Panowie a gdzie wam po obcych landach się szlajać, nie można gdzieś bliżej. Ja mam znacznie bliższe miejscowości do odwiedzenia np. Gnoino
koło Pułtuska, świder naostrzony tylko jeszcze troszkę mrozu i ziu.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 07 grudzień 2016 - 22:49
Panowie a gdzie wam po obcych landach się szlajać, nie można gdzieś bliżej. Ja mam znacznie bliższe miejscowości do odwiedzenia np. Gnoino
koło Pułtuska, świder naostrzony tylko jeszcze troszkę mrozu i ziu.
Napisano 08 grudzień 2016 - 06:37
Właśnie o ten mróz chodzi, niestety u nas szukać go ze świecą.
Napisano 21 grudzień 2016 - 20:28
Ciepełka życzę wewnętrznego, radości, uśmiechu najlepiej przy holu potwora, oraz zdrowia zdrowia i jeszcze raz pieniędzy, z całego serca
Byniek życzy.
Napisano 21 grudzień 2016 - 21:07
Zapomniałeś że życzenia to się w Wigilię składa ?
PS. wzajemnie najlepszego !
Napisano 21 grudzień 2016 - 21:44
...a Wigilia w tym roku to kiedy wypada? eeee ???
Lepiej wcześniej niż zapomnieć w ogóle
Napisano 22 grudzień 2016 - 06:45
Robert, widzę że przypomniał Ci się gen. mgr doc. Zenon Zambik, a golonkę już kupiłeś?
Wszystkim życzę zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, żeby w przyszłym roku złowić taaaaaaaką rybę
Napisano 22 grudzień 2016 - 08:21
... oczywiście! Tradycyjna Wigilijna goloneczka już jest zapeklowana Z powodu rosnącego poziomu cholesterolu wybierałem taka mniej obtłuszczoną
Napisano 22 grudzień 2016 - 08:42
podmoskownyjee wiieeeczieeeraaaaa
Napisano 22 grudzień 2016 - 09:28
Ja mimo przebytego zawału mam cholesterol i cukier w normie, więc nie muszę odmawiać sobie tłustej "goloneczki w piwie".
Zresztą wszystko w normie. Ostatnio kardiolog stwierdził, że takie wyniki chciałby mieć każdy 40-latek a nie prawie 70-latek.
Martwię się, bo podobno przed śmiercią każdemu się poprawia...
Użytkownik Alexspin edytował ten post 22 grudzień 2016 - 09:30
Napisano 22 grudzień 2016 - 09:54
Już miałem klepnąć "lubię to" ale po przeczytaniu ostatniego zdania ...wyszło by jakoś głupio
Napisano 22 grudzień 2016 - 12:33
Przepraszam a kto to kardiolog, na jaką wędkę łowi???
Napisano 22 grudzień 2016 - 12:34
Nie życzę Ci zapoznania się z tym "wędkarzem"...
Napisano 22 grudzień 2016 - 13:19
Przepraszam a kto to kardiolog, na jaką wędkę łowi???
No jak to kto, wystarczy zajrzeć do działu Fly fishing, co prawda kardiochirurg nie kardiolog ale to blisko
Napisano 22 grudzień 2016 - 15:49
Kardiochirurg używa linki marki "Catgut"
Napisano 22 grudzień 2016 - 21:24
... oczywiście! Tradycyjna Wigilijna goloneczka już jest zapeklowana Z powodu rosnącego poziomu cholesterolu wybierałem taka mniej obtłuszczoną
Tradycja , nie jedno ma imię.
Kiedyś jakiś sprzedawca się zagalopował i wystawił na sprzedaż towar "Wieprzowina koszerna" .
Napisano 22 grudzień 2016 - 22:13
Cześć tetrycy! Mimo, iż zostałem dziadkiem, jeszcze długo do Waszego Klubu nie wstąpię.
Napisano 22 grudzień 2016 - 22:32
Ty dziadku, nawet nie wiesz, że już cię zapisałem
Napisano 22 grudzień 2016 - 23:20
Robercik ! na Żarnowcu to nie podejrzewałem że do takich klubów należysz , (już nie wspomne o naszych żonach) jakoś cie nie widze w tym klubie
Napisano 23 grudzień 2016 - 06:48
Cześć tetrycy! Mimo, iż zostałem dziadkiem, jeszcze długo do Waszego Klubu nie wstąpię.
Ty dziadku, nawet nie wiesz, że już cię zapisałem
Piotrze i masz "przesrane" - przyznałeś się do "dziadostwa" to teraz będziesz musiał postawić, a ja mam dość pokaźną pojemność...
Napisano 23 grudzień 2016 - 07:33
Już miałem klepnąć "lubię to" ale po przeczytaniu ostatniego zdania ...wyszło by jakoś głupio
Ja klepnąłem bo jak u Alexa...13 lat po zawale a cholesterol jak u poborowego...ale może rzeczywiście to.... pod koniec się tak poprawia
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych