@korektor98 niedługo będzie u Ciebie killerek v2. Jest pomalowany, czeka na oczy i lakier. Niestety partia 200 oczu, którą robiłem na targi się "zepsuła" i muszę je zrobić od nowa. Ehh Napisz mi jeszcze proszę adres na priv w naszej rozmowie, będzie mi łatwiej wysłać
Super zorganizowałeś sobie stanowisko, nic dziwnego, że ludzie walili drzwiami i oknami
Pride nic super nie zorganizowałem. Było tak sobie. W pierwszy dzień nie zdążyłem się nawet dobrze rozłożyć bo za szybko wpuścili ludzi hehe. Do kolejnych targów już się przygotuję jak należy. W zasadzie już powoli zacząłem.
A teraz wiadomość od forumowego kolegi, którą otrzymałem meilem ostatniej niedzieli:
Cześć Maciej,
mam pytanie, ten nowy szczupak to puller? Ile waży? Pływa czy tonie?
Super jest też ta łamana płoć. Masz może filmik z jej pracą? Czy ciężka jest? Bardziej jest do trola czy do łowienia z reki?
Czy jak bym zamówił te przynęty to doszłyby przed majem?
Przekonałem się do Piranii w trolu
. Koniec grudnia, cały dzień na jeziorze i ani brania. Mówie sobie dam jej szanse. Zapiałem ją i prowadziłem w bardzo, bardzo wolnym trolu. Przez pół godziny wyjechały ryby ~95, ~90 i ~75. Przyszedł wieczór i się zwinałem.
Jest czad!
Pozdrawiam,
Robert
Robert jest wielkim fanem Troutów bo na nie połowił metrówek w PL a teraz widzę, że przekonał się do Piranii.
Takie informacje motywują mnie do dalszej pracy!
Pozdr
M