Wędki St. Croix
Napisano 16 marzec 2025 - 21:21
- Darek_W lubi to
Napisano 17 marzec 2025 - 05:36
Qh_, on 16 Mar 2025 - 18:17, said:
Powody są zazwyczaj nawet dwa:
- odpowiedź jest stronę albo kilka wcześniej
- coś odpowiesz i od razu ktoś Ci wytknie głupotę słów Twoich
Na szczęście na drugie jest sposób wciskasz "ignoruj" i świat zmienia się na lepsze
Ale najgorzej jak coś zażartujesz ... nawet wklejeniealbo
nie pomaga.
Marcin nie bierz tego do sibie, albo wlasciwie weź.
Masz absolutną racje, ze odpowiedź najczęściej jest kilka, kilkanaście, lub kilkadziesiąt stron wyżej.
Wytknąłem Ci nie głupotę, absolutnie, tylko to, ze piszesz chłopu o czymś zupełnie innym niż on szuka. I miedzy innym przez to odpowiedzi trzeba szukać milion stron wcześniej - bo czasami sie pisze, żeby pisać.
Peace z usmieszkiem

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- Jake 6 i Rebel64 lubią to
Napisano 26 marzec 2025 - 22:44
Czy może coś innego? Nie szarpie jerków praktycznie z nadgarstka, zależy mi na dość długim dolniku - bo wygodniej mi się łowi.
Napisano dziś, 12:37
Kaczuszka, on 26 Mar 2025 - 21:44, said:
LTPC213XHXFLTPC223HFPanowie, który pod łowienie od 40-50g do 120g. 95% czasu jerki.
Czy może coś innego? Nie szarpie jerków praktycznie z nadgarstka, zależy mi na dość długim dolniku - bo wygodniej mi się łowi.
Skoro jesteś z Warszawy to chyba najlepiej będzie jak podjedziesz do chłopaków z Corony i sam pomacasz i ocenisz. Nie wiem też czy oni jakiegoś filmiku o tym modelu, o który pytasz nie nakręcili.
Te kije raczej mało popularne są, tzn nie sądzę, żeby na Jerku zbyt wielu użytkowników miało z nimi do czynienia.
Ja osobiście mam LTPC259XHF2 ale on się do jerków nadaje tak jak ja do precyzyjnych prac - czyli wcale
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
2 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
-
strumien, kruz