Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

FILMY WĘDKARSKIE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6544 odpowiedzi w tym temacie

#5741 OFFLINE   JerryM

JerryM

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 234 postów
  • LokalizacjaBobolice
  • Imię:Jarek

Napisano 06 marzec 2021 - 16:46

Cały ten cykl robi się żenujący....

#5742 OFFLINE   BOB

BOB

SUM

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 10208 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Robert

Napisano 06 marzec 2021 - 16:54

Ten cyrk to kasa i aby "uatrakcyjnić" trzeba podbijać bębenek. Ktoś wymyślił taki tani myk a my zgodnie z założeniem mamy czekać z wywalonym jęzorem na kolejny odcinek. I chyba nie trafili w nasze gusty i wymagania ;)  :P  :D

#5743 OFFLINE   wujek

wujek

Ekspert

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 5884 postów
  • Imię:Jan
  • Nazwisko:Soroka

Napisano 06 marzec 2021 - 17:40

Seria jest niezła, łowienie w zimowych warunkach ma fajny klimat, choć przyznam że jest utrudnieniem dla wielu ekip. Do tej pory było ok ale to zagranie było słabe.

#5744 OFFLINE   golsyl

golsyl

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 726 postów
  • LokalizacjaStockholm
  • Imię:Michał

Napisano 06 marzec 2021 - 18:09

Fakt ,słabe ale to nie wina uczestników owych zawodów .

#5745 OFFLINE   MarCinFin

MarCinFin

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 846 postów
  • LokalizacjaTurku (FIN)
  • Imię:Marcin

Napisano 06 marzec 2021 - 18:16

A co wy szczupaka 126cm nigdy nie złapaliście, że nie wiecie jak wygląda I chcecie zobaczyć?
Teraz już nie mogę mądralować, że Lexena go big or go home, to zwykle pierdzenie po kolejnym przegranym reality show

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Użytkownik MarCinFin edytował ten post 06 marzec 2021 - 18:29

• croock i BOB lubią to

#5746 OFFLINE   BOB

BOB

SUM

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 10208 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 06 marzec 2021 - 18:26

Ja złowiłem 126 więc sie nie jaram. Ryba jak ryba... tylko duża :D  :D  :D

• Pasta i MarCinFin lubią to

#5747 OFFLINE   cast64

cast64

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 205 postów
  • LokalizacjaBiałogard
  • Imię:Wojciech

Napisano 06 marzec 2021 - 20:05

Pi...e te ich "filmy" to są zwykłe reklamówki.Wole oglądać naszych dobrych wędkarzy na naszych wodach,chociaż się czegoś dowiem.

#5748 OFFLINE   golsyl

golsyl

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 726 postów
  • LokalizacjaStockholm

Napisano 06 marzec 2021 - 20:28

Kolego cast64, to nie oglądaj. Nikogo nie obchodzi kogo pi........

#5749 OFFLINE   Robert Dorado

Robert Dorado

Zaawansowany

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 717 postów
  • LokalizacjaSwarzędz
  • Nazwisko:"kazik"

Napisano 06 marzec 2021 - 20:31

Oczywiście że reklama ale miło się to ogląda i jest się od kogo uczyć (montaż, zdjęcia...).

W zeszłym roku na targach rozmawiałem z Markusem i już wtedy nie byli zadowoleni z "formy reklamy" podzielenie godzinnego odcinka na 4-5 ekip to nie to samo co na 8, to połowa czasu mniej a kasa do zapłacenia ta sama. Udział w zeszłej edycji kosztował 15 tyś euro, myślę że dlatego widzimy łączone zespoły.

• golsyl i BOB lubią to

#5750 OFFLINE   golsyl

golsyl

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 726 postów
  • LokalizacjaStockholm

Napisano 06 marzec 2021 - 21:19

Hej ,a to nie było w 2019 w Elmii ? W zeszłym roku chyba nie było Sportfiskemassan i w tym też nie będzie niestety .Chyba ,że coś źle zrozumiałem . Ja oglądam ,bo Chłopaków z Jiggar poznałem osobiście i też w sklepie pełen profesjonalizm .Niestety ze wszystkimi nie dane mi było się poznać .bo ciężko przez tłum na targach się przebić .Także oglądam pogodzony ,że mają sponsorów ,jak same nazwy ekip mówią .

#5751 OFFLINE   wujek

wujek

Ekspert

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 5884 postów

Napisano 07 marzec 2021 - 11:44

Oczywiście że reklama ale miło się to ogląda i jest się od kogo uczyć (montaż, zdjęcia...).

W zeszłym roku na targach rozmawiałem z Markusem i już wtedy nie byli zadowoleni z "formy reklamy" podzielenie godzinnego odcinka na 4-5 ekip to nie to samo co na 8, to połowa czasu mniej a kasa do zapłacenia ta sama. Udział w zeszłej edycji kosztował 15 tyś euro, myślę że dlatego widzimy łączone zespoły.

A kto komu płaci, zespoły za udział czy zespołom? Bez reklam i lokowania produktu chyba ciężko byłoby to zrobić, ale mi one jakoś nie przeszkadzają. Filmy są bardzo dobrze zmontowane, nie ma co się oszukiwać. Naszym youtuberom jeszcze dużo brakuje :), ale Robert głowacice obejrzałem i jest coraz lepiej.

Użytkownik wujek edytował ten post 07 marzec 2021 - 11:47

#5752 OFFLINE   croock

croock

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 637 postów
  • LokalizacjaWroclaw

Napisano 07 marzec 2021 - 16:05

Czy mi się to zagranie podobało? Nie.

Natomiast z drugiej strony - zrobili niesamowity progres w poziomie realizacji pomiędzy poszczególnymi seriami. Progres wymaga eksperymentów, a te z kolei wiążą się z ryzykiem błędu.

Nie wieszałbym na nich psów. Spróbowali czegoś nowego i odbiór był taki sobie. Nie wpływa to jednak dla mnie na zajebistość całości.

Przydałby się chyba osobny wątek o F. vs J. 😉

Użytkownik croock edytował ten post 07 marzec 2021 - 16:06

#5753 OFFLINE   Robert Dorado

Robert Dorado

Zaawansowany

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 717 postów
  • LokalizacjaSwarzędz

Napisano 07 marzec 2021 - 16:24

Zespoły za udział. Organizacja takich "zawodów" to też nie małe koszty: sprzęt i ludzie. Przez "naszą przygodę" z Darkiem zdałem sobie sprawę ile to jest pracy, choćby ktoś co robi montaż musi przejrzeć  materiał z każdej kamery i to myślę że nie raz. Trzeba to zrobić dokładnie nie po łebkach bo można stracić jedno zdanie wypowiedziane a które zrobi robotę.  Latem na Rożnowie jedziemy z kolegami chcę spróbować takiej formuły dla nauki i raczej nie będzie to publiczne :)

Po przyniesieniu tego stojaka stałem rozebrany prawie do gaci (góra skóra, dół opuszczone spodnie :D) i się suszyłem przy ognisku aż dziw że mnie nic nie wzięło.

Użytkownik Robert Dorado edytował ten post 07 marzec 2021 - 16:40

• wujek lubi to

#5754 OFFLINE   wujek

wujek

Ekspert

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 5884 postów

Napisano 07 marzec 2021 - 16:55

Zespoły za udział. Organizacja takich "zawodów" to też nie małe koszty: sprzęt i ludzie. Przez "naszą przygodę" z Darkiem zdałem sobie sprawę ile to jest pracy, choćby ktoś co robi montaż musi przejrzeć  materiał z każdej kamery i to myślę że nie raz. Trzeba to zrobić dokładnie nie po łebkach bo można stracić jedno zdanie wypowiedziane a które zrobi robotę.  Latem na Rożnowie jedziemy z kolegami chcę spróbować takiej formuły dla nauki i raczej nie będzie to publiczne :)

Po przyniesieniu tego stojaka stałem rozebrany prawie do gaci (góra skóra, dół opuszczone spodnie :D) i się suszyłem przy ognisku aż dziw że mnie nic nie wzięło.

Wiem, jak sie ogląda to nie widać ile to pracy kosztuje, dopiero jak samemu zacznie się kręcić i montować człowiek się dowiaduje. Kiedyś myślałem że fajnie jak by Polacy wystąpili w jakiejś edycji. Przy takiej kasie raczej marne szanse żeby to nastąpiło. 

Użytkownik wujek edytował ten post 07 marzec 2021 - 16:59

#5755 OFFLINE   Robert Dorado

Robert Dorado

Zaawansowany

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 717 postów
  • LokalizacjaSwarzędz

Napisano 07 marzec 2021 - 17:12

Fox/Salmo się pojawił przy okoniach, może kiedyś pójdą w szczupaki.

Kiedyś liczyłem ile kosztowała by taka produkcja przy udziale 4 ekip, 2 operatorów, grafik i człowiek od montażu , promy (Szwecja bo u nas raczej słabo...), domki paliwo... wyszło 10 tyś zł na zespół

• wujek lubi to

#5756 OFFLINE   karkoszek

karkoszek

Zaawansowany

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPip
  • 1860 postów
  • LokalizacjaGryfino
  • Imię:Rafał
  • Nazwisko:Lures.pl

Napisano 07 marzec 2021 - 17:40

Fox/Salmo się pojawił przy okoniach, może kiedyś pójdą w szczupaki.
Kiedyś liczyłem ile kosztowała by taka produkcja przy udziale 4 ekip, 2 operatorów, grafik i człowiek od montażu , promy (Szwecja bo u nas raczej słabo...), domki paliwo... wyszło 10 tyś zł na zespół

Tanio Ci wyszło. Udział w tegorocznym, niedoszłym polskim pro game miał być duuuuzo droższy.
Co do udziału we FvJ to wiem o bilecie trochę tańszym, ale nieznacznie. Kolejka pewnie i tak jest długa...
Pontus nad jednym odcinkiem spędza około 80 godzin na montażu.

Użytkownik karkoszek edytował ten post 07 marzec 2021 - 17:41

• wujek i Robert Dorado lubią to

#5757 OFFLINE   wujek

wujek

Ekspert

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 5884 postów

Napisano 08 marzec 2021 - 09:23

Tanio Ci wyszło. Udział w tegorocznym, niedoszłym polskim pro game miał być duuuuzo droższy.
Co do udziału we FvJ to wiem o bilecie trochę tańszym, ale nieznacznie. Kolejka pewnie i tak jest długa...
Pontus nad jednym odcinkiem spędza około 80 godzin na montażu.

To musi mieć montaż nieźle ogarnięty jak zajmuje mu to tylko tyle czasu :)

#5758 OFFLINE   drag

drag

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1654 postów
  • LokalizacjaPolska
  • Imię:Andrzej

Napisano 08 marzec 2021 - 13:01

To musi mieć montaż nieźle ogarnięty jak zajmuje mu to tylko tyle czasu :)

Ja się na tym nie znam kompletnie ale Pontus to Kanalgratis,tak?Jeśli tak,to doświadczenie jest i to przecież spore.Trudno im od strony montażowej coś zarzucić.

#5759 OFFLINE   Gadget

Gadget

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 723 postów
  • LokalizacjaRumia

Napisano 09 marzec 2021 - 13:02

#5760 OFFLINE   Gadget

Gadget

Zaawansowany

• +Forumowicze