Takie gadanie. Bez jakiegokolwiek poparcia. Byle tylko gadać. Takie moje zdanie. Masz inne to trudno. Kolega szuka gum to podałem linka. Nic mu z konta nie ściągnęło. Chyba, że jest inaczej? Omijaj moje wstawki jak nie pasują. A Pan małkociniak to widzi u mnie miliony nawet przy gumkach za 0.01 usd które w przypadku twisterków chodzą swietnie i warto je nabyć bo robią robotę i mogę spokojnie polecić. Więc już się przyzwyczaiłem. Pozdro.
Sorki, ale też muszę odezwać się w tym temacie. Czasy jakie są takie są. Każdy patrzy na siebie i żeby do swojego wora wrzucić. Rozumiem to, szanuję. Wszak wszędzie jest pogoń... aczkolwiek wszystko można robić ze smakiem i poszanowaniem cudzych pieniędzy. Jest to forum koleżeńskie i koleżeńsko się traktujmy. Mi osobiście wstyd byłoby polecić komuś coś z czym nie miałem doczynienia. Narażamy wówczas kogoś na stratę pieniędzy i na słowa typu kurła, churła itp. itd. Mikee chyba nie zbijesz na tym wielkiej kasiory a zachowasz się honorowo. Frana też nie ma co palić typu kolega wujka ciotki po sąsiedzku ma taki młynek i kręci nim aż miło. Działasz jeszcze trochę w sieci z tymi swoimi linkami... internety nie są takie duże
Zeby nikomu gumka w gardle za centa nie stanęła to wrzucę coś miłęgo
Użytkownik Popeye edytował ten post 03 styczeń 2019 - 17:05