Ta dam.. Lans i autoreklama..
I chyba tylko ..... Morfeusza z czerwoną pigułką tam nie znalazłem.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 18 lipiec 2015 - 10:47
Ta dam.. Lans i autoreklama..
I chyba tylko ..... Morfeusza z czerwoną pigułką tam nie znalazłem.
Napisano 18 lipiec 2015 - 16:08
Musze przyznac, ze jerkbait.pl obrzydzil mi spining, takie lowienie zaczynalo mi sie coraz gorzej kojarzyc, wedki Mistrzow wszelkich, przynety jakies ponoc tez mistrzowskie, wsio mistrzowskie. P....le, lowie na muche, kazdy moj kreciolek przezyje stelke millenium z podwojna korbka i gleboka szpula, muchy sam se ukrece, a co potrafie, wedek jeszcze pare dokupie bo jakies braki sa
Do reszty się nie odnoszę....bo mówisz to nie po raz pierwszy, ja się z tym co prawda nie do końca zgadzam, ale szanuje odmienne zdanie,- chyba.
Nie sądziłem, że czytanie jb robi na tobie takie wrażenie, ale skoro tak, to do cytowanego tekstu napiszę,- nie zapisuj się broń Boże na muchowe forum bo po dyskusjach o ilości nóżek w miejscu przeznaczonym na stelle będziesz już tylko mógł zostać grunciarzem
Napisano 18 lipiec 2015 - 17:05
A mnie wciąż cieszą dobre wędki , które wciąż nowe i wciąż lepsze sam sobie składam Jak sobie przypomnę moją starą Alfę Shakespeare'a, porównam z ostatnio złożonym Imperialem, łamańce jakie wyprawiałem , żeby sięgnąć trudnego bolenia - muchą z gołebiego piórka na dt - jednak widzę różnicę..
Napisano 20 lipiec 2015 - 12:56
Witam,
Najwazniejsze, ze w Mecce swiatowego rod-buildingu ( czyli Lublinie badz Gdansku, zgaduje, ale gdzie indziej) powiedzieli, ze St Croix jest 15 lat za Phenixem. Zakladam, ze maja obcykana pelna oferte st Croix. Mi nic wiecej nie potrzeba, albo traktujemy sie powaznie albo jak idiotow...
Pozdrawiam,
Bitrut
Napisano 20 lipiec 2015 - 13:15
.
Witam,
Najwazniejsze, ze w Mecce swiatowego rod-buildingu ( czyli Lublinie badz Gdansku, zgaduje, ale gdzie indziej) powiedzieli, ze St Croix jest 15 lat za Phenixem. Zakladam, ze maja obcykana pelna oferte st Croix. Mi nic wiecej nie potrzeba, albo traktujemy sie powaznie albo jak idiotow...
Pozdrawiam,
Bitrut
Mają pewnie rację, StCroix to chłam podobny jak jaxon i mikado .
Michał spoko, nie denerwuj się, marketing ponad wszystko
Napisano 20 lipiec 2015 - 16:23
.
Mają pewnie rację, StCroix to chłam podobny jak jaxon i mikado .
Michał spoko, nie denerwuj się, marketing ponad wszystko
Qrna. Jaki badziew mam za szafą . Nawet jednego STC, nie mówiąc o tych, co to z popiołów
Napisano 20 lipiec 2015 - 16:45
Qrna ....... muszę wymieniać prawie wszystkie kije ..... u mnie same STC
Napisano 20 lipiec 2015 - 16:46
.
Użytkownik popper edytował ten post 21 lipiec 2015 - 18:09
Napisano 20 lipiec 2015 - 16:58
Qrna ....... muszę wymieniać prawie wszystkie kije ..... u mnie same STC
Kup se Pan Phenixy i bedziesz 15 lat do przodu Pan Chang wielkie talenta miec, cyknac od tak sobie najlepsze blanki na swiecie, no ploblem, tloche sie lamac ale one jak bolidy Fellali, wyscigowki, drogie musza byc, drozsze w polskiej dystrybucji od najlepszych konstrukcji Garego Loomisa ale na pewno lepsze, wielu znajdziecie, co sie beda klocic, ze Kia lepsza niz BMW czy Mercedes a jak jeszcze drozsza to juz potrzeba marketingu wielkiego by sprzedac stad mamy owe 15 lat, nie podparte niczym, ot tak z d..y strzelone. Na niektorych dziala pewnie bo sie pojawia ich duzo na rynku wtornym
Napisano 20 lipiec 2015 - 17:15
Wiktor, a kupiłbyś w detalu?
Pytanie bez jadu i podtekstu. Bo wiadomo, ktoś na forum sprzedaje tanio to pójdę wylookać w sklepie
No offence.
Jak szukalem wedek to kupowalem najtaniej jak sie da. Te ktore zostaly "zatwierdzone" do dalszego uzytkowania zostaly zbudowane od podstaw w pracowniach w/g moich upodoban. Czesto wychodzily taniej niz oryginalnie zbrojone a byly na lepszych komponentach.
Napisano 20 lipiec 2015 - 17:16
Napisano 20 lipiec 2015 - 18:31
Przypominam, że jest to wątek o wędkach StC!
Szczególnie, że poruszane tutaj wątki poboczne były już kilkukrotnie podnoszone w innych tematach i nie widzę sensu ich wałkowania także tutaj.
Napisano 20 lipiec 2015 - 22:00
Napisano 20 lipiec 2015 - 22:58
Napisano 21 lipiec 2015 - 05:09
..albo ryby nie "bierom" :] ( za dużo czasu przed kompem??)
Co do wędek ST.Croix,gdybym miał zabrać jedną wędkę na bezludną wyspę ( na Odrze ) ...wziąłbym scv 8'6 12lb
Patryk, czyli najbardziej uniwersalny chłam .
Napisano 21 lipiec 2015 - 06:09
Co do wędek ST.Croix,gdybym miał zabrać jedną wędkę na bezludną wyspę ( na Odrze ) ...wziąłbym scv 8'6 12lb
A bardzo się ona różni od 9'?
Napisano 21 lipiec 2015 - 06:30
Napisano 21 lipiec 2015 - 06:54
Użytkownik Hvast edytował ten post 21 lipiec 2015 - 07:22
Napisano 21 lipiec 2015 - 19:07
A bardzo się ona różni od 9'?
..troszkę tak, z racji długości. Tyle że ja mam customa, który wyraźnie przyspieszył szczytem z racji lżejszego zbrojenia...
Napisano 21 lipiec 2015 - 19:20
z racji odmiennosci lowisk moj jedyny skarb to LXS76MF2
ale "dam glowe" ze na Odrze tez da rade
Moze niebawem bedzie okazja sprawdzic
Użytkownik Wiktor edytował ten post 21 lipiec 2015 - 19:21
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych