tyłu już gorzej. Wędki na półkę za siedzeniami tylnymi się włoży, ale gorzej już z kołowrotkami już może być problem. Fajne auto - proste, z normalnym silnikiem, daje radę w mieście i przede wszystkim poza nim. Ale na dalsze wyprawy to już męka. Wygląd super - jak dla mnie miłośnika klasyków. A
Napisano 18 luty 2019 - 20:45
1 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych