Panowie możecie polecić prostownik do akumulatora agm/gel 100ah?
Od lat używam Schumahera 12A/120 czy jakoś tak.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 17 listopad 2024 - 17:38
Panowie możecie polecić prostownik do akumulatora agm/gel 100ah?
Napisano 17 listopad 2024 - 19:29
Używam i ja tego Shumachera od kilku lat bez zarzutu, Koyosonic 100Ah nie chce paść
Napisano 17 listopad 2024 - 19:43
Napisano 17 listopad 2024 - 21:49
Panowie takie pytanie
Nie zdążyłem odebrać przesyłki z paczkomatu, zakup na temu. Czy mogę coś jeszcze z tym zrobić?
Napisano 17 listopad 2024 - 22:06
Panowie takie pytanie
Nie zdążyłem odebrać przesyłki z paczkomatu, zakup na temu. Czy mogę coś jeszcze z tym zrobić?
Nie napisałeś ile było po. Zadzwoniłbym szybko do operatora paczkomatu.
Napisano 17 listopad 2024 - 22:08
paczka lezy potem ze 3 dni w punkcie zwykle i można ja tam odebrac - trzeba zdzwonic na infolinie i zapytac
ale jak to było 2 tyg temu to szkoda pradu raczej
Napisano 18 listopad 2024 - 08:29
Napisano 18 listopad 2024 - 08:51
Napisano wczoraj, 10:30
Panowie macie jakieś sprawdzone jerki z Ali? Raczej mniejsze 12-40gram. Prosiłbym o link lub jakąś nazwę .
Napisano wczoraj, 10:45
Polecam te, bardzo "podobne do westinów - podobno oryginały, które się wysypują z linii produkcyjnej Jak zobaczysz w opiniach nawet logo maja Mam kilka sztuk pracują super, oryginałów nie posiadam, więc nie mam porównania
Generalnie polecam cały sklep, wszystkie jerki bardzo dobrej jakości.
https://pl.aliexpres...ayAdapt=glo2pol
Napisano wczoraj, 11:38
Napisano wczoraj, 18:07
Panowie macie jakieś sprawdzone jerki z Ali? Raczej mniejsze 12-40gram. Prosiłbym o link lub jakąś nazwę .
Napisano wczoraj, 18:17
Napisano dziś, 09:28
Najprostszy test Westinów - zdjąć kotwice i zważyć te same modele (oryginał i Ali)
Jerki z Ali a`la Slider i Buster Jerk, są cięższe od oryginałów, ale chodzą całkiem ok. Chociaż, jak już ktoś pisał, bardzo różnią się między sobą pracą.
Trafiłem takiego a`la Buster Jerk, który pracą przypominał patyk, szedł tylko do przodu
Użytkownik Durzy edytował ten post dziś, 09:29
Napisano dziś, 10:16
Te slidery z aliexpres Ala Salmo mają akcje kamienia.
Nie wiem jak inne ja mam z top tackle i GCL, Salmo mogą się schować przy nich. Każdy jeden równa jednakowa akcja a przy tym szatany i wariaty, najlżejsze szarpnięcia wprawia je w ruch, tonąc pięknie lusterkują. Fakt ja kupowałem 3-4 lata temu.
Napisano dziś, 10:17
Najprostszy test Westinów - zdjąć kotwice i zważyć te same modele (oryginał i Ali)
Jerki z Ali a`la Slider i Buster Jerk, są cięższe od oryginałów, ale chodzą całkiem ok. Chociaż, jak już ktoś pisał, bardzo różnią się między sobą pracą.
Trafiłem takiego a`la Buster Jerk, który pracą przypominał patyk, szedł tylko do przodu
Ja pisałem o tych busterach, nie mam 2 tak samo pracujących.
Napisano dziś, 10:41
Ktoś podeśle miuras mouse w dobrej cenie?
Napisano dziś, 10:53
Ja miałem w domu z 10 sztuk kupowane na wiosnę tego roku.Nie wiem jak inne ja mam z top tackle i GCL, Salmo mogą się schować przy nich. Każdy jeden równa jednakowa akcja a przy tym szatany i wariaty, najlżejsze szarpnięcia wprawia je w ruch, tonąc pięknie lusterkują. Fakt ja kupowałem 3-4 lata temu.
Napisano dziś, 11:14
Podobnie było kiedyś z płytami DVD do nagrywania.
Mieli 7 stopni jakości
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych