@kondzio 77 i @mario nie wiem czy w moim tylko przypadku tak to działa, ale jeśli się zaedytuje pierwszy post to i tak ten post będzie na stronie z datą pierwszego posta czyli i tak to co zostało odświeżone nikt nie przeczyta jeśli jest na n-tej stronie. Żeby ktoś chciał to przeczytać trzebaby wrzucić nowy post, ale kończy się to punktem ostrzeżenia, co moim zdaniem jest kompletną bzdurą i zaprzeczeniem funkcjonalności (sam otrzymałem takie ostrzeżenie będąc nie do końca świadomym). Jestem użytkownikiem tego forum praktycznie od początku i daleki jestem od negowania regulaminów itp , ale już to zostało powiedziane w tym wątku chyba coś jest nie tak jeśli wiecznie są ładowane punkty ostrzeżeń dzień po dniu. Dzisiaj wszedłem na giełdę twórców i też widzę wrzucone ostrzeżenie w jednej aukcji (nie moja aukcja) tylko za to że zamiast w pierwszym poście jest odświeżona informacja w nowym poście. Z mojej strony już nigdy nie wrzucę nic na giełdę bo już sam nie wiem co zrobię dobrze a co źle. Sytuacja jest taka jak za dobrych szkolnych lat jak cała klasa ma pały to się nie uczy broń boże nie jest to zła metodologia nauczania nauczyciela.
pozdrawiam Maciek