Dok艂adnie tak jest .
Nawet po czasie z ALI dostajesz oferty na podobne towary. C贸rka przegl膮da inne oferty i te偶 dostaje oferty produkt贸w podobnych do tych ,kt贸re kupi艂a ew. ogl膮da艂a. Tak nas 艣ledz膮.
Inny przyk艂ad ogl膮da艂em przez net na kompie jakie艣 cz臋艣ci do przyczepy na jednej ze stron .Na drugi dzie艅 tel. do mnie dzwoni膮 z tej "strony" i tekst : oddzwaniamy !!!
Kolejny , by艂y ferie wiec 偶ona z c贸rk膮 pojecha艂y na weekend do Poznania i b臋d膮c w Galerii Stary Browar 偶ona odbiera telefon : jeste艣 tak blisko ,zapraszamy na badanie wzroku do Vision Express !! a nigdy tam nie by艂a i nie pojecha艂y na weekend aby bada膰 sobie wzrok .
To co sobie ogl膮dasz np. w domu na kompie /laptopie to po jakim艣 czasie wy艣wietlaj膮 ci podobne oferty/reklamy. W pracy gdzie tego nie robi艂e艣 o dziwo te偶 masz te reklamy mimo ,偶e na s艂u偶bowym nigdy nie szuka艂e艣 ofert ani nic nie zamawia艂e艣. Pojawiaj膮 si臋 jak np. czytasz w wolnej chwili jakie艣 wiadomo艣ci.
Dok艂adnie
Wpisuj臋 np fraz臋 "multiplikator bfs" w wyszukiwark臋 Google, a p贸藕niej mam np na tapatalk same reklamy AliExpress z multikami i w臋dkami do bfs.
Sprawdzam ile kosztuje sprz臋g艂o do mojego samochodu, a p贸藕niej wsz臋dzie mam reklamy z ofertami dot. sprz臋g艂a.
Tutaj to akurat tylko personalizowane reklamy.
Znajomy rozmawia艂 z 偶on膮 o kupieniu nowej patelni przed wyjazdem do sklepu.
Wy艣wietla艂y mu si臋 p贸藕niej reklamy patelni...
A nie szuka艂 nic w tym temacie w internecie
Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk