Sławku Wszystkiego Najlepszego z okazji dzisiejszego Twojego święta.
Bezmiaru czasu na przygody wędkarskie
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 19 grudzień 2013 - 14:11
Sławku Wszystkiego Najlepszego z okazji dzisiejszego Twojego święta.
Bezmiaru czasu na przygody wędkarskie
Napisano 19 grudzień 2013 - 14:29
A Ziom to chyba zakamuflował swoją tajną przynętę za rybą hehehehe
aaa, górną kotwicę odczepiłem tylko przed fotą i za tylną wisiał do foty, przynęta bez zmian, jakbyś mnie nie znał
tak jak już pisałem, wszystkiego najlepszego, dużo rybek w nast. sezonie i sporo deptania
Napisano 19 grudzień 2013 - 15:31
Dzięki Karol, dzięki Ziom
nooo tego deptania to oby jak najwięcej
Użytkownik Slavobeer edytował ten post 19 grudzień 2013 - 15:33
Napisano 19 grudzień 2013 - 17:20
Pora kończyć powolutku sezon i może byśmy się na jakąś kiełbaską z ogniska w niedzielę zgadali? Głoska? Czy nowy most w Brzegu już przejezdny?
W niedzielę sandacze będą brały jeden za drugim, nie będzie czasu na klobasę Ale ja bym chętnie taką zjadł na rybach - rarytas
Napisano 24 grudzień 2013 - 17:24
Napisano 24 grudzień 2013 - 22:26
Napisano 27 grudzień 2013 - 16:59
Fajne sandałki Michu , gratulacje.
Że też ci się chce łazić po nocy..... ja nie rozumiem
Slavo
Napisano 27 grudzień 2013 - 17:50
Witam,
Dzisiaj miałem całkiem fajną przygodę, trafił mi się taki o to potworek. 20131227_1151451.jpg 103,43 KB 8 Ilość pobrań
20131227_1152021.jpg 101,56 KB 6 Ilość pobrań
Mierzyła równe 130 cm, a wagę oceniam na ponad 30 kg.
Napisano 27 grudzień 2013 - 18:08
piękna!
Napisano 27 grudzień 2013 - 18:21
Michał ma ładne sandaczyki; tołpyga okropna.., co się z tym robi po złowieniu, ja swoją ostatnio wypuściłem - a może lepiej było dać lisom?
Napisano 27 grudzień 2013 - 18:24
przecież to filtr a odra potrzebuje filtracji.
Napisano 27 grudzień 2013 - 19:23
Ale wodna krowa
Napisano 27 grudzień 2013 - 22:33
Grubo Mariusz, ta tołpyga ma proporcje welona vel. złotej rybki
Napisano 29 grudzień 2013 - 18:13
Cośta ten teges, pozdychali? Tylko Oleix coś łowi?
Ja chyba zakończyłem sezon, se dzisiaj nad Barycz pojechałem. Cały dzień włóczęgi po leśnych odcinkach i bez brania. A ostatnio pogoda piękna była, od trzech tygodni co drugi dzień na rybkach byłem ale ogólnie cienizna. No i następny sezon na Odrze będzie jeszcze cięższy, Rędzin aż do Widawy kołków nabitych, strasznie się ta nasza Odra zmienia. Do tej pory bo jak ktoś fotkę wstawił, nawet taką zamazaną, to wiedziałem gdzie robiona a teraz to nie wiem jak będzie...
Co tam na nowy sezon planujecie? I zobaczcie jak w stolycy jerkbajty się bawią, na spotkanko przy piwku trzydziestu chłopa przyszło, nie wstyd Wam?
Użytkownik FidoAngel edytował ten post 29 grudzień 2013 - 18:14
Napisano 29 grudzień 2013 - 23:38
... na przyszły rok? Właśnie kupuje sobie szpanerski kołowrotek za prawie 300 zł. dołączę go do kolorystycznie pasującej wędki, a potem będę codziennie sprawdzał w nowym dziale "na ryby" gdzie wybiera się najwięcej ludzi ..... i tam właśnie będę szpanował.
... a tak na serio to mam nadzieję, że mi w końcu Maślice i Janówek "oddadzą"
Napisano 29 grudzień 2013 - 23:47
Co tam na nowy sezon planujecie? I zobaczcie jak w stolycy jerkbajty się bawią, na spotkanko przy piwku trzydziestu chłopa przyszło, nie wstyd Wam?
Plany są jak zawsze ambitne, ale co z nich wyniknie...woda zweryfikuje
Wstyd? Jaki tam wstyd? To na naszych zlotach jakieś tam rybki wyjeżdżały
Ale co do spotkania przy piwku(i to jakim!) to ja chętnie
Pozdrówka
Kamil
Napisano 30 grudzień 2013 - 22:20
... na przyszły rok? Właśnie kupuje sobie szpanerski kołowrotek za prawie 300 zł. dołączę go do kolorystycznie pasującej wędki, a potem będę codziennie sprawdzał w nowym dziale "na ryby" gdzie wybiera się najwięcej ludzi ..... i tam właśnie będę szpanował.
... a tak na serio to mam nadzieję, że mi w końcu Maślice i Janówek "oddadzą"
Nie ma co czekać na naszą odrę... 01.01.2014 wyjazd na pstrągi. Jeszcze można się załapać. Wyjazd z Wrocławia.
Napisano 31 grudzień 2013 - 12:34
Koledzy,
wszystkim Wam życzę 365 dni w roku 2014 spędzonych z wędką !!!
Samych udanych wypraw !
No i ładnie sfotografowanych rybek, chociaż trochę
A co do planów na przyszły rok..... Życie pokaże Ja mam zamiar eksplorować nieznane mi dotąd odcinki Odry i innych okolicznych rzek. Nie nastawiam się na jakieś straszne łowienie, okazy itp., chcę jak najwięcej zobaczyć, poznać nowe miejscówki. A jak uda się coś złowić to będzie miło. Poza Odrą i okolicami może wreszcie uda się chociaż kilka razy nad Nysę Kłodzką wyskoczyć....
Pozdrawiam
Slavobeer
Napisano 01 styczeń 2014 - 19:25
Nie mam pomysłu, gdzie w tym roku opłacić kartę, niestety jestem typową "martwą duszą", więc to gdzie jestem "zapisany" nie ma dla mnie większego znaczenia. Jeżeli jednak znacie jakieś koło z Wrocławia, które robi coś dobrego dla naszych okolicznych wód, a jeszcze na dodatek organizuje jakieś ciekawe zawody spinningowe to prosiłbym o namiary.
... wszelkie sugestie mile widziane
Jacek
Napisano 01 styczeń 2014 - 20:22
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych