FILMY WĘDKARSKIE
#5801 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2021 - 13:41
- XKRZYSIEK100 lubi to
#5802 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2021 - 17:32
10 rzek i 1800 kilometrów pontonem- i wszystko wspaniałe: przyroda, żona, rybałka i przygoda:
przepiékna wyprawa ,piékne krajobrazy ,sliczna kobieta i super psiak .Czegoz wiécej chciec od zycia .Zazdroszczé .
#5803 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2021 - 20:55
- popper, golsyl, zorro69 i 1 inna osoba lubią to
#5804 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2021 - 10:28
Pomóżmy Szczupakom
- wujek i Damiano lubią to
#5805 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2021 - 19:05
Bum... Drugi odcinek, możecie atakować polskimi komentarzami, bo mają zwracać uwagę na wskazówki od polskiej braci wędkarskiej
Użytkownik PawlusSidewinder edytował ten post 06 kwiecień 2021 - 19:06
- doktorek, hm62, BOB i 4 innych osób lubią to
#5806 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2021 - 19:19
Boczny trok i kijki do 5 g?? Wezmą pod uwagę? hahahaha
#5807 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2021 - 19:24
Boczny trok i kijki do 5 g?? Wezmą pod uwagę? hahahaha
A ktoś tak łowi poważne okonie?... To współczuję
- adis, JerryM i eRKa lubią to
#5808 OFFLINE
Napisano 07 kwiecień 2021 - 19:03
Zapraszam do obejrzenia kolejnej mojej produkcji...Klenie zaczynają już ładnie gryzć i nawet udało mi się już zmontować kolejny film z nimi...
- tpe, maniak, gulf i 5 innych osób lubią to
#5809 Guest_Z WĘDKARSKIEGO PUDEŁKA_*
Napisano 09 kwiecień 2021 - 20:29
Ahoj! W ramach realizacji postanowienia noworocznego, jak również w ramach prezentu od siebie i dla siebie z okazji trzydziestych urodzin oraz jubileuszu dwudziestolecia mojego wędkarstwa startuję z własnym kanałem na YouTube. Wśród pojawiających się treści już niebawem znajdziecie relacje z wypraw nad wodę, recenzje, testy i porównania sprzętu, filmy instruktażowe, przybliżające nowoczesne metody spinningowe oraz materiały przedstawiające niebanalnych wędkarzy.
Dosłownie przed chwilą miała miejsce premiera pierwszej relacji z wczesnowiosennego wypadu nad wodę. Serdecznie zapraszam do oglądania, subskrybowania, komentowania i udostępniania.
Dla wszystkich Koleżanek i Kolegów Wędkarzy serdeczne pozdrowienia: połamania kija!
#5810 OFFLINE
Napisano 10 kwiecień 2021 - 18:48
Nie wiem o co chodzi ale to przegięcie :-)
Ten sam trend od kilku lat przyjął się w PL ...
Jestem pewien , że takie nawyki i akurat w tym okresie doprowadzają do "zabijania" odruchu tarła tych ryb oraz jest najlepszym sposobem na niszczenie gniazd ...
dlaczego ...
... ano dla tego , że znaczna część ryb złowionych już nie wraca do swoich gniazd , a te z powodu braku ochrony ich są skazane na zagładę ...
Latami obserwowałem na Wiśle (kanały, dopływy ...itd) to zjawisko ... teraz między innymi właśnie mamy tego nieprzemyślanego postepowania skutki ...
brak ryb z naturalnego rozrodu ... a tak naprawdę to brak ryb ...
- eRKa lubi to
#5811 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2021 - 10:47
Ahoj! W ramach realizacji postanowienia noworocznego, jak również w ramach prezentu od siebie i dla siebie z okazji trzydziestych urodzin oraz jubileuszu dwudziestolecia mojego wędkarstwa startuję z własnym kanałem na YouTube. Wśród pojawiających się treści już niebawem znajdziecie relacje z wypraw nad wodę, recenzje, testy i porównania sprzętu, filmy instruktażowe, przybliżające nowoczesne metody spinningowe oraz materiały przedstawiające niebanalnych wędkarzy.
Dosłownie przed chwilą miała miejsce premiera pierwszej relacji z wczesnowiosennego wypadu nad wodę. Serdecznie zapraszam do oglądania, subskrybowania, komentowania i udostępniania.
Dla wszystkich Koleżanek i Kolegów Wędkarzy serdeczne pozdrowienia: połamania kija!
Powodzenia Kolego.
#5812 OFFLINE
Napisano 11 kwiecień 2021 - 20:25
Ten sam trend od kilku lat przyjął się w PL ...
Jestem pewien , że takie nawyki i akurat w tym okresie doprowadzają do "zabijania" odruchu tarła tych ryb oraz jest najlepszym sposobem na niszczenie gniazd ...
dlaczego ...
... ano dla tego , że znaczna część ryb złowionych już nie wraca do swoich gniazd , a te z powodu braku ochrony ich są skazane na zagładę ...
Latami obserwowałem na Wiśle (kanały, dopływy ...itd) to zjawisko ... teraz między innymi właśnie mamy tego nieprzemyślanego postepowania skutki ...
brak ryb z naturalnego rozrodu ... a tak naprawdę to brak ryb ...
Od kilku to jest na yt, dziesiąt "w realu"
#5813 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2021 - 17:38
zgadzam się , że to trwa dłużej .... ale chodziło Mi o to , żeby się przy tym jeszcze "lansować" ... na szklanym ekraniku ...
#5814 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2021 - 17:40
Kolejny wypad na klenie zaliczony.Zapraszam do obejrzenia.
- maniak lubi to
#5815 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2021 - 20:11
zgadzam się , że to trwa dłużej .... ale chodziło Mi o to , żeby się przy tym jeszcze "lansować" ... na szklanym ekraniku ...
Porównujemy sytuację z Francji (chyba) do tego co mamy u siebie, patrzymy z perspektywy ochrony każdej ryby bo ich nie mamy. Nie wiem co robimy źle, "zachód" ma to gdzieś, ma ryby a my ból dupy...
tak ogólnie,( nic do Ciebie, żebyś sobie nie pomyślał) chyba pogoda taka...
Użytkownik Robert Dorado edytował ten post 12 kwiecień 2021 - 20:13
- BOB lubi to
#5816 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2021 - 20:29
... jeszcze nie tak dawno my też mieliśmy ryby (Ja to doskonale pamiętam) ... a przez "swoją głupotę" mamy teraz ból dupy ... popatrz jak , to szybko potrafi się zmienić ...
... na zachodzie łowienia ryb , zbierania grzybów nie traktuje się jako "sportu narodowego" ; nie wspominając o nieporównywalnej do naszej ilości wody oraz paru jeszcze innych czynnikach ...
(żeby nie było i piszę tylko ogólnie) nie mam nic do tych ze szklanego ekraniku pod warunkiem , że robi się to z głową - czyli nie szkodząc rybom ni ich środowisku i nie przedkłada się w tym wszystkim ponad wszystko KASY !!!
Użytkownik miramar69 edytował ten post 12 kwiecień 2021 - 20:59
- Damiano lubi to
#5817 OFFLINE
Napisano 12 kwiecień 2021 - 23:04
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
#5818 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2021 - 04:37
... a moze za parę lat znowu będziemy mieli ryby , a nie ból du....
#5819 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2021 - 19:03
Przepiękne ryby połowili... Film z polskimi napisami...
- nalewator, hm62, BOB i 1 inna osoba lubią to
#5820 OFFLINE
Napisano 13 kwiecień 2021 - 20:20
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
- nalewator, Novis, kemot11 i 3 innych osób lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych