Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin
#8521 OFFLINE
Napisano wczoraj, 21:29
#8522 OFFLINE
Napisano dziś, 01:38
Bearking, cała oferta do wyboru...
Tsurinoya, Kingdom, Bass Legend, D1, Meredith, All Blue...
Użytkownik drChlubicz edytował ten post dziś, 01:38
#8523 OFFLINE
Napisano dziś, 01:41
Poleci ktoś z forumowiczów przetestowane duże wobki i/lub jerki? Duże to dla mnie większe równe 15 cm.
Westin swim
https://pl.aliexpres...ayAdapt=glo2pol
"Buster Jerk"
https://pl.aliexpres...ayAdapt=glo2pol
Sprawdzone w boju, dobrze pracują i łowią ryby, świetnie uzbrojone. Polecam.
Użytkownik drChlubicz edytował ten post dziś, 01:43
#8524 ONLINE
Napisano dziś, 07:22
Do mnie idą kije MIFINE MICROBITE do 2g/5g/8g, jestem w nich zakochany... przed całą wyprzedażą kupiłem tego do 3g i wygryzł mojego Mikado Sensor-X Area S 183cm 0.5-2.5g... aż ciężko mi w to uwierzyć... Bardzo polecam kijki teraz są w super cenach
Zastanawiam się nad zakupem tego do 2g 168 cm, do zabawy z białorybem. Myślisz, że sprawdzi się do mikrusów o wadze około 0,5-0,7g ?
W ofercie są 2 opcje z różnymi przelotkami. Orientujecie się, czy te dkk titanium będą lepszym wyborem niż Fuji K + O ? Różnica w kasie około 40 zł
#8525 OFFLINE
Napisano dziś, 07:41
Jeżeli szukasz mifina typowo pod białoryb to szukaj raczej wędek o c.w. opisanym na 0.2-0.8 g, ( Illusion slash, eurybia, ghostblade) tak żeby obsługiwały głowki 0.2-0.3 g + najmniejsze gumki. głowki 0.5 - 0.7 g to bardzo często jest zbyt ciężko na łowienie ryb spokojnego żeru.
- bertus lubi to
#8526 ONLINE
Napisano dziś, 08:02
Jeżeli szukasz mifina typowo pod białoryb to szukaj raczej wędek o c.w. opisanym na 0.2-0.8 g, ( Illusion slash, eurybia, ghostblade) tak żeby obsługiwały głowki 0.2-0.3 g + najmniejsze gumki. głowki 0.5 - 0.7 g to bardzo często jest zbyt ciężko na łowienie ryb spokojnego żeru.
Dzięki za info.
Od dobrych kilku lat łowię z powodzeniem białoryb na przynęty w okolicy 0,5-0,6g. Wcześniej patrzyłem na tego slasha, a chciałem sobie sprawić drobny prezent i coś dorzucić do arsenału .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 8
5 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
-
selk, bertus, DominikBP, gringo, Olsztynteam