Sumy 2011
#501 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 12:51
#502 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 12:56
#503 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 12:56
Jak zwykle Piotrek przesadziłeś. Nie mam słów na opisanie tego co ty wyrabiasz. Podpisz najpierw kontrakt i później mów na co bo sprzedaż to na bank wzrośnie jak powiesz. Nie będziesz musiał w trasy jeździć. Tylko łowić...
dobre!
#504 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 12:58
niedźwiecki, doczytałem, że w pudełkach masz jakies 500 woblerów ... trochę sporo i pewnie nie wszystkie na wyprawę zabierasz. Jakbyś miał wybrać z nich 3-5 sztuk (więcej?), to które Twoim zdaniem złowiły najwięcej ryb?
Koń, jaki jest, każdy widzi. Sumowych woblerów jest bez liku: Alaska, Lake, DT14/16/20, TD, Big S, Manns, Boxer, Hornet, Sub Wart, Wiggle Wart, i wiele innych, w tym uniwersalnych (choćby Invader, Perch, Shad Rap). I nie wszystkie zapewne będą dobre wszędzie… Myślę, że takie sukcesy są wynikiem szerzej pojętego know how niż tylko umiejętności doboru przynęty
#505 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 13:05
#506 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 14:52
niedźwiecki, doczytałem, że w pudełkach masz jakies 500 woblerów ... trochę sporo i pewnie nie wszystkie na wyprawę zabierasz. Jakbyś miał wybrać z nich 3-5 sztuk (więcej?), to które Twoim zdaniem złowiły najwięcej ryb?
[/quote]
Koń, jaki jest, każdy widzi. Sumowych woblerów jest bez liku: Alaska, Lake, DT14/16/20, TD, Big S, Manns, Boxer, Hornet, Sub Wart, Wiggle Wart, i wiele innych, w tym uniwersalnych (choćby Invader, Perch, Shad Rap). I nie wszystkie zapewne będą dobre wszędzie… Myślę, że takie sukcesy są wynikiem szerzej pojętego know how niż tylko umiejętności doboru przynęty
[/quote]
Krzyśku to to ja doskonale wiem , pytanie było z czystej ludzkiej ciekawości. Mam świadomość, że to zależy od warunków panujących nad wodą, ale też od widzimisię wędkarza. Zgaduję, że Ty jak idziesz nad wode to też masz przynętę nr 1 (oczywiście inną na pstrąga, okonia, sandacza czy innego klenia), która w pierwszej kolejności ląduje w wodzie, jeżeli na nią nie ma wyniku to zmieniasz kolor, później próbujesz kolejną, nazwijmy ją nr 2. Pytając o ulubione killery nie chciałem uzyskać przeglądu całego rynku, a konkretną odpowiedź.
Pozdrawiam.
#507 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 14:54
#508 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 14:55
[/quote]
[/quote]
Krzyśku to to ja doskonale wiem , pytanie było z czystej ludzkiej ciekawości. Mam świadomość, że to zależy od warunków panujących nad wodą, ale też od widzimisię wędkarza. Zgaduję, że Ty jak idziesz nad wode to też masz przynętę nr 1 (oczywiście inną na pstrąga, okonia, sandacza czy innego klenia), która w pierwszej kolejności ląduje w wodzie, jeżeli na nią nie ma wyniku to zmieniasz kolor, później próbujesz kolejną, nazwijmy ją nr 2. Pytając o ulubione killery nie chciałem uzyskać przeglądu całego rynku, a konkretną odpowiedź.
Pozdrawiam.
[/quote]
no co Ty - nie wiesz jeszcze? Krzyś nie rusza się nad wodę bez KARASIA
swoja droga widzialem ostatnio wersja SDR karasia i musze powiedziec ze wywolala na mej twarzy usmiech
#509 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 14:56
Yes Sir, mam taką i nikomu nie powiem, że to Karaś 11
heheh widze ze pisalismy w tym samym momencie
#510 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 15:01
Uśmiech politowania, złośliwy uśmiech, czy jeszcze jakiś inny?
#511 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 17:31
Hehe, byłem pierwszy
Uśmiech politowania, złośliwy uśmiech, czy jeszcze jakiś inny?
zdecydowanie szatanski cos na ten wzor
#512 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 19:58
.
Załączone pliki
#513 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 20:20
to podzielisz się wiedzą tajemną czy nie będę mógł przez Ciebie spać .
ad krzysiek
przyznam, że jak mi się przypomni to zapytam w wędkarskim o karasie, ale za zwyczaj nie mają ... a ja jeszcze nie mam go w pudełku ale jak zachwalasz to pewnie będę musiał jakiegoś zdobyć
Pozdrawiam
P.S Niedźwiecki, jak kiedyś pobrudzisz kalosze to mogę wyczyścić
#514 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 20:21
#515 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 20:33
A tu wczorajszy sum .
.
Załączone pliki
#516 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 20:42
Super! Na prawdę wyśmienite wyniki i cieszę się, że piszesz!
#517 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 21:04
#518 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 21:06
#519 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 21:19
ad krzysiek
przyznam, że jak mi się przypomni to zapytam w wędkarskim o karasie, ale za zwyczaj nie mają ... a ja jeszcze nie mam go w pudełku ale jak zachwalasz to pewnie będę musiał jakiegoś zdobyć
Eeee, ja tylko tak, ten Karaś to na szczupaki. Ja i mój kompan z łodzi, przyjaciel po kiju, złowiliśmy na niego 80-90% metrówek i ryb 90+. Choć i sum, czy sandacz potrafi się na ZZ przyłowić.
#520 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2011 - 22:47
dopiero co z tyry wróciłem a tu znowu cios.. ja chce do Polski
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych