zdobycie władzy za cenę swoich ideałów - gratuluję
obawiam się, że kampania w UK była tak zakłamana i agresywna, że może się dostać po łbie po równości, choć mam nadzieję, że się mylę oczywiście
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 24 czerwiec 2016 - 22:30
zdobycie władzy za cenę swoich ideałów - gratuluję
obawiam się, że kampania w UK była tak zakłamana i agresywna, że może się dostać po łbie po równości, choć mam nadzieję, że się mylę oczywiście
Napisano 24 czerwiec 2016 - 22:40
Jest tez szansa ze UK wynegocjuje dobry "deal" z USA a to oznacza tansze, tak uwielbiane, St Croix
A to jakim cudem ? Z perspektywy mojej czyli polskiej ?
Napisano 24 czerwiec 2016 - 23:01
Jakby ktoś nie wiedział, to sprawy wędkarskie(rybackie o wiele bardziej) też były poruszane wokół tego referendum.
Napisano 24 czerwiec 2016 - 23:04
A ja gratuluje Anglikom. Byli madzrzejsi niz zakladalem. Bardzo sie pomylilem (to dobrze). Teraz czas na moje kochane Stany. W listopadzie przyjdzie czas i na nas.
Napisano 24 czerwiec 2016 - 23:19
mysle ze nie tylko Anglicy chca wielkich zmian i mam nadzieje ze to badziewie sie juz konczy,czego zycze wszystkim
Napisano 24 czerwiec 2016 - 23:41
Pełno dywagacji i nic więcej. Mieszkam w UK od czasów kiedy potrzebowaliśmy wiz i pozwoleń a założenie konta w banku graniczyło z cudem. Pamiętam jak oficerowie Home Office potrafili sprawdzać wizy po niedzielnej mszy w kościele na Londyńskim Hammersmith. Gorzej nie będzie. Wybór Brytyjczyków niczego nie zmienia co najwyżej daje większą kontrolę nad emigracją i handlem, Norwegia, Szwajcaria, Islandia pokazały palec unii zanim do niej przystąpiły i jakoś nie głodują. Grenlandii też wróżono rychły koniec kiedy postanowili wypiąć się na UE i żyją i mają się dobrze. Największy ból dupy to ma makrela i rudy są do odstrzału reszta sobie poradzi.
Użytkownik albercik2 edytował ten post 24 czerwiec 2016 - 23:42
Napisano 24 czerwiec 2016 - 23:45
Norwegia, Szwajcaria, Islandia - super przykład, a my kartofle będziemy sprzedawać chyba
Napisano 24 czerwiec 2016 - 23:57
Norwegia, Szwajcaria, Islandia - super przykład, a my kartofle będziemy sprzedawać chyba
u nas polytykery nie przestana w koncu krasc,reszta sie ulozy
Napisano 24 czerwiec 2016 - 23:58
zresztą ja już kończę, bo sam się wpuściłem w to, czego zawsze nie lubiłem na wszelkich forach i byłem ich przeciwnikiem, czyli płytkie przerzucanie się pseudo argumentami / hasłami formułowanymi w dwóch trzech zdaniach
Napisano 25 czerwiec 2016 - 00:12
Napisano 25 czerwiec 2016 - 00:23
wciagnac w struktury,wydoic,przezuc i wy...c,mozna w trzech zdaniach?
Napisano 25 czerwiec 2016 - 00:47
Napisano 25 czerwiec 2016 - 01:03
Niestety widzę że poziom dyskusji bardzo się obniżył - chyba już Was zmęczył ten temat.
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych