#221 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2012 - 09:54
#222 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2012 - 10:16
Moim zdaniem to, łagodnie mówiąc chamskie, trolowanie @tench77.
Najgorsze, że syf zostaje.
#223 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2012 - 16:24
Pozdrawiam
Grzesiek
#224 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2012 - 20:03
Załączone pliki
#225 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2012 - 20:06
#226 OFFLINE
Napisano 08 wrzesień 2012 - 20:24
Bez przesady... Zamówienia realizuję na przyzwoitym korku, a raczej w przyzwoitej cenie, jak na fakt, że zazwyczaj nie wymaga szpachli (albo tylko minimalnej jej ilości) po wytoczeniu rękojeści.Kamil dysponuje prawdopodobnie najlepszym w całej Polsce, w szczegóły wchodzić nie będę
Jeśli klient zamówi flor, a więc jeszcze lepszy, to też na nim działam, ale wiadomo, że jest droższy i to przynajmniej dwukrotnie.
#227 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2012 - 14:46
Dokładam swoje 3 grosze do relacji zadowolonych klientów. Robiłem u Kamila 2 kije. Jeden w piance, drugi w korku. Oba wykonane idealnie, do tego szybko i w naprawdę rozsądnej cenie. Zdjęcia travela, którego Kamil mi ukręcił są w wątku kilka stron wcześniej. Kleniówka na blanku MHX w tym sezonie zaliczyła już kilka klusek okołopięćdziesiąt i jestem z niej meeega zadowolony.
Następne kije, jak przyjdzie na nie czas, też zlecę Kamilowi. Nie rozumiem tych relacji z 2 ręki, nie popartych solidnymi dowodami.
#228 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2012 - 19:05
Jednak takie zachowanie użytkownika @tench77 nie jest niczym nadzwyczajnym w Naszym kraju przepełnionego nienawiścią do drugiego człowieka. Od kilku lat można zobaczyć taki trend, który ukazuje Nam wzrost chamstwa, buractwa, pieniactwa i zamordyzmu.
Takie zachowanie jest skandaliczne bo pokazuje że mimo braku dowodów można kogoś obrażać czy tworzyć opinie niezgodne z prawdą lub faktami. Wystarczyło przedstawić jasny dowód i byłaby sprawa rozwiązana a tak wszystko pozostaje w domysłach i pozostawia wiele kwestii nie rozwiązanych. Kamil mógłby zażądać od @tench77 przeprosin, zadość uczynienia na drodze sądowej i prawdopodobnie by wygrał bez problemu.
Jednak pokazał wyjątkową cierpliwość i męskość.
Istnieje pewna teoria w marketingu która mówi że jedna negatywna opinia działa mocniej jak 2 lub więcej pozytywne. Wyrobiona przez Kamila pozytywna opinia wynikająca z umiejętności oraz tego że miły z Niego człowiek powoduje zazdrość u innych RB czy użytkowników którzy chcieli by osiągnąć podobny poziom.
#229 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2012 - 12:31
stan umyslu niektorych naszych rodakow...Zaliczylem kiedys w Szczecinie z pewna kobita cmok autkami wina do roztrzygniecia straty smiech na sali,nie istotne a ze Pani jechala ladnym samochodem a ja poczciwum starym eskortem zmieszala mnie z blotem przy wszystkich swiatkach zdarzenia.
W kasze nie daje sobie dmuchac ale wtedy mnie zatkalo,ze nie mialem na czym pisac a sprawe trza zalagodzic podaje jej w razie W nr tel ktory akurat zdechl oczywiscie zero zaufania z jej strony i awantura dalej na calego,lukam do forda jest torebka mojej milej, wyciagam z niej wizytowke Natki daje BABIE a ona nagle milknie
#230 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2012 - 18:00
#231 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2012 - 18:59
Ciesz się że liścia nie zaliczyłeśNo kobitki to są w Polsce waleczne.Mi swego czasu wjechały rowerami na podwórko że autem nie szło się wydostać.Starałem się być grzeczny i uprzejmy[ci co mnie znają pewnie teraz ryczą ze śmiechu] ale na serio grzecznie było z mojej strony a jedna mi na to-coś nie na rączkę!? no normalnie stałem jak wryty i nie wierzyłem w to co słyszę.Baby po 6dych albo lepiej!!!
#232 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2012 - 19:11
#233 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2012 - 19:14
Jakby miała mniej to dupsko pałą zlać .No tak barkami ruszyła jak by się chciała tłuc i co zrobisz-oddać trochę głupio.
#234 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2012 - 19:18
No tak barkami ruszyła jak by się chciała tłuc i co zrobisz-oddać trochę głupio.
[/quote]
Jakby miała mniej to dupsko pałą zlać .
[/quote]
No nie pomyślałem w sumie była zadbana
#235 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2012 - 19:28
No tak barkami ruszyła jak by się chciała tłuc i co zrobisz-oddać trochę głupio.
[/quote]
Jakby miała mniej to dupsko pałą zlać .
[/quote]
No nie pomyślałem w sumie była zadbana
[/quote]
To już wiesz następnym razem co robić .
#236 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2012 - 19:40
#237 OFFLINE
Napisano 13 wrzesień 2012 - 13:20
Dlaczego?
Ano dlatego, że dzisiaj otrzymałem od Kamila wędkę po przeróbce.
Daiwa Samurai-S 244cm (pstrągowa legenda z dawnych lat), w wersji KS, zyskała na dynamice oraz w znacznym stopniu na akcji i ugięciu.
Kijek jest wyraźnie lżejszy, w subiektywnym odczuciu trzymającego a ugięcie uzyskało piękną, równomierna linię.
Jakość wykonania –dla mnie pierwyj sort.
Przy okazji blank stracił nieco lakieru poprzez brutalne oskórowanie. Kamil zostawił lakier fabryczny jedynie w miejscach strategicznych (miejsca nalepek) .
No i czas. 03 (dzień wysłania) - 13.09 (dzień odebrania)/ Tempo zawrotne zaiste.
Niech sobie, co poniektórzy, wypisują bzdety na temat pracy Kamila.
Już wiem swoje i.....dziękuję Kamilu
No i jakby coś na potwierdzenie:
http://imageshack.us/g/69/454em.jpg/
#238 OFFLINE
Napisano 13 wrzesień 2012 - 18:59
#239 OFFLINE
Napisano 31 grudzień 2012 - 00:35
Użytkownik mdziam_78 edytował ten post 31 grudzień 2012 - 00:36
#240 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2013 - 17:20
Dzisiaj kuriera witałem z bardzo mieszanymi uczuciami. Dlaczego? Otóż do końca nie wiedziałem, co zawiera przesyłka.
Ogólne założenie było takie, pozwolę sobie zacytować:
Lekki kijek pod okonia. Głównie pod gumki 2-7g+ mannsik 6(ripper). Długość od 190-250 cm (łódka). Lepiej coś, w okolicy powiedzmy 2,30m.Jeśli długoś do 7'0" - może by jednoskład. Wersja maksymalnie oszczędnościowa, bo okonie z łodzi, to wypad raz w sezonie, na 5-7 dni września.
Kamil przeczytał i dość długo nie odpowiadał. W końcu padła odpowiedź:
MHX ma taki blank S871-2 (2,2 m w 2 cz.), moim zdaniem rewelacja.......... Teraz........................................... mogę udziergać dość szybko.
Przyklasnąłem krótko. Nawet coś tam wspomniałem, o przelotkach i korkowej rękojeści ale później, zdałem się w pełni, na inwencję Kamila. Nie zawiódł.
Co "udziergał", jest na fotkach. Ja jestem zachwycony.
Kamilu dziękuję
Załączone pliki
Użytkownik popper edytował ten post 30 styczeń 2013 - 17:35
- Bednar14 i TomekSudety lubią to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: autorski-rb
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
łatwiejsze niż rzucenie papierosów?Napisany przez versicolor , 02 mar 2019 rodbuidling, blaas, autorski-rb |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Moja choroba.. czyli kręcenie PlimasaNapisany przez Plimas , 30 paź 2018 autorski-rb |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Maniek i jego patykiNapisany przez ManiekL-ski , 06 paź 2018 autorski-rb |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →