16 lipca 11:00 CTS i inne blanki - spotkanie porównawcze ( shootout nad Wisłą )
#81 ONLINE
Napisano 19 lipiec 2011 - 06:25
Można niedługo zacząć myśleć o jakimś łykendzie jesiennym. Pomyślałem przez chwilę o wrześniu, ale nie wiem, co na to ci z Was, którzy w gaju Akademosa często bywają
Pzdr,
Fatso
#82 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2011 - 08:42
Na przyszłość zapraszamy również wszystkich poszukiwaczy a nie tylko posiadaczy;-)
#83 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2011 - 14:07
Jak na targach Krzysiek Zieliński wystawiał te Rastafajny to nawet do ręki nie brałem, choć sporo czasu na stoisku spędziłem. Nie brałem co by do łba nic nie strzeliło Tzn wziąłem na sam koniec, jakiś pstrągowy. Ale zaraz odłożyłem. Zbyt słaby jestem......
Ale oczywiście jak ktoś szuka kija to warto być na czymś takim.
#84 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2011 - 15:15
#85 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2011 - 21:02
Olo, ruszyłbyś czasami dupsko z tej Swojej wsi. Za rzadko się Olgierd widujemy.Mi na przykład takie spotkania kompletnie nie służą Dużo wędek, dużo pomysłów, duża pokusa. Zbyt szybko się napalam Nie chcę wędek, które będą stały za szafą lub będą się dublowały. Mam wsio co mi trzeba.
Jak na targach Krzysiek Zieliński wystawiał te Rastafajny to nawet do ręki nie brałem, choć sporo czasu na stoisku spędziłem. Nie brałem co by do łba nic nie strzeliło Tzn wziąłem na sam koniec, jakiś pstrągowy. Ale zaraz odłożyłem. Zbyt słaby jestem......
Ale oczywiście jak ktoś szuka kija to warto być na czymś takim.
#86 ONLINE
Napisano 20 lipiec 2011 - 21:11
Ale nie każdy tak ma ...
Pzdr,
Fatso
#87 OFFLINE
Napisano 20 lipiec 2011 - 21:14
Fatso, też tak mam, ale z tym walczę
#88 ONLINE
Napisano 20 lipiec 2011 - 22:09
Pzdr,
Fatso
#89 ONLINE
Napisano 21 lipiec 2011 - 21:11
Batson - dla mnie ciężki sprzęt rzczny, również trociowo-łososiowy.
CD - ostry, sztywny, szybki, dość lekki.
Lamiglas - jakoś mi najbardziej leżał. To pewnie to ciepłe ugięcie, o którym woblerwz już skrobnął. A że nie jest do wszystkiego, to inna sprawa.
Tak sobie myślę, że ten Blue Rapid może być najgorszym rozwiązaniem , jeśli chodzi o trochę cięższy kij. Nada się i do orania gumą, i do trochę cięższego żelastwa; i do sandała w Wiśle (względnie nie za dużego sumka), i do lekkiego trociowania. OBRZYDLIWOŚĆ!!! TYLKO JEDEN KIJ???!!!
Pzdr,
Fatso
#90 OFFLINE
Napisano 21 lipiec 2011 - 21:48
#91 ONLINE
Napisano 21 lipiec 2011 - 22:52
Pzdr,
Fatso
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych