Jasne, że generalizuję, no i być może nie mam takich kontaktów
Potrzebna mi jest jakaś drobnica i przelotki SeaGuide, które apropos są niegorsze od Torzite (zwłaszcza do UL/L), a znacznie tańsze niż Fuji.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 11 kwiecień 2018 - 13:44
Jasne, że generalizuję, no i być może nie mam takich kontaktów
Potrzebna mi jest jakaś drobnica i przelotki SeaGuide, które apropos są niegorsze od Torzite (zwłaszcza do UL/L), a znacznie tańsze niż Fuji.
Napisano 11 kwiecień 2018 - 14:09
Kontakt mam taki, ze loguje sie do sklepu i kupuje
Napisano 11 kwiecień 2018 - 17:36
Kiedy chcesz zamawiać,bardzo ci się spieszy?Ja coś myślałem ....potrzebuje secik do kijka uchwyt i kilka pierdół...pogrzebie i dam ci znać....Czy ktoś z Was planuje w najbliższym czasie jakieś zakupy w sklepach RB?
Potrzebuję dosłownie kilku przelotek i uchwyt, i tak w PL się to nie opłaca więc planuję ponownie złożyć zamówienie na Tackle24.de
Czy ktoś chciałby dołączyć do takiego zamówienia? pozdrawiam
Napisano 11 kwiecień 2018 - 21:53
Hej, fajnie.
Nie, nie spieszy mi się wcale - myślałem żeby złożyć zamówienie za jakieś 2 tygodnie.
Napisano 11 kwiecień 2018 - 22:34
To luz...ja ogarnę co potrzeba i na priv dam znać. ..tak jak ostatnio.Hej, fajnie.
Nie, nie spieszy mi się wcale - myślałem żeby złożyć zamówienie za jakieś 2 tygodnie.
Użytkownik MarcinZ edytował ten post 11 kwiecień 2018 - 22:35
Napisano 18 kwiecień 2018 - 08:55
A gdzie w Polsce wyszło taniej ?Nie zawsze, ostatnio chcialem kupic SIC Slim w Tackle24.de i wyszlo mi taniej kupujac Torzite w PL
Napisano 18 kwiecień 2018 - 10:48
A gdzie w Polsce wyszło taniej ?
Pozdrówka
BRC.
SIC slim gunsmoke byl poprostu drozszy w Tackle24, niz torzite gunsmoke w BRC.
Edit.
A tak na marginesie, miales swoj watek w RB, zreszta jeden z pierwszysch na forum. Ciagle cos dzialasz w tym temacie? Moze bys sie chcial pochwalic jakimis patykami?
Napisano 18 kwiecień 2018 - 20:45
O ja... jak mi miło że mnie kojarzyszBRC.
SIC slim gunsmoke byl poprostu drozszy w Tackle24, niz torzite gunsmoke w BRC.
Edit.
A tak na marginesie, miales swoj watek w RB, zreszta jeden z pierwszysch na forum. Ciagle cos dzialasz w tym temacie? Moze bys sie chcial pochwalic jakimis patykami?
Napisano 18 kwiecień 2018 - 21:38
O ja... jak mi miło że mnie kojarzysz
Reaktywuję się wędkarsko, znów zaczęło się od przeróbek układów fabrycznych feederów i odległościówek, ale przymierzam się do zazbrojenia kilku blanków i ewentualnego tuningu ... czegoś co posiadam.
Cierpliwości... już niedługo .... tylko muszę znaleść na wszystko odrobinę czasu.
Pozdrawiam serdecznie
kesur
To dzialaj dzialaj, z tego co pamietam to watek byl ciekawy, tylko fotki juz poginely.
Jak jeszcze gdzies masz foty tych swoich pierwszych patykow to mozesz tez powstawiac
Napisano 17 maj 2018 - 10:21
Hej, czy ktoś jeszcze chciałby dołączyć do zakupów z Tackle24.de?
Napisano 24 maj 2018 - 09:10
Jakby ktoś chciał jakąś drobnicę (przelotki, itp) z Mudhole to pisać na priv. Będę coś kupował ok połowy czerwca, w lipcu w samolot i do PL.
Napisano 14 czerwiec 2018 - 20:08
Za tydzień będę w DE i będę robił zakupy w Tackle24.de Jakby ktoś coś chciał to pisać.
Pzdr.
Napisano 26 czerwiec 2018 - 09:50
W tym tygodniu będę robił zakupy w Tackle24 - czy ktoś jest chętny?
Pozdrawiam!
Napisano 04 lipiec 2018 - 15:36
Z racji tego, że w Tackle trwał urlop opóźniłem zamówienie - jeśli ktoś potrzebuje jakieś graty to daj znać ASAP - dzięki!
Napisano 21 lipiec 2018 - 11:51
jutro domykam zamówienie na tackle24.de jak ktoś chętny to na priv zapraszam
Napisano 30 lipiec 2018 - 14:19
Panowie obecnie co dwa tygodnie będę robił zamówienia na Tackle24.de
kolejne zamówienie zamykam 12,08,
wszelkie zapotrzebowania proszę zgłaszać na priv
Napisano 18 sierpień 2018 - 19:33
Witam, zamawia ktoś w guidesnblanks, potrzebuję 2 przelotek szczytowych do muchówki, chętnie się dołączę.
Napisano 18 sierpień 2018 - 21:36
Napisano 19 sierpień 2018 - 19:32
Hej, potrzebuję średnicę oczka 6mm w rozmiarze 1,5mm i 1.6mm, zamówiłem 1,4 tak jak podaje producent blanku, za małe. Poza tym doszły do mnie muchowe jednostopkowe z cienkiego drutu, rewelacja, co prawda średnica oczka to najmniej 5mm, ale reszta, drut, waga i wykonanie super. Moim zdaniem biją na głowę S6, polecam
http://www.guidesnbl...30/category/261
Użytkownik maq73 edytował ten post 19 sierpień 2018 - 19:40
Napisano 19 sierpień 2018 - 20:45
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
TECH
Hand made →
Pytania początkującego rodbuilderaNapisany przez Suchy498 , 07 lip 2008 tech-rb, rodbuilding |
|
|
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych